Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση σχετικά με τις νομικές διαδικασίες κατά του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας Davos.

 

Δρ Reiner Fuellmich

γράφει η Alexandra Bruce

Ο Δρ Reiner Fuellmich είναι ο δημόσιος ηγήτωρ μιας διεθνούς ομάδας που αποτελείται από εκατοντάδες δικηγόρους και ιατρικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες κατά του CDC, του ΠΟΥ και της Ομάδας Davos για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Το πρωτόκολλο για τη δοκιμή PCR που δόθηκε από τον ΠΟΥ και το CDC ήταν εν γνώσει τους σε ένα επίπεδο που εγγυάται 100% ψευδώς θετικά ή ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει λοιπόν πανδημία.

Αυτό έχει να κάνει με το να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Η διαφωνία τους ήταν ότι υποβάλλονται τουλάχιστον σε παράνομο πείραμα. Και στη χειρότερη, σε μία παγκόσμια γενοκτονία.

Ο Δρ Fuellmich επισημαίνει πώς ο πειραματικός εμβολιασμός παραβιάζει σαφώς και τους δέκα Κώδικες της Νυρεμβέργης, οι οποίοι φέρουν την ποινή του θανάτου για εκείνους που τους παραβιάζουν.

Πρώτον: Η εθελοντική συγκατάθεση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν πρέπει να υπάρχει παρέμβαση ή κανένα στοιχείο βίας, απάτης, εξαπάτησης, επιβολής, υπερβολικής προσέγγισης ή άλλη μορφή περιορισμού ή εξαναγκασμού.

Εξ ορισμού, ένα εμβόλιο πρέπει να παρέχει ανοσία στον ιό, να προστατεύει τους παραλήπτες από τον ιό, να μειώνει τους θανάτους, τις λοιμώξεις, την κυκλοφορία και τη μετάδοση του ιού.

Μας λένε ότι το πειραματικό εμβόλιο δεν κάνει τίποτα από αυτά, ωστόσο το αποκαλούν ψευδώς «εμβόλιο». Όσον αφορά την επιμονή, τον περιορισμό και τον εξαναγκασμό, είναι παντού: Αν θέλετε τη ζωή σας πίσω, καν’ τε το εμβόλιο.

Δεύτερον: Το πείραμα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αποφέρει καρποφόρα αποτελέσματα μη μη θεραπεύσιμα με άλλες μεθόδους.

Η πιο γόνιμη μέθοδος θα ήταν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί μέσω καλής υγείας και φυσικών συμπληρωμάτων, όπως η βιταμίνη D και η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος, αλλά οι άνθρωποι δεν το λένε αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτοί που το επισημαίνουν βλάπτονται και σιωπούν.

Τρίτον: Το πείραμα πρέπει να σχεδιαστεί και να βασιστεί στα αποτελέσματα πειραμάτων σε ζώα.

Αυτό το πειραματικό εμβόλιο, παρέλειψε τη δοκιμή σε ζώα.

Τέταρτον: Το πείραμα πρέπει να διεξαχθεί έτσι ώστε να αποφεύγονται όλα τα περιττά σωματικά και ψυχικά βάσανα και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, υπάρχουν ήδη χιλιάδες θάνατοι και πάνω από το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου τραυματισμών από αυτό το πείραμα.

Πέμπτον: Δεν πρέπει να διεξάγεται πείραμα όταν υπάρχει εκ των προτέρων λόγος να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει θάνατος ή αναπηρία τραυματισμού.

Παλαιότερες δοκιμές έχουν δείξει μεγάλη πιθανότητα ότι αυτές οι νέες πρωτεΐνες ακίδων θα προκαλέσουν τον οργανισμό να επιτεθεί στον εαυτό του. Αυτό είναι γνωστό ως Βελτιστοποίηση Εξαρτώμενου Αντισώματος (ADE) και πρόσφατοι γιατροί έχουν διαρρεύσει ότι αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να σκοτώσει όλους όσους έχουν εμβολιαστεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Έκτον: Ο κίνδυνος που πρέπει να ληφθεί δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει το όφελος.

Το COVID-19 έχει ποσοστό επιβίωσης 98-99%, λιγότερο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη . Το πειραματικό εμβόλιο είναι ήδη το πιο επικίνδυνο εμβόλιο στην 30ετή ιστορία του VAERS.

Έβδομον: Πρέπει να γίνουν κατάλληλες προετοιμασίες και να παρέχονται επαρκείς εγκαταστάσεις για την προστασία του πειραματικού αντικειμένου απέναντι ακόμα κι από τις παραμικρές πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

Δεν έγιναν προετοιμασίες. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις. Το υποκείμενο εμφανίζεται για τη λήψη του εμβολίου και πηγαίνει σπίτι του.

Όγδοον: Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά καταρτισμένα άτομα.

Αυτό το πείραμα διεξήχθη αποκλειστικά από πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, διασημότητες και γραφειοκράτες της Big Pharma.

Ένατον: Το υποκείμενο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να τερματίσει το πείραμα.

Χιλιάδες ιατροί εμπειρογνώμονες προσπάθησαν να τερματίσουν αυτήν την τρέλα και οι φωνές τους συνεχίζουν ν’ αποσιωπούνται.

Δέκατον: Το πείραμα πρέπει να τερματιστεί, εάν έχει ως αποτέλεσμα τραυματισμό ή θάνατο.

Και όμως, το πείραμα συνεχίζεται. Για άλλη μια φορά, όσοι παραβιάζουν αυτούς τους διεθνείς νόμους υπόκεινται σε θανατική ποινή.

Οι νομικές διαδικασίες προχωρούν και συλλέγονται αποδεικτικά στοιχεία. Οι πληροφοριοδότες

καλούνται να επικοινωνήσουν με τη διεθνή ομάδα στη διεύθυνση www.securewhistleblower.com.

Αυτό είναι πιθανώς το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ κατά του παγκόσμιου πληθυσμού. Το ερώτημα είναι, έχουμε ακόμη ένα δικαστικό σύστημα για την άσκηση ακριβούς δικαιοσύνης;

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Γ. Μεταξάς

πηγές: Principia Scientific International και forbiddenknowledgetv

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου