Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka: ο μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο εξέλιξης πανδημίας προκαλεί μεταλλάξεις του ιού ειδικά αν ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταλλάξιμος ως ιός RNA (όπως ο covid19) σ΄ αντίθεση με τους ιούς DNA.Έτσι τα εμβόλια καθίστανται αναποτελεσματικά και προκαλούν και μεταλλάξεις!ΒΙΝΤΕΟ.

 

Ο Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka, εξήγησε στις 2 Ιουνίου 2021 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα-μέσο ”kairos’‘ ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί με mRNA στον πληθυσμό θα δημιουργήσουν παραλλαγές και μεταλλάξεις του ιού. Ο Ιολόγος προβαίνει στην επιστημονική κατάρριψη του μαζικού εμβολιασμού και πολύ περισσότερο του υποχρεωτικού. Αποδεικνύει ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως αντιεπιστημονικός ο μαζικός ή υποχρεωτικός εμβολιασμός….

Στο ερώτημα για τη χρησιμότητας μάσκας επικαλέστηκε τον Έλληνα καθηγητή Ιωαννίδη που σύμφωνα όπως λέει με τη μελέτη του και τις αναλύσεις που έκανε στα δεδομένα από χώρες με lockdown και μη συγκριτικά δεν υπήρξε ουσιώδης διαφορά στα θετικά αποτελέσματα. Από αυτό ο Ιολόγος συμπεραίνει ότι κι όλα τα συναφή μέτρα όπως οι μάσκες δεν αποδείχθηκε να έχουν πραγματικό θετικό αντίκτυπο. Σαν Iολόγος λέει ότι o ιός μεταδίδεται περισσότερο και μολύνει σε εσωτερικούς παρά εξωτερικούς χώρους οπότε καταδεικνύει ότι από το lockdown δεν έχουμε σημαντικά οφέλη.. Oι μάσκες με βάση μελέτες επί πληθυσμών απέδειξαν ότι δεν έχουμε μεγάλα κέρδη δεν έχουν σημαντική χρησιμότητα, λέει.

Αποδεικνύει ότι υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα δεδομένα είναι άκρως αντιεπιστημονικός ο μαζικός ή υποχρεωτικός εμβολιασμός:

Αν είχαμε ένα εμβόλιο άκρως αποτελεσματικό δεν θα ήθελα αν εμβολιαστεί όλος ο κόσμος ενώ η πανδημία επιδημία είναι σ΄εξέλιξη γιατί τα εμβόλια είναι προληπτικά μέσα .. Αν έχουμε ένα εμβόλιο όχι απαραίτητα λιγότερο αποτελεσματικό ένα μονoκλωνικό εμβόλιο( σσ. όπως τα σημερινά) κι αρχίσουμε να εμβολιάζουμε όλον τον κόσμο ασκεί επιλεκτική πίεση, επιτίθεται σε μια μόνο πρωτείνη, θ’ασκήσει πίεση στον ιό και τότε αυτός θα επιχειρήσει παράκαμψη και θα μεταλλαχθεί..κι επειδή αυτός είναι ένας ιός RNA (όπως ο covid19) σ΄ αντίθεση με τους ιούς DNA αυτοί έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ότι μεταλλάσσονται τεράστια..Eπομένως αρχίζοντας να εμβολιάζουμε σε περίοδο πλήρης εξέλιξης της πανδημίας ασκείται μια πίεση Δαρβινιστική πίεση επιλεκτική η οποία στην περίπτωση που ο ιός είναι πολύ μεταλλάξιμος θα δημιουργήσει μια πολλαπλότητα μια πλειάδα μεταλλάξεων παραλλαγών. Aυτό είναι ένα χτύπημα πόκερ οπότε θα έχουμε με απόλυτη βεβαιότητα μεταλλάξεις που δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνες (σσ παρακάτω παραδέχεται πως μπορεί να είναι και επικίνδυνες) αλλά θ΄ασκήσουν πίεση για να μπορέσουν ν΄αποφύγουν το ανοσοποιητικό σύστημα κι επομένως από τη μια θα βρεθούμε με εμβόλια που είναι αναποτελεσματικά (σσ. όπως και βρεθήκαμε) κι από την άλλη που δημιουργούν παραλλαγές μεταλλάξεις που θα πάνε να μολύνουν τ΄άτομα που είναι ήδη ασθενή ή που είναι ήδη εμβολιασμένα.

Αποφορτίζει τον όρο πανδημία τον θέτει στις επιστημονικές του βάσεις.

Η παν-δημία είναι μια μετάδοση ασθένειας που γενικεύτηκε αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την αγριότητα τη σοβαρότητα της ;ίδιας της πανδημίας (σσ ξέρει καλά ελληνικά φαίνεται ο Βέλγος). Στα μονοκλωνικά εμβόλια που τέτοια είναι όλα αυτά εκτός από κάποια κινέζικα επιλέγουμε αυτή που αποκαλούμε πρωτείνη spike την εκχύουμε εξωτερικά του ιού …αλλά ο ιός μεταλλάσεται γιατί αυτός είναι ο μόνος του τρόπος να επιβιώσει”..

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Μετα να μην πιστεψεις αυτα που λεγοντε για μειωση πληθισμου μεσο των εμβολιασμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή