Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Η SpaceX ενδέχεται να ξεκινήσει σήμερα μια δοκιμαστική πτήση του Starship SN10.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά.Ενημέρωση για τις 3:17 μ.μ. ET: Το Starship SN10 της SpaceX ακύρωσε την πρώτη του προσπάθεια εκτόξευσης για τη σημερινή προγραμματισμένη δοκιμαστική πτήση.
Ο John Insprucker της SpaceX είπε ότι οι ελεγκτές πτήσεων εξετάζουν την αιτία της ματαίωσης να αποφασίσει αν θα προσπαθήσει ξανά κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος εκτόξευσης.

Η SpaceX ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πιο πρόσφατο πρωτότυπο Starship σε δοκιμαστική πτήση μεγάλου υψομέτρου, πιθανώς ήδη από σήμερα (3 Μαρτίου). 

Το πρωτότυπο Starship SN10 θα μπορούσε να πετάξει από το χώρο δοκιμών του SpaceX στο Νότιο Τέξας κοντά στο χωριό Boca Chica στο Cameron Country κατά τη διάρκεια ενός παραθύρου εννέα ωρών που άνοιξε στις 10 π.μ. EST (1500 GMT ή 9 π.μ. τοπική ώρα). Οι εφεδρικές ημέρες κυκλοφορίας είναι διαθέσιμες την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με αξιωματούχους του Κάμερον .

Εάν το SpaceX επιχειρήσει μια εκκίνηση Starship SN10 σήμερα, μια διαδικτυακή εκπομπή θα είναι διαθέσιμη λίγα λεπτά πριν από την πτήση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το webcast σε αυτήν τη σελίδα ή την αρχική σελίδα του Space.com, καθώς και απευθείας από το SpaceX εδώ και στο YouTube . Το SpaceX θα ανακοινώσει εδώ την εκπομπή μέσω Twitter .

space.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SPACE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου