Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Νέα απειλή δικτύου: Η Ρωσία αναπτύσσει υπερ-ηλεκτρομαγνητικό παλμικό όπλο ικανό να ταξιδέψει με Mach 20 που θα μπορούσε να βάλει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι χωρίς προειδοποίηση - Και η Κίνα είναι επίσης έτοιμη!

 Με τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξυπνούν από την απειλή που θέτει το ηλεκτρικό δίκτυο και τα ηλεκτρονικά από τον κυβερνοχώρο, η Ρωσία κυριαρχεί σε συστήματα που μπορούν ήδη να ξεπεράσουν τις τελευταίες προστασίες για να διατηρήσουν τα φώτα , σύμφωνα με έναν από τους κορυφαίους ειδικούς του έθνους.

Η Ρωσία αναπτύσσει υπερ-ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών για να κερδίσει τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο

Η Ρωσία αναπτύσσει υπερ-ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών για να κερδίσει τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Κίνα είναι επίσης έτοιμη.
Η τελευταία πληροφορία δείχνει ότι η Ρωσία έχει εξειδικεύσει ένα «υπερ-ηλεκτρομαγνητικό παλμικό» όπλο και κεφαλή ικανή να ταξιδεύει με ταχύτητα Mach 20, που θα μπορούσε να βάλει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι χωρίς προειδοποίηση.
Ο Peter Vincent Pry, εκτελεστικός διευθυντής της Ειδικής Ομάδας EMP για την Εθνική και Εσωτερική Ασφάλεια, δήλωσε επίσης ότι η Κίνα έχει ξεπεράσει τις εξελίξεις των ΗΠΑ στον ηλεκτρομαγνητικό παλμικό πόλεμο (βλ. Έκθεση στο τέλος του άρθρου).
Επιπλέον, επικριτές της διοίκησης ισχυρίζονται ότι η απόφαση του Προέδρου Μπάιντεν να άρει την απαγόρευση του πρώην Προέδρου Τραμπ για την εμπλοκή της Κίνας στο αμερικανικό δίκτυο δίνει στον κομμουνιστικό εχθρό ένα άνοιγμα πίσω πόρτας για να επιτεθεί στην ηλεκτρική παροχή του έθνους.
« Η ανικανότητα και η αντεπίλυση της Ουάσιγκτον θα προσκαλέσουν μελλοντικές, ολοένα και πιο επιθετικές κυβερνοεπιθέσεις », δήλωσε ο Pry, ο οποίος έχει συνεργαστεί με το Κογκρέσο, τις προηγούμενες διοικήσεις, την ηλεκτρική βιομηχανία και το Πεντάγωνο για να προετοιμαστούν για μια επίθεση.
Πρόσφατα προειδοποίησε ότι η πολιτική αναταραχή στην Ουάσινγκτον είναι  «χρυσή ευκαιρία»  για ένα κτύπημα με EMP.
Οι υποστηρικτές της προετοιμασίας για μια επίθεση EMP πιστεύουν ότι η Ρωσία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν βλέπουν τις ΗΠΑ σαν έναν εύκολο στόχο, που θα μπορούσαν γρήγορα να γονατίσουν, επειδή τόσο μεγάλο μέρος της οικονομίας βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια, τις επικοινωνίες και το Διαδίκτυο , όλα αυτά θα σταματούσαν σε μια επίθεση.

Στη νέα έκθεσή του για τη Ρωσία, ο Pry παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις στον πόλεμο EMP ή το «cybergeddon», η Μόσχα έχει προωθήσει, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου όπλου και υψηλής ταχύτητας παράδοσης.

Σε αντίθεση με τον συμβατικό πόλεμο, είπε ότι τα όπλα EMP εκρήγνυνται αρκετά ψηλά στην ατμόσφαιρα για να εξαλείψουν τα ηλεκτρικά δίκτυα και τους υπολογιστές σε τεράστια τμήματα της χώρας. Οι διακοπές λειτουργίας θα μπορούσαν να διαρκέσουν περισσότερο από ένα χρόνο.

Είπε ότι τα εχθρικά έθνη με τα όπλα « θα μπορούσαν να μαυρίσουν τη Βόρεια Αμερική και τη ΝΑΤΟ'ι'κή Ευρώπη και να κερδίσουν τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο με την ταχύτητα του φωτός. "


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου