Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΣΣΟΥΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.

 
Οι ανθρακωρύχοι στο Moberly , στο Μισσούρι,κατεβαίνοντας σε βάθος 360 ποδιών, έφτασαν σε ένα σπήλαιο αποκαλύπτοντας «μια θαυμάσια θαμμένη πόλη», ανέφεραν πολλές πηγές το 1885.


Έχουν βρεθεί τεκτονικά και αντικείμενα με εξαιρετικό αγενή σχεδιασμό. Όπως πέτρινα τραπέζια, χάλκινα και πυριτόλιθια, σφυριά από πέτρα και γρανίτη, μεταλλικά αγάλματα, μεταλλικά πριόνια και μια πέτρινη βρύση που ρέει με «απόλυτα καθαρό νερό», που βρέθηκε να εμποτίζεται με ασβέστη.

«Βρίσκεται δίπλα στη βρύση όπου τμήματα ενός ανθρώπου και από τη μέτρηση των οστών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν ζούσε η φιγούρα ήταν τρεις φορές το μέγεθος ενός απλού ανθρώπου και είχε υπέροχη μυϊκή δύναμη και ταχύτητα. «, Σύμφωνα με το St Paul Daily Globe.

Το ημι-εβδομαδιαίο νότιο Κεντάκι δημοσίευσε τις μετρήσεις του ποδιού του γίγαντα, «Τα οστά του ποδιού μετρήθηκαν, ο μηριαίος μέτρησης 4 και 1/2 πόδια, η κνήμη τέσσερα πόδια και τρεις ίντσες. Τα οστά του κεφαλιού είχαν χωριστεί σε δύο κομμάτια, τα οβελιαία και τα κεραμικά σουτούρια έχουν καταστραφεί »

Η πόλη ήταν αψιδωτή από ένα σκληρό και παχύ στρώμα λάβας. Ο πολιτισμός χρησιμοποίησε ένα τακτικά διαμορφωμένο οδικό σύστημα που περικλείεται από τείχη για να ταξιδεύει. Ανακαλύφθηκε μια αίθουσα όπου ήταν πέτρινοι πάγκοι, εργαλεία όλων των περιγραφών για μηχανική συντήρηση.

Το ερευνητικό πάρτι πέρασε δώδεκα ώρες στα βάθη και σταμάτησε τις εξερευνήσεις μόνο επειδή το λάδι στις λάμπες τους ήταν χαμηλό. Δεν επιτεύχθηκε τέλος στην υπέροχη ανακάλυψη.

Τα αγάλματα δεν κατασκευάστηκαν με ακρίβεια όπως αυτά που κατασκευάστηκαν από τους μηχανικούς το έτος 1885, ωστόσο, έδειξαν μεγάλη ικανότητα και αποδείξεις για έναν προηγμένο πολιτισμό.

Τα παραπάνω γεγονότα υποστηρίζονται από τον κ. David Coates, τον ηχογράφο της πόλης Moberly, και τον κ. George Kealing, City Marshall, που ήταν από το εξερευνητικό πάρτι.

Δεν μπορούσα να βρω κανένα ρεκόρ για τη 2η εξερεύνηση. Ίσως στις ιστορικές εφημερίδες για την ταινία, στην πόλη Moberly, μπορεί να υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.

Για να βρω 8 ιστορίες εφημερίδων, έπρεπε να ψάξω στο "στρώμα της λάβας" 1884-1886.

Σε μια περίεργη σύμπτωση οι όροι «σπήλαιο + Μισσούρι», «Μισσούρι + σπηλιά + ανθρακωρυχείο», «Μιζούρι σπήλαιο βρύση», «Μισσούρι gaint» και αμέτρητοι άλλοι λογικοί όροι δεν θα εντοπίζουν αυτά τα άρθρα στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης του συνεδρίου.

Φαίνεται ότι πρέπει να είστε έξυπνοι στους όρους αναζήτησης για να εντοπίσετε ιστορικά άρθρα που είναι σχετικά.

archaeology-world.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ARCHAEOLOGY-WORLD : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου