Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

 Στο χθεσινό μου άρθρο

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

θεωρώ, ότι κατέστη σαφές -με βάση τα λεγόμενα του κορυφαίου συνταγματολόγου Γεωργίου Κασιμάτη- ότι στη χώρα μας διεπράχθη το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ λόγω της (πραξικοπηματικής) ψήφισης της πρώτης δανειακής σύμβασης, στην οποία παραδώσαμε αμετάκλητα και άνευ όρων την εθνική μας κυριαρχία!΄
Εκτοτε και επειδή η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι ένα διαρκές έγκλημα, βρισκόμαστε υπό κατοχή και όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις, οι υπουργοί, οι βουλευτές είναι συνεργοί στο μέγιστο αυτό έγκλημα! Γιατί;

α) Επειδή δεν το έχουν καταγγείλει…

β) Επειδή δε βρέθηκαν 30 βουλευτές, να άρουν την ασυλία των κατηγορουμένων…

γ) Επειδή εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την εν λόγω δανειακή σύμβαση (και τις επόμενες που είχαν τον ίδιο όρο)…

Και θα μου πείτε, καλές οι διαπιστώσεις αλλά από εκεί και πέρα τι κάναμε; Καθήσαμε στ’ αυγά μας; Ω, ναι! Οι περισσότεροι εξ ημών είπαμε, αφού δεν μπορέσαμε, να αποφύγουμε το βιασμό, τουλάχιστον ας τον απολαύσουμε! ΄Ολοι πλην ενός: Του ιατρού Δ. Αντωνίου, ο οποίος είκοσι μέρες μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και της δανειακής σύμβασης κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον των 173 βουλευτών, που είχαν ψηφίσει το μνημόνιο. Ολόκληρη η μήνυση -και τα ονόματα των προδοτών- εδώ:

Δημήτρης Αντωνίου ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για να θυμηθούμε λίγο τα μπουμπούκια μας! Τι λες τώρα! Κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται ακόμη και σήμερα στην ελληνική Βουλή! Ουάου!

Πού ‘σαι, ρε ΄Αδωνη; ΄Ολα καλά; Θυμάσαι, που είχες ξεγελάσει το σύμπαν, ότι είσαι μέγας πατριώτης; Καλά, ε; Το γέλιο της αρκούδας θα είχες ρίξει τότε! Και αγκαλιές και φιλιά με τον κουμπαρούλη σου, το Γιωργάκη, μέχρι που του την έκανες στριφογυριστή γι’ άλλη γη, γι’ άλλα μέρη! Και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα! Και να τα (γα@@ τα) υπουργεία (μου) και να παρά τρίχα και πρωθυπουργός!

Κούλη Νο 2, κι εσύ εδώ, αγόρι μου; Είδες κοντή μνήμη που έχει ο ΄Ελληνας; Την έκανες την πα@@@@@ σου και τσουπ, ξαναχώθηκες στη Βουλή, να προτείνεις μια νέα ελληνική λύση!

Κι εσύ τέκνον Μιχαλάκη; ΄Αχου το μωρέ! ΠΑΣΟΚ τότε, ΝΔ τώρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο καλός ο προδότης όλα τα αλέθει! Ποιος Ιούδας; Εσύ έχεις πάρει διδακτορικό! ΄Οχι, παίζουμε! Μόνο στην επόμενη προδοσία, κάνε μου μια χάρη, διάβασε πριν υπογράψεις! Μπορείς! Καλά δε σου είπε η μανούλα αυτό που λένε σε όλα τα αγοράκια; “Την υπογραφή σου και το… άλλο πρόσεχε, πού το βάζεις!”

Αλλά ας επιτρέψουμε στη μήνυση του ιατρού και την τύχη που είχε:

Η μήνυση κατατέθηκε στις 27/05/2010 αλλά ο αρμόδιος εισαγγελέας την αρχειοθέτησε με το σκεπτικό, ότι ναι μεν το έγκλημα διεπράχθη αλλά η καημένη η κυβέρνηση το έκανε για οικονομικούς λόγους! (Της εκδιδομένης κυβέρνησης το σιδηρούν κιγκλίδωμα δηλαδή /Δίκιο ρε! Οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Ενώ τώρα…)

Ο μάγκας ιατρός όμως δε μάσησε αλλά υπέβαλε ένσταση και άλλη εισαγγελέας, η ΄Αννα Καλουτά, εξέδωσε εισαγγελικό πόρισμα που έλεγε:

“Σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών από τη μήνυση του Δ. Αντωνίου προκύπτει η διάπραξη του εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας από τους 173.”

Τελικά η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή!

Ερώτηση: Βάσει νόμου αυτό έπρεπε, να γίνει;

Απάντηση: ΄Οχι, βέβαια! Γιατί η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι κακούργημα και δε νοείται ασυλία γι’ αυτήν. Επομένως δεν έπρεπε, να πάει στη Βουλή αλλά στην τακτική δικαιοσύνη και να εκδικαστεί από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Αυτό το είχε επισημάνει ο Δ. Αντωνίου, ο οποίος επικαλέστηκε τα άρθρα 62 και 97 του Συντάγματος αλλά ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου αγρόν ηγόρασε! Και επικαλούμενος το άρθρο 86 του Συντάγματος (ότι μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης), ένιψε τας χείρας του και έβγαλε την ουρίτσα του απέξω!

Και τι τύχη θα μπορούσε, να έχει στη Βουλή μια τέτοιου είδους μήνυση; Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Ε, δε βγάζει! Παρόλα αυτά η μήνυση ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα της Βουλής Βαϊτση Αποστολάτο στις 24/11/11 και όλοι σφύριξαν αδιάφορα. Ουάου! Οποία έκπληξη!

Και την καταχώνιασαν με συνοπτικές διαδικασίες σε κάποιο συρτάρι, όπου έμεινε για δύο χρόνια μέχρι που έπιασε νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου… Και μετά από δύο χρόνια είπαν, να ξεσκονίσουν! Και ξέθαψαν τη μήνυση και είπαν:

“Καλά, τι δουλειά έχει αυτή εδώ;” Και την ξαναέστειλαν στην τακτική δικαιοσύνη και φτου κι από την αρχή! Και ο τακτικός ανακριτής Αθηνών ξανακάλεσε το Δ. Αντωνίου και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες, ότι θα μπορούσε πλέον, να πάρει το δρόμο της αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός!

Αλλά έστω κι έτσι, από τη στιγμή που η μήνυση επανήλθε στη δικαιοσύνη, οι 173 που μέχρι τότε θεωρούνταν ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πλέον ανέβηκαν κατηγορία και έγιναν ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Και κάποιοι εξ αυτών ακόμα μας κουνάνε το δάχτυλο! Ε, ρε χαστούκια!

Και τι γίνεται με τους υπόλοιπους βουλευτές από τις 24/11/11 και μετά; Αυτούς που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των 173; Αθώες περιστερές τα χρυσά μου; Ναι, μη φάνε, έχουμε γλαρόσουπα!

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ για τους τρεις λόγους που αναφέρθηκαν στην αρχή!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ… που αφήνει τη μήνυση να αραχνιάζει σε ένα νέο συρτάρι αυτή τη φορά!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ… που δεν αντέδρασαν και δεν προασπίστηκαν την εθνική μας κυριαρχία!

ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ… που ορκίζουν τις προδοτικές κυβερνήσεις!
ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ… που συνήργησε στην άλλη μεγάλη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, αν και ο τότε Πρόεδρος του Α.Π. τον είχε προειδοποιήσει με επιστολή του, να μη δεχθεί κάτι τέτοιο, επειδή θα αποτελούσε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπεύθυνος θα ήταν εκείνος!
Και…..
Ταράν….
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ… που καθόμαστε σαν τις κότες και τα ανεχόμαστε και έχουμε συμβιβαστεί με το να είμαστε δούλοι εμείς, δούλοι τα παιδιά μας, δούλοι και τα παιδιά των παιδιών μας…
ΕΚΤΟΣ…
ΕΑΝ…
ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ…
ΚΑΙ…
ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ…
ΤΗ…
ΘΕΣΗ…
ΜΑΣ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

1 σχόλιο: