Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ OΡEN… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ; ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΜΕ;

 Μιλάω, που λέτε, το πρωί με τον Παναγιώτη (Αποστολόπουλο) και αφού είπαμε πολλά, μου λέει: “Αννούλα, για γκούγκλαρε ΑΥΤ 44/2021! Είναι η αθωωτική απόφαση!”

Κλείνω λοιπόν το τηλέφωνο και γκλουγκλάρω. Και μου έβγαλε αρκετά άρθρα και φωτό και μεταξύ αυτών και κάποιο της ΕΡΤ OΡEN, που έγραφε τα εξής:

“Οι Παναγιώτης Αποστολόπουλος του Γεωργίου ,Μιχαήλ Λεμονάκης του Στυλιανού και Κωνσταντίνος Ρούπας του Βασιλείου κατελήφθησαν απο όργανα της Αστυνομίας να μην φορούν μάσκα στις 05/01/2021 στην Καλλιθέα Αττικής.Oι κατηγορούμενοι απαίτησαν να κάνουν Τεστ για να αποδείξουν οτι είναι υγιείς. Τα Τεστ βγήκαν αρνητικά.Ετσι το δικαστήριο δεν μπορούσε να τους καταδικάσει διότι δεν προέκυπτε κίνδυνος μετάδοσης!!”
http://www.ertopen.com/news/ellada/item/59164-athwoi-treis-polites-poy-den-foroysan-maska-oi-ygieis-den-metadidoyn-astheneia-eggrafo-apofashs

Και ποιος είδε την τρελή και δεν τη φοβήθηκε! Τι έγινε δημοσιοκαφράκια; Πανικοβληθήκαμε; Φοβηθήκαμε, μην ξυπνήσει το πόπολο και βαδίσει στα χνάρια του Παναγιώτη και χάσουν οι προδότες τα κεκτημένα και διασπείρουμε ελαφρά τη καρδία fake news; Ε, ρε γλέντια που θα κάνουμε! Το τραβάει ο οργανισμός σας να πάει η μήνυση σύννεφο! Yes!!! Και το καρφώνω σούμπιτη στον Παναγιώτη, για να πράξει τα δέοντα! ΄Οχι, παίζουμε! Και μου απαντά: “Ωραίο δώρο μου έκανε η ΕΡΤ OREN! Μη φοβάσαι! Θα τους περιποιηθώ καταλλήλως!”

Και πάμε πρώτα προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί τα έχω πάρει! Γιατί την αλήθεια την έχει πει πρώτος και καλύτερος ο Παναγιώτης επανειλημμένως και δημοσίως και την έχουν αναπαραγάγει όλα τα μέσα που σέβονται τον εαυτό τους και τους αναγνώστες τους και φυσικά η γράφουσα!

Οι τρεις θεματοφύλακες του Συντάγματος, οι οποίοι έχουν καταθέσει την Ιερά Δήλωση ενεργοποίησης του άρθρου 120 συνελήφθησαν από ένα πιτσιρικά αστυνομικό, που την είχε δει εξουσία και είπε, να κάνει την πρώτη σύλληψη της καριέρας του ως ρουφιάνου!

Και αφού στο αστυνομικό τμήμα τους φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο, λες και ήταν οι καταζητούμενοι Αλ Καπόνε (ενώ αντιθέτως φέρονταν με το γάντι σε παρακείμενους αυτόκλητους φιλοξενούμενους / βλ. εισβολείς) τους έχωσαν στο κρατητήριο και μετά τους οδήγησαν στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία!

Εκεί, εννοείται, ότι κανείς δε ζήτησε, να κάνει τεστ -και αν τους το πρότειναν η απάντηση θα ήταν σαφέστατα αρνητική- αλλά υποστήριξαν το δικαίωμά τους να μη συναινούν σε μια ιατρική πράξη όπως είναι η μάσκα! Η πρόεδρος μάλιστα δεν είχε σκεφτεί, ότι η μάσκα θα μπορούσε, να θεωρηθεί ιατρική πράξη, οπότε ο Παναγιώτης την παρέπεμψε στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας για τα περαιτέρω:

Να μην τα πολυλογώ, τα υπόλοιπα τα βρίσκετε στο άρθρο μου

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;

Και αθωώθηκαν με ψήφους δύο έναντι μίας -αυτής του εισαγγελέα-, ο οποίος, don’t worry, be happy, θα λογοδοτήσει γι’ αυτήν του την άποψη και θα φάει καλά! Δεν επεκτείνομαι, για να μην προδώσω τα όσα μου είπε εμπιστευτικά ο Παναγιώτης!

Και πάμε στα δημοσιοκαφράκια! ΄Αχου τα, μωρέ! Που είπαν, να το παίξουν βασιλικότεροι του βασιλέως και να διασπείρουν fake news για ένα ξεροκόμματο… παντεσπάνι… Τι έγινε, καφράκια; Ακολουθούμε τα χνάρια του Εισαγγελάτου με τις fake ακτινογραφίες και τις λοιπές πα@@ριές; Και αντί να πούμε όλην την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος, όπως προστάζει ο νόμος και η συνείδησή μας, είπαμε, να το παίξουμε στριφογυριστά και να μεταφέρουμε ως μοναδικό και αποκλειστικό τρόπο αθώωσης για μάσκα την πρόταση του άλλου φούφουτου; Του Νικολάκη του Αντωνιάδη καλέ, που μας λέει, ότι για να γλυτώσουμε το πρόστιμο για μάσκα, πρέπει, να επιλέξουμε να κάνουμε τεστ…

Ρε συ Νικόλα, αγόρι μου, μήπως να προτιμήσω το πρωκτικό, που κάνουν και οι σχιστομάτηδες; Εσύ ποιο ζητάς σε ανάλογες περιπτώσεις; Και πού να χρησιμοποιήσουν και τίποτε πιο χοντρό από μπατονέτα! Εκεί να δεις ουρές, που θα σχηματίζουν κάποιοι, όνομα και μη χωριό! Τζαμπέ ολέ πρωκτικό Covid τεστ και η ουρά στο Σαλόνικα, όχι στο Μέγα Αλέξανδρο θα φτάσει αλλά μέχρι στα Σκόπια! Τι λες τώρα!

΄Η μήπως το άλλο, Νικολάκη; Ρε μπας και να υπογράψουμε δήλωση μετανοίας και να ζητήσουμε, να εμβολιαστούμε; Γιατί μόνο αυτό δε μας πρότεινες ακόμα! Ρε άντε γεια! Αλλά θα μου πεις και πού να ξέρεις του λόγου σου, οικοδόμος πράμα; Τι; Τα μπέρδεψα; Εσύ είσαι δικηγόρος και ο άλλος, ο Παναγιώτης, οικοδόμος; ΄Ασε, δικέ μου! Από τέτοιους πιστήμονες γέμισε ο τόπος! Κάναν καλό δε βρίσκουμε! Ρώτα και μένα που ψάχνω εδώ και χρόνια κανέναν τύπο με αρ@@@@@ στο συνάφι σου! Ξεραΐλα και πάσης Ελλάδος, άμα λάχει, να ούμε!

Οπότε, φιλάρες, Παναγιώτης – Νικόλας σημειώσατε ένα! Και του λόγου μου λέω, από τους δυο να προτιμήσω αυτόν χωρίς πτυχίο, γιατί ο άλλος σαν να μην μας τα λεει καλά, μωρ’ αδερφάκι μου! Ούτε από Σύνταγμα σκαμπάζει ούτε από νόμους ούτε από διεθνείς συμβάσεις… ούτε τα κέρατά του τα τράγια!

΄Οσο για τα δημοσιοκαφράκια απανταχού της πατρίδας που τώρα νομίζουν, ότι έχουν τις πλάτες των προδοτών της κυβέρνησης και θα τη βγάζουν καθαρή ες αεί, ας μη φάνε! ΄Εχουμε γλαρόσουπα! ΄Ηταν να μην πάρει φόρα ο Παναγιώτης! Τώρα δε θα αφήσει κανέναν σε χλωρό κλαρί! Και αυτό το σήριαλ προσωπικά τουλάχιστον δε θα το χάσω ούτε με σφαίρες! Ξηροκάρπια, ποπ κορν, άντε και κάνα ξύδι, να το κάψουμε, κυρ Στέφανε!

Φιλιά!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ1. Ιδού η αθωωτική απόφαση

Το σκεπτικό της απόφασης θα αργήσει ακόμα αλλά μόλις βγει θα το κάνουμε κορνίζα!

ΥΓ2.
Η σελίδα της ομάδας του Παναγιώτη στο φβ είναι:
https://www.facebook.com/groups/689131881894376/permalink/806746823466214

ΥΓ3.
Για όσους πίνουν νερό στο όνομα του φεισμπουκικού δικηγόρου – σωτήρα, ιδού κάποιες αναρτήσεις / σχόλιά του στο φβ, πριν αναλάβει αυτό το ρόλο! Σαν να μας τα έχωνε χοντρά και να μας θεωρούσε ψεκασμένους, μου φαίνεται! Εσάς;

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου