Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Πραγματικά πόσο λυπάμαι όλους αυτούς τους ανθρώπους με τις τσαλαπατημένες συνειδήσεις που παίζουν με ολόκληρους λαούς λες και είμαστε μυρμήγκια...

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, μαλλιά, στέκεται και πανωφόρια

2ο και 3ο κυμα ήταν όλα αποφασισμένα από την αρχή. Όλοι το ήξεραν, όλοι το έλεγαν... Λες και ήταν Πυθίες και τα ήξεραν από πέρυσι τον Απρίλη.. Κατά τ άλλα οι επιτροπές κάνουν ότι συνεδριάζουν και τα κανάλια κάνουν ότι μας ενημερώνουν για τις "εξελίξεις". Δεν υπάρχουν εξελίξεις. Υπάρχει μόνο συνωμοσία. Χωρίς θεωρία. Σκέτη...
Αυτή η συνομωσια που υπάρχει στην εξουσία εδώ και χιλιάδες χρόνια... Αλλά ξαφνικά τον 21ο αιώνα έγινε "θεωρία". Και όσοι καταλαβαίνουν τις συνομωσιες έγιναν ψεκασμένοι.
Ο Σωκράτης πριν 2500 χρόνια εκτελέστηκε γιατι "διέδιδε καινά δαιμόνια" και "διέφθειρε τους νέους". Σήμερα θα το έλεγαν "διασπορά ψευδών ειδήσεων" και "διέγερση σε ανυπακοή".
Τώρα λοιπόν αφού σας έπεισαν ότι για 1 χρόνο σχεδόν έχουν κάνει τη ζωή μας μια δυστοπική ταινία τρόμου για να μας σώσουν απ τον κορονοϊό, προχωρούν στη φάση 3 και θα έχουμε το ΤΡΙΤΟ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN με απαγορεύσεις κυκλοφορίας πλέον από τις 6, αφού δεν αντιδράσαμε όταν το έκαναν σε συνανθρώπους μας τόσο καιρό στα δυτικά προάστια. Με απαγόρευση για διαδήλωση και διαμαρτυρία και με πλήρη λογοκρισία σε όλα τα μέσα.
Προχωρούν στο τελειωτικό χτύπημα στην ανεξάρτητη εργασία. Εστίαση και εμπόριο που αιμοραγουν τώρα θα πεθάνουν οριστικά...
Τέχνη, κοινωνικές σχέσεις και διασκέδαση έτσι κι αλλιώς είναι κάτι για το οποιο πρέπει να νιώθουμε ενοχές και μόνο που το σκεφτόμαστε.
Οτι μας θυμίζει τον παλιό καλό καιρό τώρα είναι η αιτία που πεθαίνει ο "παππούς κι η γιαγιά" και εμείς είμαστε πολιτικώς μη ορθοί και μόνο που μας λείπουν...
Κι όμως δε με τρομάζουν οι πολιτικοί. Δε με τρομάζουν τα Hoaxes και η Athens voice. Δε με τρομάζει ούτε καν η ΝΤΠ. Αυτοί είναι με τη συγκατάθεση τους στη σκοτεινή πλευρά. Η χαρά τους θα είναι μικρή και η τιμωρία τους μεγάλη. Λέγεται Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος (νόμος του Καρμα στα Ελληνικά :-)).
Αυτο που με τρομάζει λίγο είναι η χαμηλή συνειδητότητα του κόσμου. Του κόσμου που πάντα είχε ένα ένστικτο και μια διορατικότητα προς την εξουσία.
Με τρομάζουν οι "εξυπνοι και μορφωμένοι" της γενιάς μου αλλά κυρίως οι μικρότεροι. Μόνο "εγκέφαλος" και καθόλου "πνεύμα". Συναγωνίζονται τα ρομπότ της Τεχνητής Νοημοσύνης σε διόραση... Τι κρίμα γιατί τα ρομπότ ήδη είναι ήδη πιο "γρήγοροι" υπολογιστές από εκείνους.. Ο άνθρωπος όμως δεν είναι το μυαλό του. Ο άνθρωπος είναι ένα άπειρο πνεύμα ικανό για ενέργειες πολύ ανώτερες από τη σκέψη.
Αυτό όμως είναι το σπουδαιότερο μάθημα! Όσοι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει παλέψτε για το φως και την Αλήθεια. Κάντε το όμως χωρίς προσκόλληση στο αποτέλεσμα. Μην το κάνετε για τη νίκη και την ανταμοιβή. Κάντε το γιατί αυτό είναι το χρέος μας. Κάντε το γιατί αυτό έλεγαν οι πρόγονοι μας ΟΡΘΉ ΔΡΆΣΗ.
ΟΡΘΗ ΔΡΑΣΗ είναι εκείνη που γίνεται λόγω ευθυγράμμισης με το Νόμο και το καθήκον!
Απαλλαγμένη από το φόβο των συνεπειών και από την αναμονή του αποτελέσματος!
Όλους εσάς που αγωνίζεστε για το σύνολο απλά γιατί ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, σας ευχαριστούμε πολύ! Και μακάρι να γίνουμε όλοι σαν κι εσάς!
Γρηγόρης Πετράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου