Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Τέρας του Λοχ Νες: «Κυνηγοί τεράτων» ισχυρίζονται πως το έχουν δει τρεις φορές μέσα στο 2021.

 Ένας «κυνηγός τεράτων» ισχυρίζεται ότι έχει δει το μυστηριώδες πλάσμα τουλάχιστον οκτώ φορές, με δύο από αυτές τις θεάσεις του να καταγράφονται μέσα στον Ιανουάριο.Το τέρας του Λοχ Νες

Το τέρας του Λοχ Νες το οποίο φέρεται να ζει σε λίμνη στη Σκωτία έχει θεαθεί από «κυνηγούς τεράτων» τουλάχιστον τρεις φορές μέσα στο 2021, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Η πρώτη από αυτές τις μυστηριώδεις εμφανίσεις τραβήχτηκε σε βίντεο, στις 11 Ιανουαρίου όταν εντοπίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα σκοτεινό αντικείμενο μέσα στο νερό της λίμνης που φέρεται να ζει το τέρας προτού εξαφανιστεί τελικά και πάλι κάτω από την επιφάνεια.

Στις 19 Ιανουαρίου, ένας άλλος «κυνηγός» ισχυρίστηκε ότι παρακολούθησε το πλάσμα να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται από τα μάτια για τουλάχιστον 20 λεπτά παρόλο που δεν κατάφερε να τραβήξει ένα εκτενές βίντεο.

Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, ο ενθουσιώδης ερευνητής τράβηξε με την κάμερα του ένα παρόμοιο θέαμα, αν και ακόμα πιο μυστηριώδες, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο φαίνονταν «δύο μαύρα αντικείμενα που κινούνταν στη λίμνη σε απόσταση περίπου 100 μέτρων».

Τέσσερα λεπτά αργότερα, κινηματογράφησε ένα μαύρο σχήμα πιο ψηλά στη λίμνη, και δηλώνει σίγουρος ότι επρόκειτο για το τέρας.

Δείτε βίντεο με μία από τις φερόμενες θεάσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου