Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το σενάριο Rockefeller Lock-Step από το 2010: Το σχέδιο μάχης του κορωναϊού ενάντια στην ανθρωπότητα. Ο τίτλος αυτού του άρθρου θα έπρεπε να ήταν σωστά: «Αυτό που μας έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες.» Επειδή τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, ο συγγραφέας δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι όλα όσα προέβλεπε θα αποδειχθούν ακριβώς όπως ήταν (και σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ χειρότερα). Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών ενάντια στην ανθρωπότητα, ξέρουμε πόσο σωστά ήταν ο συγγραφέας με τις προφητικές του προειδοποιήσεις.

Το «Συναρπαστικό Πανδημαϊκό Σενάριο του Rockefeller Foundation» γράφτηκε στις 12 Μαΐου 2020 και αναφέρεται στο σενάριο Lock-Step 2010 του Rockefeller Foundation: Όλα όσα καθορίστηκαν τότε εφαρμόζονται σήμερα. Σημείο προς σημείο». Αυτό το πρόγραμμα Rockefeller προέβλεψε λεπτομερώς πριν από 10 χρόνια τι θα δούμε κατά τη διάρκεια του 2020. Αν θεωρήσετε ότι το 2010 ούτε η λέξη «Covid19» ούτε οι όροι «κλείδωμα» ήταν γνωστές, αν το θεωρήσετε επίσης δέκα χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το σενάριο, κάθε βήμα πρόβλεψης αυτού του σχεδίου Rockefeller ήρθε ακριβώς στην εβδομάδα, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα:

Όλα σχεδιάστηκαν από την αρχή

Ο ιός Covid 19 αναπτύχθηκε το 2010. Και το 2015 ο Rothschild υπέβαλε αίτηση για παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το τεστ Covid-19. Ο ιός Covid-19 εφευρέθηκε πριν από 10 χρόνια, όπως και το τεστ Covid-19 (ο Rothschild υπέβαλε αίτηση για παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για δοκιμή Covid-19 το 2015 (!), Υποβλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας *). Είναι επομένως λογικά επιτακτικό να υποθέσουμε ότι μόνο οι εφευρέτες αυτού του ιού μπορούν να προβλέψουν το όνομα και την ακριβή έναρξη αυτής της ψεύτικης πανδημίας. Ωστόσο, ο συγγραφέας του παρακάτω άρθρου δεν φαίνεται να το έχει αναγνωρίσει αυτό. Είναι έκπληκτος με την «εντυπωσιακή διορατικότητα» του σχεδίου Ροκφελλερ – και δεν είχε ιδέα εκείνη την εποχή ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με την διορατικότητα. Επειδή ο Rockefeller είναι ένας από τους κύριους εμπνευστές της πανδημίας της κορώνας. Και όταν ο συγγραφέας γράφει: «Σχεδιάζει σχεδόν σαν σενάριο για τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της πανδημίας που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή» – σαφώς δεν έχει αναγνωρίσει ότι αυτό το σχέδιο δεν φαίνεται σαν σενάριο, αλλά είναι το σενάριο.

Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκρυψαν το σενάριο κλειδώματος του Rockefeller Το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται με μια λέξη σε αυτό το έγγραφο Rockefeller μιλά από μόνα του: θα επιβεβαιώσει ότι ο κορωναϊος ήταν μια μακρόχρονη πανδημία και συνεπώς ένας βιολογικός πόλεμος μεταξύ των «ελίτ» ενάντια στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πουθενά δεν αναφέρουν αυτό το έγγραφο τους καθιστά σαφείς συνεργάτες σε αυτόν τον βιολογικό πόλεμο στον οποίο συμμετέχουν ενεργά σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο πολιτικό κατεστημένο και τα περισσότερα από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης. Επειδή εάν αυτό το έγγραφο ήταν μια «θεωρία συνωμοσίας» των κριτικών του κορωναϊού (που τώρα έχουν οριστεί από ορισμένους πολιτικούς ως «τρομοκράτες»), τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έπαιρναν αυτό το θέμα αόρατα – αν και μόνο για αυτόν τον λόγο, στους κριτικούς του κορωναϊού για παρέλαση ως ηλίθιοι.

Γιατί ακόμη και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σχεδόν ποτέ δεν αναφέρουν αυτό το σχέδιο Παραδόξως, αυτό το έγγραφο δεν έλαβε καμία απάντηση από τα εναλλακτικά μέσα. Είτε πολύ λίγα blogs το γνωρίζουν – είτε δεν γνωρίζουν την κεντρική σημασία αυτού του εγγράφου: Είναι η συγκεκριμένη οδηγία για μια πανδημία που σχεδιάστηκε λεπτομερώς 10 χρόνια νωρίτερα και το 2020, λίγους μήνες μετά τον διαβολικό «φιλάνθρωπο Ο Bill Gates »(Wikipedia) πέρασε από το τελευταίο του παιχνίδι προσομοίωσης για να ενισχύσει την πανδημία (στελεχωμένη από κορυφαία διεθνή ταλέντα), στη συνέχεια κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020. Το σενάριο Rockefeller Lock-Step είναι ένα σχέδιο μάχης ενάντια στην ανθρωπότητα.

Είναι επομένως το λεπτομερές σχέδιο μάχης για έναν μέχρι σήμερα άνευ προηγουμένου πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, που πωλείται ως πανδημία που δεν υπήρχε ποτέ εκτός από τα μέσα ενημέρωσης και δηλώσεις πολιτικών που ανήκουν στην NΤΠ και επηρεάστηκαν ή αγοράστηκαν από αυτό. Αυτό που διαβάζετε τώρα είναι μια αναδρομή στα γεγονότα του έτους Corona 2020 σε μια εποχή που δεν μπορούσε ακόμη κανείς να γνωρίζει αν αυτό θα συνέβαινε όπως είχε προβλέψει ο Rockefeller. Αυτή η αναδρομή δείχνει ότι εμείς οι «εναλλακτικοί» όχι μόνο δεν είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας, αλλά, σε αντίθεση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι τώρα η μόνη δύναμη των μέσων ενημέρωσης (ακόμα) που μπορεί να περιγράψει την αλήθεια. Και αποδεικνύει ότι το έτος 2020 θα έχει ήδη σημειωθεί στην ιστορία ως το έτος της μεγαλύτερης απάτης και, ταυτόχρονα, η μεγαλύτερη επίθεση από απαίσιες δυνάμεις ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό. Υπό την προϋπόθεση ότι η ανθρωπότητα θα έχει ακόμη μια ιστορία, καθώς μπορεί να αντισταθμίσει τον θανατηφόρο στραγγαλισμό της NΤΠ/ The Great Reset και να εξουδετερώσει τις δυνάμεις που κρύβονται πίσω του μια για πάντα. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Αλλά καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν, δεν είναι ούτε μηδενικοί σε αριθμό.

Το απίστευτα μακρινό σενάριο πανδημία του Ιδρύματος Rockefeller

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν το Event 201 αρκετά ανατριχιαστικό, την άσκηση πανδημίας ρόλων που έπαιξε το Gates Foundation, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκαν εβδομάδες πριν από την έναρξη της πανδημίας Covid-19. Ακόμα πιο ανατριχιαστικό και εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το ελάχιστα γνωστό σενάριο κλειδώματος από το Ίδρυμα Rockefeller από το 2010. Διαβάζει σχεδόν σαν σενάριο για τις πολιτικές και κοινωνικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή. Το «Lock step» είναι ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης «που παρουσίασαν το Ίδρυμα Rockefeller και το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρήσεων (GBN) το 2010 μετά από ένα χρόνο εργασίας από μια μεγάλη ομάδα. Το GBN περιγράφεται από τον ιδρυτή του, τον αμερικανό φουτουρολόγο Peter Schwartz, ως «δίκτυο υψηλού επιπέδου και εταιρική έρευνα». Ο Schwartz ήταν ήδη ενεργός για το Πεντάγωνο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του (στρατιωτικού) Κέντρου Νέας Αμερικανικής Ασφάλειας (CNAS) και είναι μέλος του Συμβουλίου για τον 21ο αιώνα του Ινστιτούτου Berggruen, το οποίο «αναπτύσσει ιδέες για τη διαμόρφωση πολιτικών και κοινωνικών θεσμών».

Το Ίδρυμα Rockefeller εμφανίζεται σε πολλές θεωρίες συνωμοσίας ως σημαντικό μέρος των βαθύτερων, μακροπρόθεσμων δομών εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, τα απομνημονεύματα του David Rockefeller δίνουν σε αυτές τις θεωρίες ένα στοιχείο αξιοπιστίας. Το Rockefeller Foundation χρηματοδότησε τη Σχολή Υγιεινής και Δημόσιας Υγείας του Johns Hopkins το 1916, η οποία «ήταν η πρώτη του είδους στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκανε τεράστια επιρροή στον τομέα». Είναι επίσης το ίδρυμα που συνδιοργάνωσε το Event 201, παρέχοντας στα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο την ημερήσια δόση δεδομένων για τους θανάτους και τις λοιμώξεις στην τρέχουσα πανδημία. Ανεξάρτητα από το θέμα της πανδημίας, το Ίδρυμα Rockefeller έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του Ομίλου Bellagio και του διαδόχου του, του σπόρου Group of Thirty (G30). Η έκθεση φαίνεται να απευθύνεται σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε μεγάλα, ισχυρά ιδρύματα όπως το ίδιο το Ίδρυμα Rockefeller ή το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Εξηγεί τον σκοπό της άσκησης έτσι:

«Τα σενάρια προορίζονται να διευρύνουν τη σκέψη μας τόσο για τις ευκαιρίες όσο και για τα εμπόδια που μπορεί να έχει το μέλλον. (Αυτά) είναι ένα μέσο μέσω του οποίου οι μεγάλες αλλαγές όχι μόνο μπορούν να προβλεφθούν, αλλά και να πραγματοποιηθούν. Όσο πιο προσεκτικά τα διαβάζετε, τόσο πιο πιθανό είναι να αναγνωρίσετε τις σημαντικές αλλά λιγότερο προφανείς επιπτώσεις τους σε εσάς, την εργασία σας και τους γύρω σας. Σας ενθαρρύνουμε ανεπιφύλακτα να διαδώσετε και να συζητήσετε εκτενώς αυτήν την έκθεση, να την χρησιμοποιήσετε ως ένα βήμα για την περαιτέρω δημιουργική σκέψη για το πώς η τεχνολογία θα μπορούσε να επηρεάσει την ανάπτυξη και να δοκιμάσετε και να προσαρμόσετε ανάλογα τις στρατηγικές ή τις προσωπικές σας ενέργειες.»

Προτού μπούμε στα εντυπωσιακά μακρινά μέρη του Lock Step, θα σας δώσουμε εν συντομία μια λίστα με τα θέματα στα οποία αποφάσισαν οι δημιουργοί σεναρίων:

• Μια πανδημία ιών με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης και υψηλή θνησιμότητα • Υπερβολικά εξαντλημένα συστήματα υγείας σε πολλά έθνη. • Ποιος σκοτώνεται, νέος ή μεγάλος; (νέος σε αυτήν την περίπτωση) • Η οικονομία είναι υπό κατάρρευση • Η διεθνής κινητικότητα ατόμων και εμπορευμάτων παρεμποδίστηκε σοβαρά • Ο τουρισμός σχεδόν νεκρός • Διακόπηκαν οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού • Τα καταστήματα λιανικής είναι κλειστά • Έλλειψη πρωτοκόλλων περιορισμού στις αναπτυσσόμενες χώρες • Λίγη αυταρχική αντίδραση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ αποτυγχάνει • Η αυταρχική κινεζική προσέγγιση λειτουργεί πολύ καλύτερα • Άλλα έθνη μιμούνται αυταρχικές, πολύ προσεκτικές κινεζικές πρακτικές • Μια πιο αυτόνομη μορφή κανόνα επιμένει μετά την πανδημία • Οι συγκλονισμένοι πληθυσμοί καλωσορίζουν περισσότερη παρακολούθηση • … και πιο αυταρχικός κανόνας • Η καταγραφή της βιομετρικής ταυτότητας κερδίζει • Περισσότερος κρατικός έλεγχος στις βιομηχανίες που είναι ζωτικής σημασίας για το εθνικό συμφέρον • Τα μονοπώλια πληροφορικής διατηρούν καινοτομίες εντός των εθνικών συνόρων. • Ένας πολυπολικός κόσμος πληροφορικής με κυριαρχία στις ΗΠΑ • Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα γίνονται μέρος της εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας των ΗΠΑ • Δυνατή επιρροή των μεγάλων θεμελίων • Μερικές παραπομπές είναι διδακτικές. Υποστηρίζουν ότι το Ίδρυμα Rockefeller πραγματικά εργάστηκε για να εκμεταλλευτεί τις «πιθανότητες» του σεναρίου κλειδώματος:

Το 2017, το Ίδρυμα Rockefeller παρείχε χρηματοδότηση εκκίνησης για το ID2020, μια πρωτοβουλία να δώσει σε κάθε παγκόσμιο πολίτη μια παγκόσμια αναγνώσιμη βιομετρική ταυτότητα έως το 2030. Συνεργάτες είναι η Microsoft, η συμμαχία ανοσοποίησης GAVI και η Accenture. Η Accenture εμφανίστηκε πρόσφατα σε αυτό το ιστολόγιο ως συγγραφέας – για λογαριασμό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – της δυστοπίας ελέγχου «Η γνωστή ψηφιακή ταυτότητα του ταξιδιώτη». Οι δηλώσεις σχετικά με τον κρατικό έλεγχο των στρατηγικών βιομηχανιών (AI), ενός πολυπολικού κόσμου IT και των μονοπωλίων IT που διατηρούν τις καινοτομίες τους εντός των εθνικών συνόρων εναρμονίζονται καλά με τις εκτιμήσεις στην τελευταία ενδιάμεση έκθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για την Τεχνητή Νοημοσύνη (NSCAI) με επικεφαλής τον πρώην CEO της Microsoft Eric Schmidt. Το μέρος για την πιο επιτυχημένη προσέγγιση συνολικής επιτήρησης της Κίνας θυμίζει μια παρουσίαση από την NSCAI την άνοιξη του 2019, η οποία συνέστησε το κινέζικο μοντέλο προσομοίωσης. Το Ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς κυριαρχεί στον παγκόσμιο αγώνα ενάντια στις πανδημίες μέσω της (οικονομικής) επιρροής του στον ΠΟΥ, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε πάρα πολλούς επιστήμονες, που μαρτυρούν τον διορατικό προσδιορισμό της «υπερβολικής επιρροής των μεγάλων φιλανθρωπιών» σε αυτό το σενάριο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πραγματικό κείμενο:

«Το 2012, έφτασε επιτέλους η πανδημία που περίμενε ο κόσμος για χρόνια. Σε αντίθεση με το H1N1 από το 2009, αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης, που προήλθε από άγριες χήνες, ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο. Ακόμα και τα καλύτερα προετοιμασμένα έθνη για μια πανδημία κατακλύστηκαν γρήγορα καθώς ο ιός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και σκότωσε 8 εκατομμύρια ανθρώπους, οι περισσότεροι από αυτούς υγιείς νέους ενήλικες, σε μόλις επτά μήνες. Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρο αντίκτυπο στην οικονομία: η διεθνής κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών σταμάτησε, εξασθενίζοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και διαταράσσει τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Συνήθως τα πολυσύχναστα καταστήματα λιανικής και τα κτίρια γραφείων στέκονταν άδεια για μήνες, χωρίς υπαλλήλους και πελάτες. «

Το κείμενο συνεχίζει να περιγράφει ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες επλήγησαν ιδιαίτερα επειδή δεν είχαν επίσημα πρωτόκολλα περιορισμού και στη συνέχεια επιστρέφουν στις ανεπτυγμένες χώρες και τις ΗΠΑ: «Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών για» αποθάρρυνση των ανθρώπων από την πτήση «αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκεια και επιτάχυνε την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ αλλά και διασυνοριακά. Ωστόσο, μερικές χώρες – ειδικά η Κίνα – τα πήγαν καλύτερα. Η ταχεία επιβολή και επιβολή μιας υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες και το άμεσο και σχεδόν ερμητικό κλείσιμο όλων των συνόρων από την κινεζική κυβέρνηση έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταμάτησε την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επέτρεψε την ταχύτερη ανάρρωση μετά από μια πανδημία. Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που έλαβε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες της από κινδύνους και βλάβες. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν την αρχή έκτακτης ανάγκης τους και επέβαλαν αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τον έλεγχο θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους σε δημόσια κτίρια, όπως σιδηροδρομικοί σταθμοί και σούπερ μάρκετ. «

«Ακόμη και μετά την υποχώρηση της πανδημίας, συνεχίστηκε ο αυταρχικός έλεγχος και η επίβλεψη των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους, και εντατικοποιήθηκε ακόμη. Για να προστατευθούν από την εξάπλωση των όλο και πιο παγκόσμιων προβλημάτων – από πανδημίες και διακρατική τρομοκρατία έως περιβαλλοντικές κρίσεις και αυξανόμενη φτώχεια – οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν πάρει την εξουσία πιο σταθερά. Αρχικά, η ιδέα ενός πιο ελεγχόμενου κόσμου βρήκε ευρεία αποδοχή και έγκριση. Οι πολίτες παραδόθηκαν πρόθυμα από μέρος της κυριαρχίας τους – και της ιδιωτικής τους ζωής – σε πιο πατερναλιστικά κράτη με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Οι πολίτες ήταν πιο ανεκτικοί και μάλιστα πρόθυμοι για καθοδήγηση και επίβλεψη από ψηλά, και οι εθνικοί ηγέτες είχαν περισσότερο περιθώριο για την επιβολή της τάξης όπως θεώρησαν. Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία έλαβε πολλές μορφές: βιομετρικά δελτία ταυτότητας για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότερη ρύθμιση των βασικών βιομηχανιών, η σταθερότητα των οποίων θεωρήθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα. «

Το κείμενο συνεχίζει για να περιγράψει τις επιτυχίες των αυταρχικών κυβερνήσεων σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες στο να επιτρέψουν στους πολίτες τους να ζήσουν καλύτερες ζωές, σε αντίθεση με τις αποτυχίες των ανεύθυνων ελίτ σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες. «Σε [αναπτυσσόμενες] χώρες με ισχυρούς και συνετούς ηγέτες, η γενική οικονομική κατάσταση και η ποιότητα ζωής των πολιτών αυξήθηκαν. Στην Ινδία, για παράδειγμα, η ποιότητα του αέρα βελτιώθηκε δραματικά μετά το 2016, όταν η κυβέρνηση απαγόρευσε οχήματα με υψηλές εκπομπές. Στη Γκάνα, η εισαγωγή φιλόδοξων κυβερνητικών προγραμμάτων για τη βελτίωση των βασικών υποδομών και τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας καθαρού νερού για όλους τους ανθρώπους έχει οδηγήσει σε απότομη μείωση των μεταδοτικών ασθενειών. Αλλά η πιο αυταρχική ηγεσία λειτούργησε λιγότερο καλά – και σε ορισμένες περιπτώσεις τραγικά – σε χώρες υπό την ηγεσία ανεύθυνων ελίτ που χρησιμοποίησαν την αυξημένη τους δύναμη για να επιδιώξουν τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος των πολιτών τους. «

Τα μονοπωλιακά IT των ΗΠΑ τα πάνε καλά σε αυτό το σενάριο, αλλά πρέπει να δεσμευτούν να εμποδίσουν τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες των ανταγωνιστικών χωρών να αποκτήσουν (πρώιμη) πρόσβαση στις καινοτομίες τους: «Οι πλούσιες χώρες και οι εταιρείες μονοπωλίου με μεγάλους προϋπολογισμούς έρευνας και ανάπτυξης έχουν ακόμη σημειώσει σημαντικά βήματα, αλλά η πνευματική ιδιοκτησία πίσω από τις ανακαλύψεις τους προστατεύεται από ισχυρούς κρατικούς ή εταιρικούς μηχανισμούς προστασίας. Η Ρωσία και η Ινδία θέτουν αυστηρά εθνικά πρότυπα για την παρακολούθηση και πιστοποίηση των προϊόντων κρυπτογράφησης και των προμηθευτών τους – μια κατηγορία που επηρέασε πραγματικά όλες τις καινοτομίες πληροφορικής. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ επέστρεψαν με τα αντίποινα των εθνικών προτύπων και έτσι καθυστέρησαν την ανάπτυξη και την παγκόσμια διάδοση της τεχνολογίας.

Βασικά θεμέλια: Υπάρχει ένα πλαίσιο που δείχνει τι θα σήμαινε αυτό το σενάριο για το έργο των θεμελίων. Το πρώτο μισό του οποίου θα ήθελα να παραθέσω: Η τεχνολογία στο βήμα Υπάρχει επίσης ένα κομμάτι στο «Τεχνολογία στον ίδιο ρυθμό». «Η τεχνολογική καινοτομία στο σενάριο ίδιο ρυθμό καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την κυβέρνηση και επικεντρώνεται σε θέματα εθνικής ασφάλειας και επαγγελματικής ασφάλειας. Οι περισσότερες τεχνολογικές βελτιώσεις δημιουργούνται από και για τις ανεπτυγμένες χώρες, που διαμορφώνονται από τη διπλή επιθυμία των κυβερνήσεων να ελέγχουν και να παρακολουθούν τους πολίτες τους. «

Η έκθεση παρέχει παραδείγματα τεχνολογιών που αναμένεται να εξαπλωθούν σε αυτά τα σενάρια. Αυτές περιλαμβάνουν τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει μη φυσιολογική συμπεριφορά ή «αντικοινωνική πρόθεση» σε αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους, φθηνά αλλά εξελιγμένα εργαλεία για διαδικτυακές διασκέψεις και έναν κατακερματισμένο ιστό «World Wide» όπου οι κυβερνήσεις τείνουν να περιορίζουν την διαδικτυακή περιφερειακή κυκλοφορία να παρακολουθεί και να μιμείται έτσι την κινεζική προσέγγιση.

Η ζωή στον ίδιο ρυθμό

Τέλος, ένα κεφάλαιο με θέμα «Ζώντας σε ισημερία» περιέχει μια πολύ θετική περιγραφή της ζωής της Ινδικής Μανίσα, επαινώντας τα επιτεύγματα μιας αυταρχικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στη συνέχεια τον καθαρισμό του Γάγγη.

Το πλαίσιο του σεναρίου Το «Lock Step» είναι ένα από τα τέσσερα σενάρια που γεμίζουν τα τέσσερα τεταρτημόρια του συνδυασμού υψηλού και χαμηλού κυβερνητικού ελέγχου και υψηλής και χαμηλής προσαρμοστικότητας. Το ιδανικό σενάριο ονομάζεται «Clever Together» και χαρακτηρίζεται από ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου σε ένα έντονα συνεργατικό παγκόσμιο περιβάλλον και επομένως από ένα υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας. Το Lock Step, «ένας κόσμος με αυστηρότερο κυβερνητικό έλεγχο από πάνω προς τα κάτω και πιο αυταρχική ηγεσία», έρχεται ως η δεύτερη καλύτερη λύση, που περιγράφεται πολύ πιο φθηνά από επίθεση Hack, «ένας οικονομικά ασταθής, επιρρεπής σε σοκ κόσμος και Smart Scramble,» ένας οικονομικός καταθλιπτικός κόσμος με αυτοσχέδιες, τοπικές στρατηγικές επιβίωσης ».

Συμπεράσματα: Αυτή η έκθεση δείχνει ότι οι βασικοί παράγοντες σκέφτονται τις πολιτικές και κοινωνικές ευκαιρίες και προκλήσεις που θέτουν οι πανδημίες που προκαλούν φόβο για τουλάχιστον μια δεκαετία. Κοιτάζοντας πίσω τα τελευταία δέκα χρόνια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα πρώτα πέντε έως επτά από αυτά τα χρόνια μια παραλλαγή του Clever Together, όπως φαντάζονται οι τεχνοκράτες της Silicon Valley, φαίνεται να έχει επιδιωχθεί, αλλά πρόσφατα επιδιώχθηκε δεν έχει ευνοήσει τους μεγάλους γεωπολιτικούς παράγοντες, ιδίως τις ΗΠΑ. Φαίνεται τώρα να επιλέγετε τη δεύτερη καλύτερη επιλογή μιας αυταρχικής και εθνικιστικής προσέγγισης, όχι διαφορετική από το σενάριο κλειδαριών.

Der Macher des Gleichschritt-Szenarios der Rockefeller Stiftung wirbt nun offen für Totalüberwachung
Star-Historiker Harari bläst ins totalitäre Horn der Rockefeller Stiftung

Im Gleichschritt: Die Rockefeller Stiftung will ihr autokratisches Pandemieszenario umsetzen

Das Gleichschritt-Szenario der Rockefeller Stiftung wird in Westafrika erprobt

Rockefeller-Stiftung und Weltwirtschaftsforum machen ernst mit der privaten Weltpassbehörde

Rückkehr zur Normalität darf es nicht geben, weil das Weltwirtschaftsforum den Großen Neustart will

Δέκα χρόνια αργότερα, το 2020 • Ο δημιουργός του σεναρίου κλειδώματος του Rockefeller Foundation προωθεί τώρα ανοιχτά την πλήρη παρακολούθηση • Ο ιστορικός αστεριών Harari χτυπά το ολοκληρωτικό κέρατο του Rockefeller Foundation • Σε κλείδωμα: Το Ίδρυμα Rockefeller θέλει να εφαρμόσει το σενάριο της αυταρχικής πανδημίας • Το σενάριο κλειδώματος του Rockefeller Foundation δοκιμάζεται στη Δυτική Αφρική • Το Ίδρυμα Rockefeller και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι σοβαρά για την ιδιωτική αρχή διαβατηρίων • Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, επειδή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει τη νέα νέα αρχή Το Covid Plan / Rockefeller Lockstep 2010

https://traugott-ickeroth.com/wp-content/uploads/2020/07/TranscriptDE-The-Covid-Plan_Rockefeller-Lockstep-2010.pdf

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ.

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου