Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Επιδείνωση στη Μαύρη Θάλασσα: το ρωσικό ναυτικό επεξεργάστηκε μια ναυτική μάχη δίπλα σε αμερικανικά πλοία (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ).

 Ο ρωσικός στόλος έχει ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, στις οποίες περιλαμβάνονται πρόσφατα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ. Οι ένοπλες δυνάμεις RF χρησιμοποίησαν πλοία, αεροπορικά και παράκτια πυραυλικά συστήματα "Ball" και "Bastion".


«

Η κατάσταση στον Εύξεινο Πόντο είναι σοβαρά τεταμένη. Η Μόσχα διοργανώνει προκλήσεις λόγω της εισόδου στην υδάτινη περιοχή δύο Αμερικανών καταστροφέων "Donald Cook" και "Porter" ", - Οι δημοσιεύσεις προπαγάνδας του Κιέβου γράφουν με το χαρακτηριστικό τους στυλ.

«Οι Ρώσοι μιμούνται μια θαλάσσια μάχη», εξηγεί ο Dialogue.ua.

Ο πρώτος καταστροφέας Ντόναλντ Κουκ εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα πριν από μια εβδομάδα με το δηλωμένο καθήκον της «ενίσχυσης της ασφάλειας στην περιοχή».

«Οι Ρώσοι αντέδρασαν έντονα.

Έστειλαν μαχητικά Su-30 στην τοποθεσία του πλοίου και άρχισαν επίσης να μιμούνται επιθέσεις εναντίον επιφανειακών στόχων με τη βοήθεια των ισχυρών παράκτιων πυραυλικών συστημάτων "Bal", "εξήγησαν οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι.

Στις 30 Ιανουαρίου, το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα δημοσίευσε πλάνα από πυραυλικά συστήματα Bastion που αναπτύχθηκαν για να επιτεθούν στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας

Στις 30 Ιανουαρίου, το ρωσικό στρατιωτικό τμήμα δημοσίευσε πλάνα από πυραυλικά συστήματα Bastion που αναπτύχθηκαν για να επιτεθούν στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας

Συμμετείχαν επίσης βομβαρδιστικά Su-24. Ταυτόχρονα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας.

«Σε απάντηση, οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν επειγόντως τα αεροσκάφη ανίχνευσης ραντάρ E-3 Sentry. Αυτό έκανε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας να σταματήσουν την πρόκληση ", οι προπαγανδιστές του Κιέβου πείθουν τους αναγνώστες τους. Πώς αυτό το αεροπλάνο θα μπορούσε να επηρεάσει τις ενέργειες του ρωσικού στρατού, φυσικά, δεν το λένε.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημοσίευσε πλάνα του «Donald Cook» και των αντι-υποβρυχίων αεροσκαφών P-8a Poseidon στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημοσίευσε πλάνα του «Donald Cook» και των αντι-υποβρυχίων αεροσκαφών P-8a Poseidon στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Φρεγάτα του ρωσικού ναυτικού ενάντια στους καταστροφείς του ναυτικού των ΗΠΑ.

«Ένα νέο στάδιο επιδείνωσης ξεκίνησε την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, όταν ένας άλλος καταστροφέας του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο USS Porter, εμφανίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα. Η Ρωσία έστειλε επειγόντως τη φρεγάτα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Ναύαρχος Μακάροφ» στον τόπο ανάπτυξης αμερικανικών πλοίων. Οι στρατιωτικές ασκήσεις υποδείχθηκαν και πάλι ως δικαιολογία », γράφουν τα ΜΜΕ.

Διευκρινίζεται ότι οι Ρώσοι ναύτες έχουν εξασκήσει πυροβολισμούς στον εχθρό, πολεμικό πυροβολικό και ηλεκτρονικό πόλεμο.

Ενημερώθηκε: Δήλωση του ΝΑΤΟ.

Η Βόρεια Ατλαντική Συμμαχία έχει εκδώσει επίσημο δελτίο τύπου για τις ενέργειες των πλοίων της.

«Ο καταστροφέας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ USS Porter μπήκε στη Μαύρη Θάλασσα την Πέμπτη (28 Ιανουαρίου 2021) για συνήθεις επιχειρήσεις ναυτικής ασφάλειας και εκπαίδευση με συμμάχους και εταίρους στην περιοχή. Το Porter είναι το τρίτο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα τις τελευταίες ημέρες, ενώνοντας το USS Donald Cook και το USNS Laramie.

Η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Oana Lungescu χαιρέτισε την ανάπτυξη, δηλώνοντας:

«Η Μαύρη Θάλασσα είναι στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ. Τρεις σύμμαχοι - Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία - είναι παράκτια κράτη, ενώ η Γεωργία και η Ουκρανία είναι στενοί εταίροι.

Σε απάντηση στις παράνομες ενέργειες της Ρωσίας, στην παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και στη συνεχιζόμενη στρατιωτική συσσώρευση στη Μαύρη Θάλασσα, η Συμμαχία αύξησε την αμυντική της παρουσία στην περιοχή και παραμένει σταθερά δεσμευμένη να διασφαλίσει την ασφάλεια του Εύξεινου Πόντου. "

Το ΝΑΤΟ αυξάνει επίσης την υποστήριξη για τη Γεωργία και την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης ακτοφυλακών και της ανταλλαγής πληροφοριών, ανέφερε σε δήλωση το στρατιωτικό-πολιτικό μπλοκ.

Το ναυτικό των ΗΠΑ P-8a Poseidon αντι-υποβρύχιο στη Μαύρη Θάλασσα, Ιανουάριος 2021

Επιδείνωση στη Μαύρη Θάλασσα: το ρωσικό ναυτικό έχει επεξεργαστεί μια θαλάσσια μάχη κοντά στα πλοία των ΗΠΑ (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη

rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου