Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΧΥΡΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ.

  γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)1. Η ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΙΟΓΚΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

Όπως είχα προαναγγείλει στην προηγούμενη ανάρτηση, συντομότερο ανέκδοτο από την τότε αναμενόμενη και ενδιάμεσα διεξαχθείσα "ορκωμοσία" του τζο μπιντέ δεν είχε προϋπάρξει και είναι αδύνατον να υπάρξει στο μέλλον. Πρόκειται για την πιο θλιβερή ξεφτίλα, που σχετίζεται με ορκωμοσία προέδρου. Χωρίς παρουσία άλλων προσκεκλημένων, πέντε μαριονέτες, κλεισμένες μέσα σε φράκτες, πολιορκημένες από 25.000 χιλιάδες στρατό, με "τιμητικό" άγημα μισθωμένων κομπάρσων χωρίς διακριτικά στις στολές, χωρίς να τεθεί στην διάθεσή του στρατιωτικό αεροπλάνο για την μετάβαση στον Λευκό Οίκο, ο οποίος παραμένει εκτός λειτουργίας για μια εβδομάδα, επικυρώθηκε η ψευδεπίγραφη “εκλογή” ενός κλώνου στο προεδρικό αξίωμα, μετά από καλπονοθεία άνευ προηγουμένου, για την οποία έχει βουίξει όλη η οικουμένη. 

 Και ο κλώνος, ένα ραμολιμέντο, έτοιμο να ξεστομίσει ανά πάσα στιγμή την επόμενη ανοησία, λόγω ολοκληρωτικής εγκεφαλικής καθιζήσεως, αρθρώνοντας ένα βλακώδες λογίδριο, ως υποτιθέμενη πρώτη προεδρική εξαγγελία, μέσα σε μια αποτυχημένα σκηνοθετημένη προσομοίωση τού προεδρικού γραφείου, είναι λέει ο επόμενος “πλανητάρχης”, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τις τύχες της ισχυρότερης χώρας της οικουμένης. Μάλλον, κάποιοι επέλεξαν τελικά αυτό το πρωτόγνωρα εκφυλισμένο σκηνικό, για να δώσουν το τελευταίο κτύπημα απαξίωσης, στους ήδη καταρρακωμένους θεσμούς τής υπερχρεωκοπημένης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, που ονομάζεται “ΗΠΑ”. Από μια άποψη είναι ευτύχημα, ότι εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια, μάς έχει αφήσει χρόνους ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης Ευγένιος Σπαθάρης. Εάν έβλεπε το ρεντίκολο τού μπιντέ, όταν έστηνε την παράσταση “Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός”, θα είχε σκίσει οπωσδήποτε τον μπερντέ και θα πέταγε τις φιγούρες. 

Πράγματι, η τιμωρία, που δέχεται αυτήν την περίοδο η καμπάλ, για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος τής ανθρωπότητος, βρίσκεται πέρα από κάθε φαντασία. Η εξόντωση κάποιου στα πλαίσια μιας σφοδρής σύγκρουσης, που διέπεται από την διαδικασία “ο θάνατός σου, η ζωή μου”, είναι κάτι, που βρίσκεται πλήρως μέσα στην σφαίρα τού δυνατού. Όταν όμως ο ηττημένος οδηγείται σε μια τόσο βάναυση γελοιοποίηση και εξευτελισμό, με την δική του σύμφωνη συμμετοχή και αγαστή συνεργασία, πριν την τελική του εξόντωση, αυτό δείχνει πόσο ποταποί και τιποτένιοι είναι οι μέχρι πρότινος κάργα ισχυροί, πρώην κοσμοκράτορες. Γελοία φρόκαλα, ξοφλημένα τσόφλια, που εξακολουθούν να πανηγυρίζουν με ηλίθιο τρόπο, επιδεικνύοντας μια ανύπαρκτη υπεροπλία, πριν το σαθρό σύστημά τους δεχθεί το τελειωτικό κτύπημα από τις Αντιδυνάμεις, που θα παρασύρει τα υπολείμματά τους στην αποχέτευση τής ιστορίας αυτού τού πλανήτη. 

     Στην ουσία αυτήν την περίοδο υπάρχουν στις ΗΠΑ δυο κυβερνήσεις. Μια εικονική και μια πραγματική. Όπως έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση, το κεφάλι τής ύδρας έχει εξοντωθεί ήδη. Αυτό που παραμένει ακόμη σε δράση είναι κάποια λειτουργικά όργανα, τα οποία θα εξαφανισθούν και αυτά με εφαρμογή στρατιωτικής βίας βραχυπρόθεσμα. Ενώ η εικονική κυβέρνηση είναι αυτή τού μπιντέ, η πραγματική εξουσία βρίσκεται στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Αυτές διεμήνυσαν στον μπιντέ και στα τσιράκια του, να μην τολμήσουν να πλησιάσουν το Πεντάγωνο, διότι θα δεχθούν ματσούκι. Για ποιο βαλιτσάκι με κωδικούς ανησυχούν κάποιοι, ότι μπορεί να έχει πρόσβαση προσεχώς ο μπιντές; Μήπως εννοούν το βαλιτσάκι με τούς κεφτέδες, που παίρναμε μαζί μας, όταν πηγαίναμε εκδρομή στην Πεντέλη; Δεκάδες κεφάλια τού συστήματος έχουν συλληφθεί ήδη και είτε έχουν εκτελεσθεί, είτε περιμένουν τις καταδίκες τους. Αυτοί, που υπηρετούν συνειδητά και οργανωμένα το τέρας της καμπάλ και αναμένεται να εξουδετερωθούν σύντομα είναι περισσότερα εκατομμύρια. Όπως μεταδίδει η κάτωθι ιστοσελίδα, με στοιχεία, που προέρχονται από το The Human Rights Tribunal International“ μεταξύ των ήδη συλληφθέντων βρίσκεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://beforeitsnews.com/politics/2021/01/list-of-indictments-arrests-and-executions-dismantling-the-deep-state-operatives-and-doubles-january-23-2021-3224170.html

 


 

    Οι αναφορές που γίνονται σε κάποιες ιστοσελίδες, ότι η καμπάλ απείλησε με χρήση όπλων μαζικής καταστροφής, ότι εάν δεν ορκιστεί πρόεδρος ο μπιντές θα εξολοθρεύσει μεγάλο αριθμό αμάχων και γι με αυτόν τον τρόπο εμποδίστηκε ο Πρόεδρος Τραμπ να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, εκτιμώ, ότι δεν αποτέλεσαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των εξελίξεων. Δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω, ή να διαψεύσω αυτούς τους ισχυρισμούς. Όμως πέραν αυτών, εκτιμώ ότι οι εξελίξεις, όπως αυτές έλαβαν χώρα, ανταποκρίνονται πλήρως στις σκοπιμότητες των Αντιδυνάμεων και άρα εντάσσονται στους βασικούς άξονες των σχεδιασμών τους.  

Η επιλογή τού Ντόναλντ Τραμπ για την προεδρεία το 2016 αποδείχθηκε από τα πράγματα, κατά την εκτίμησή μου, άκρως επιτυχής. Αυτός υπερεκπλήρωσε το σχέδιο των Υπερδυνάμεων, ώστε να δοθεί ένα πολύ συγκεκριμένο κυβερνητικό δείγμα γραφής σχετικά με τι μπορεί να είναι επιτεύξιμο σε επίπεδο προώθησης τής παγκόσμιας ειρήνης, ανόρθωσης τής εθνικής οικονομίας, περιορισμού τής δοτής ηγεμόνευσης της παγκόσμιας αγοράς από την Κίνα, διαμόρφωσης μιας φρόνιμης μεταναστευτικής πολιτικής, καταπολέμησης τού εγκλήματος και προώθησης μιας έντονα φιλολαϊκής κοινωνικής πολιτικής. Ειδικά η τελευταία περίοδος τής Προεδρίας Τραμπ, τόσο προεκλογικά, αλλά κυρίως μετά τις εκλογές, αποδείχθηκε καταιγιστική. Απογυμνώθηκε ολοκληρωτικά η καμπάλ, αφού ξεσκεπάστηκε ο αντεθνικός, προδοτικός και αντικοινωνικός της ρόλος, ως δύναμης που παραβιάζει ασύστολα το σύνταγμα, προωθεί τα συμφέροντα ξένων εχθρικών δυνάμεων σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, μισεί την κοινωνία, προωθώντας την φτώχεια στα ασθενή εισοδηματικά στρώματα, επιβάλλει παντού, όπου μπορεί μπορεί απάτες και νοθείες, υποθάλπτει τα κοινωνικά ήθη, προωθεί με κάθε δυνατόν μέσον την σατανολατρεία με ανθρωποθυσίες και παιδοβιασμούς.

    Μέσα από αυτήν την οπτική, εκτιμώ, όπως διαπιστώνεται και σε σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση, ότι ο Τραμπ επιτέλεσε ήδη τον ρόλο του με άκρα επιτυχία και ότι προφανώς δεν προγραμματίστηκε από τις Αντιδυνάμεις να επιτελέσει αυτός κάποια σημαντικά λειτουργικά καθήκοντα κατά την επόμενη τετραετία. Αναμένω, ο ρόλος που θα του αποδοθεί μελλοντικά, πρόκειται να είναι τιμητικός – αντιπροσωπευτικός, δικαιώνοντας την τεράστια προσφορά του κατά το παρελθόν. Ο Τραμπ υπέστη κατά την προηγούμενη τετραετία ένα φοβερό πόλεμο φθοράς από την καμπάλ και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ηλικία. Έδειξε μεν ότι διαθέτει ένα πανίσχυρο τσαγανό και οπωσδήποτε αποζημιώθηκε για την μεγάλη υπομονή, την επιμονή και την όλη προσπάθειά του από την τεράστια αγάπη, που απόκτησε στα πλαίσια τού λαού των ΗΠΑ, αναδεικνυόμενος αναμφίβολα στον πλέον δημοφιλή ηγέτη όλων των εποχών παγκοσμίως. Αυτό, που θα είχε ακόμη να προσφέρει με στόχο να ξεγυμνωθεί ακόμη περισσότερο η καμπάλ, είναι να επιτρέψει να τον σύρει αυτή στο άμεσο μέλλον ως υπόδικο στα δικαστήρια. 

Μετά την μαρτυριοποίησή του, με την νοθευμένη και παράνομη απώλεια τής δεύτερης Προεδρίας του μέσω καλπονοθείας, μια τέτοια πράξη αυτοθυσίας θα απογείωνε ακόμη περισσότερο το γόητρό του στην συνείδηση τής συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων. Όμως η προώθηση τέτοιου είδους ρυπαρών βημάτων από την καμπάλ δεν μπορούν πλέον να αποδώσουν, γιατί ο χρόνος που τής απομένει είναι ελάχιστος. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ήδη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, που έδωσε με την ανάληψη τής προεδρίας, ότι δεν τού αρέσει ποτέ να χάνει, αλλά πιστεύει, ότι πρέπει πάντοτε να κερδίζει. Η περίπτωση τής ανάδειξης στην προεδρία είναι η πρώτη φορά, που φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει χάσει. Στην ουσία όμως, επιβάλλοντας βάσει σχεδίου στους αντιπάλους του μια πύρρεια νίκη, πολύ σύντομα θα αποδειχθεί, ότι αυτός νίκησε διπλά. Διότι, πίσω από κάθε προσμονή μιας νίκης οχυρώνεται εκ των πραγμάτων το εγώ. Ενώ, όταν κάποιος προσφερθεί, για να αποδεχθεί προσωρινά μια ήττα, αποδεικνύει, ότι δεν ενδιαφέρεται κυρίως για την επικύρωση τού γοήτρου του, αλλά πρώτιστα μοχθεί για το κοινό καλό. Στο παρελθόν έπεσε μπόλικη λάσπη σχετικά με τον υποτιθέμενο εγωμανή χαρακτήρα τού Προέδρου Τραμπ. Σύντομα όμως θα αποδειχθεί πόσο κακεντρεχής και εσφαλμένη ήταν αυτή η προπαγάνδα σε βάρος ενός ανθρώπου υψηλού ήθους και υπέρμετρης εσωτερικής ευγένειας.

    Μέσα από αντίστοιχο πρίσμα νομίζω ότι αρμόζει να δούμε και την περαιτέρω πορεία των Q. Εκτιμώ, ότι και οι Q έχουν πλέον εκπληρώσει τον ρόλο τους. Ξεκίνησαν πρίν από 57 χρόνια σαν μια μικρή συνωμοτική ομάδα στα πλαίσια τού στρατού των ΗΠΑ. Σήμερα πλέον επηρεάζουν το σύνολο τού στρατεύματος, έχοντας εξαπλώσει την επιρροή τους και στους στρατούς αρκετών άλλων χωρών. Μετά την “ορκωμοσία” τού μπιντέ δηλώθηκαν οι δυο πλέον γνωστοί και καθιερωμένοι στους αντίστοιχους κύκλους συνωμοσιολόγοι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ο David Icke και ο Alex Jones να διακηρύξουν, ότι οι Q είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, ή όπως ακριβώς είπαν δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. Εν πρώτοις αυτές οι δηλώσεις έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία. Στην φάση, που ο Πρόεδρος Τραμπ φαινόταν να τα μαζεύει άρον άρον για να μεταβεί στο ιδιωτικό του θέρετρο στην Φλώριδα, ξεσπάθωσαν όλα τα ενεργούμενα τρόλια, για να χύσουν δηλητήριο σε όλα τα μέσα επικοινωνίας, ότι το όλο “πείραμα” Τραμπ δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα τέχνασμα του βαθέως κράτους, που είχε στόχο να αποπροσανατολίσει και να παθητικοποιήσει, όσους προσπαθούσαν να αφυπνισθούν. Ο στόχος αυτής τής οργανωμένης εκστρατείας καλλιέργειας απογοήτευσης είναι προφανής: Να επέλθει μια συνειδησιακή αγκύλωση, η οποία επηρεάζοντας αρνητικά τα πεδία πληροφορίας, θα μπορούσε να επιφέρει μια καθυστέρηση, ή ανάσχεση, στην επέλαση των Αντιδυνάμεων, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μέσα από ατό το πρίσμα, οι δηλώσεις των δυο κορυφαίων προπαγανδιστών τής συνωμοσιολογίας επέφερε ένα σκεπτικισμό, όχι κυρίως απέναντι στην κίνηση τής Μεγάλης Αφύπνισης, αλλά ένα σκεπτικισμό, ο οποίος στρεφόταν ενάντια στην ειλικρίνεια αυτών των δύο. Το ερώτημα, που τέθηκε από πλείστους όσους αφυπνισμένους, είναι για ποιον λόγο επέλεξαν οι δυο αυτοί, που υποτίθεται ότι είναι ανέκαθεν άκρως ενημερωμένοι, να προβούν σε μια τέτοιου είδους αποκάλυψη στην συγκεκριμένη χρονικότητα. Μια χρονικότητα, κατά την οποία ήταν επόμενο να έχει επέλθει αμφιβολία και κάμψη τού φρονήματος σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν διακρίνονται από επαρκή αποφασιστικότητα, ενδελεχή ενημέρωση, κριτική ετοιμότητα και μαχητικότητα, ταλαντευόμενοι μεταξύ αφύπνισης και πλύσης εγκεφάλου των συστημικών μαζικών μέσων. Για όσους όμως παρακολουθούν εκ του σύνεγγους τις εξελίξεις και διαθέτουν κάποια στοιχειώδη κρίση και ενημέρωση, δεν είναι δυνατόν αμφισβητηθεί ούτε η ειλικρίνεια των Q, αλλά ούτε και η ειλικρινής διάθεση των δυο κορυφαίων προπαγανδιστών τής συνωμοσιολογίας. Προς τι όμως τότε η τραγέλαφος των διακηρύξεων αυτών των δυο σχετικά με τούς Q;

      Για κάποιον, που διαθέτει επαρκή θητεία παρεμβάσεων στα πλαίσια τού κοινωνικού γίγνεσθαι, έχοντας ερευνήσει και εμπεδώσει εμπράκτως τις στοιχειώδεις αρχές του κινήματος κοινωνικής ανατροπής, το φαινόμενο που καταγράφηκε σχετικά με την αμφισβήτηση των Q είναι αυταπόδεικτα ερμηνεύσιμο, ιδιαίτερα εάν εντάξουμε στην συλλογιστική μας, ότι μετά την ορκωμοσία τού Μπιντέ η κίνηση τής Μεγάλης αφύπνισης εισήλθε σε ένα νέο, ανώτερο επίπεδο. 

Αυτή η άνοδος των μορφών σύγκρουσης και τής δύναμης να επιβάλλουν οι Αντιδυνάμεις προωθημένες καταστάσεις διεθνώς, δεν καθίσταται εκ προοιμίου φανερή, εάν δεν επιχειρήσει κάποιος να καταγράψει, να αξιολογήσει και να συνδυάσει φρόνιμα, όσα συμβαίνουν διεθνώς. Δεδομένου, αυτό που ενδιαφέρει τις Αντιδυνάμεις είναι να δράσουν και να επιβάλλουν καταστάσεις και όχι να αυτοδιαφημισθούν. Μπορεί να μην αρέσει σε αρκετούς φίλους και φίλες το δεδομένο, ότι οι Αντιδυνάμεις προτιμούν να παρεμβαίνουν μέσω των οργανωμένων δυνάμεων, που αυτοί έχουν οικοδομήσει σε μακρά χρονική πορεία, χωρίς να στηρίζονται κυρίως στο αυθόρμητο, που ο μέσος και μη εκπαιδευμένος πολιτικά νους θεωρεί πανάκεια και κύριο μοχλό των πολιτικών ανατροπών. Η ιστορική εμπειρία διδάσκει, ότι ο αυθόρμητος παράγων υπόκειται σε κυκλοθυμικές διαδικασίες, τουτέστιν ενθουσιάζεται αλλά και απογοητεύεται πολύ εύκολα. 

Τουναντίον, οι δυνάμεις, που ενεργούν συντεταγμένα, κάτω από υπάρχον επιτελικό σχέδιο, είναι σε θέση να διαχειρίζονται ακόμη και ήττες ή οπισθογυρίσματα, έχοντας εκ των προτέρων επρξεργαστεί εναλλακτικές τακτικές, που τους επιτρέπουν την αναδίπλωση των δυνάμεών τους, στην προοπτική της επόμενης εξόρμησης. Επί πλέον ο αυθόρμητος παράγων μπορεί εύκολα να τεθεί κάτω από τον έλεγχο των αντιπάλων δυνάμεων, μέσω της δράσης χαφιέδων, προβοκατόρων, πρακτόρων και δοτών αρχηγίσκων, που είναι λύκοι με προβιά αρνίου, χωρίς να μπορέσουν να αντιληφθούν τα λεγόμενα "καπελώματα", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Πλείστοι όσοι φωνασκούν το εύκολο και ανέξοδο αίτημα "να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις". Όμως ουδέποτε και ουδείς εξ αυτών είναι εις θέσιν να προσφέρει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για μια από κοινού δραστηριοποίηση, ή την ελάχιστη βάση πρακτικής υποδομής. Τουναντίον όσοι διαθέτουν ένα ελάχιστο οργανωτικό σχέδιο και μια μίνιμουμ οργανωτική υποδομή, ουδέποτε φωνασκούν αφηρημένα "να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις", αλλά καλούν κάθε καλοθελητή να ενταχθεί στις δυνάμεις τους και να πυκνώσει τις γραμμές τους. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει, ότι όποιος στήνει με συγκεκριμένο τρόπο μια πρωτοβουλία συσπείρωσης, είναι αυτομάτως και αξιόπιστος, ώστε να του παράσχουμε την συνδρομή μας. Όμως χωρίς αυτήν την προϋπόθεση, τα πάντα παραμένουν ευσεβείς πόθοι και λόγια τού αέρα. Χωρίς συγκεκριμένη οργάνωση δεν μπορεί να επέλθει συσπείρωση. Και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και κατασταλαγμένες στοχεύσεις, δεν μπορεί να συγκροτηθεί οργανωτική πρωτοβουλία. Φυσικά υπάρχουν και διαδικασίες, που φαινομενικά μοιάζουν να έχουν προωθηθεί από τον αυθόρμητο παράγοντα. Αυτό το ζήτημα όμως θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής πραγματείας.

    Κατ' αρχάς ο όρος “psyop“, που αποδίδεται στους Q, δεν είναι ούτε εξωπραγματικός, ούτε αρνητικός. Σε κάθε περίπτωση αποτελούν οι Q στα πλαίσια των δημόσιων παρεμβάσεών τους ομολογημένα ένα είδος psychological operation, δηλαδή ψυχολογικής επιχείρησης. Από την μια λειτούργησε στο άμεσα αντιληπτό πεδίο η Διοίκηση Τραμπ. Όμως, πέρα από την σφαίρα τού αμέσως αντιληπτού, εκδηλώθηκε μια δύναμη, η οποία χωρίς να αυτοπροσδιορισθεί και επικαλούμενη την ανωνυμία, δήλωσε ότι οι ζυμώσεις και οι παρεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα, δεν περιορίζονται στην σφαίρα, όσων εκδηλώνονται στην επιφάνεια, αλλά υπάρχουν σοβαρές δυνάμεις, που δρουν οργανωμένα και βάση σχεδίου με συγκαλυμμένο τρόπο, χωρίς να εκδηλώνονται ανοικτά. 

Με μια τέτοιου είδους πρακτική δεν μπορούσε να ταυτιστεί δημόσια η Διοίκηση Τραμπ, η οποία ως επίσημος θεσμός, ήταν υποχρεωμένη να λειτουργήσει σε πλαίσια διαφάνειας και περιοριζόμενη αυστηρά στις από τούς νόμους προβλεπόμενες διαδικασίες. Πλην όμως, από την στιγμή, που αυτή η Διοίκηση αναφερόταν σε σύγκρουση με το βαθύ κράτος και σε μετωπική αμφισβήτηση των δομών και των πρακτικών του, αυτό είχε αυτονόητες και αυταπόδεικτες συνέπειες. Το βαθύ κράτος αποτελείται από πυρήνες, που υποθάλπουν εν κρυπτώ και συγκεκαλυμμένα την λειτουργία των νόμιμων και καλώς νοούμενων κρατικών δομών. Ειδικά στην περίπτωση, που με το λεγόμενο σκάνδαλο "pizza gate" αποκαλύφθηκε αρκετά πριν την άνοδο στην προεδρία της Διοίκησης Τραμπ η διεξαγωγή τελετουργικών ανθρωποθυσιών και αιμοποσίας από κυκλώματα που ανήκαν σε ανώτατους και ανώτερους κρατικούς φορείς, στα οποία εμπλέκονται τόσο τα κακουργηματικά συνδικάτα απαγωγής και κακοποίησης παιδιών, μυστικές εταιρείες και τάγματα, θρησκευτικές ομάδες διεξαγωγής λατρείας με πράξεις τελετουργικής βίας (παρ' όλο που η εκκλησία τού εξαποδώ αποτελεί επίσημα αναγνωρισμένη θρησκεία στις ΗΠΑ) το πράγμα περιπλέκεται περισσότερο. 

Βεβαίως υφίσταται ο ισχυρισμός, ότι το κράτος διαθέτει για την αντιμετώπιση και την καταστολή τέτοιου είδους συνωμοτικών πυρήνων, που αναπτύσσονται και δρουν στα πλαίσιά του, τις εντεταλμένες με την καταπολέμηση τέτοιου είδους δεδομένων μυστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφαλείας. Τι συμβαίνει όμως, όταν ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΒΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ; ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΠ¨Ο ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; Μέσα σε τέτοιες συνθήκες εννοείται, ότι το κράτος δεν δικαιούται πλέον να επικαλείται την τήρηση τής νομιμότητος. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

Αφ' ενός οι κρατικές δομές έχουν απολέσει τότε πλήρως την νομότυπη υπόστασή τους, όχι όμως και την νομιμοποίησή τους στην συνείδηση των πολιτών, εφόσον οι πολίτες δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για την ύπαρξη και την έκταση της διαφθοράς των κρατικών δομών. Μέσα σε τέτοιες συνθήκες, όπου το κράτος ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, προκύπτει με βάση την λογική ως μόνος τρόπος αντίστασης η παρέμβαση με εξωθεσμικά μέσα. Όμως, ώστε και εάν οι κρατικοί θεσμοί έχουν απολέσει την νομότυπη υπόστασή τους, δεν νομιμοποιούνται αυτομάτως οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις. Αυτές μπορεί να διαθέτουν μεν μια ηθική νομιμοποίηση στην συνείδηση κάποιων, αλλά δεν παύουν να στοιχειοθετούν θεσμική παρατυπία και εν τέλει θεσμική παραβίαση. 

Αυτός είναι και ο λόγος, που οι Q παρουσιάστηκαν πάντοτε σαν φαντάσματα, κάνοντας αναφορές με υπονοούμενα και κωδικοποιημένη φρασεολογία. Με τρόπο, που θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυρισθεί κάποιος, ότι πρόκειται για την πρακτική κάποιων επίδοξων φαρσέρ, που θα έβρισκε έξαρση την επόμενη πρωταπριλιά. Αυτός είναι και ο λόγος, που ποτέ ο Τραμπ δεν αναγνώρισε δημόσια την ύπαρξη των Q, αμφισβητώντας κάθε είδους επαφή ή συσχετισμό με αυτούς. Αποστολή τού Τραμπ ήταν να μεταφέρει την όλη διαδικασία σύγκρουσης με το βαθύ κράτος από τα μη νομότυπα πλαίσια σε πλήρως καθαρά και νομότυπα πλαίσια, διαδικασία που επιτυχώς ολοκλήρωσε, σεβόμενος σχολαστικά όλες τις νόμιμες διαδικασίες. 

Όμως οι Q, έχοντας ολοκληρώσει και αυτοί το υψηλό καθήκον της προασπίσεως και μεταστροφής του φρονήματος τού στρατεύματος, παραμένουν πλέον από νομότυπης οπτικής ένα νόθο παιδί, που ουδείς ποτέ θα προθυμοποιηθεί να υιοθετήσει. Άρα η μόνη λύση είναι να μην περάσει ποτέ η γέννησή του στα μητρώα του ληξιαρχείου. Δεν μπορούμε να παραδούμε, ότι ο οποιοσδήποτε σχηματισμός ομάδας ή εξωθεσμικής γκρούππας στα πλαίσια τού στρατού είναι εξ ορισμού παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια. Άρα, οι Q ήσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, είτε μάς αρέσει, είτε όχι, μια συνωμοτική ομάδα, η οποία παραβίαζε με την δράση της το σύνταγμα, ως αναγκαία και αναπόφευκτη μεν διαδικασία, που ενώ καλύπτεται πλήρως από τους νόμους τής ηθικής, παραβίαζε όμως την ισχύουσα νομοθεσία. Το δεδομένο ότι οι καμπάλ είχε μετατρέψει σε κουρελόχαρτο το σύνταγμα, δεν ήταν επαρκές; για να αποδώσει νομότυπο χαρακτήρα αυτομάτως σε κάθε είδους αμφισβήτησή της, έστω κι αν αυτή συνέβαινε στα πλαίσια τής καλώς νοούμενης αυτοάμυνας.

    Όπως εντόπισα, αφού οι Q ολοκλήρωσαν την αποστολή τους πρέπει να εξαφανισθούν από προσώπου γης. Εφόσον μια σοβαρή συνωμοτική οργάνωση κλείσει τον κύκλο της, υπάρχει ένα τελευταίο καθήκον, που πρέπει να κάνει. Να σβήσει τα ίχνη της. Όσοι τυχαίνει να ξέρουν από βέσπα, γνωρίζουν αυτές τις στοιχειώδεις πρακτικές. Όμως υπάρχει ακόμη ένας σημαντικός λόγος, που τόσο ο David Icke, όσο και ο Alex Jones πρέπει να σκίσουν πολλά πουκάμισα ακόμη, ωρυόμενοι, ότι οι Q δεν υπήρξαν ποτέ και ότι αυτοί είναι ένα φάντασμα, που κάποιοι αληταράδες φαρσέρ έθεσαν σε κυκλοφορία για να σπάσουν πλάκα, παθητικοποιώντας κάποιους ευκολόπιστους. Στις προσεχείς εβδομάδες θα δούμε και άλλα εργοστάσια παραγωγής εμβολίων να καίγονται στην Ινδία ή την Ουγκάντα και άλλα οδοφράγματα στην Ολλανδία ή την Κουάλα Λαμπούρ. Και όποιος νομίζει ότι κάποιους δήθεν αγανακτισμένους είναι μόνον ο Σόρος που τους θέτει σε κίνηση, είναι μακράν νυχτωμένος. Κόψτε το λοιπόν. Για ποιους Q τσαμπουνάτε; τι είναι αυτό, τρώγεται;

    Από εδώ και στο εξής ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ. Ο επίσημος στρατός των ΗΠΑ, εξοπλισμένος με όλη την νομότυπη και προσαρμοσμένη στα προβλεπόμενα από τις διατάξεις του συντάγματος κάλυψη, που διαμόρφωσε ο Πρόεδρος Τραμπ, για να πατάξει τους εθνοπροδότες και τα παράνομα συνωμοτούντα μιάσματα τού βαθέως κράτους.

 

2. Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ   Κατά την διάρκεια των πρόσφατων ημερών γίνεται λόγος για την δημιουργία ενός κόμματος από τον πρόεδρο Τραμπ. Σχετικά με την συγκεκριμένη φημολογία, την οποία μπορεί να προωθεί και ο ίδιος Πρόεδρος, ή οι  και οι Αντιδυνάμεις, θεωρώ τα εξής:

     Κατ' αρχήν θεωρώ την η όποια προβληματική για συμμετοχή τού Προέδρου Τραμπ στις υποτιθέμενα επερχόμενες εκλογές μετά από μια τετραετία βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Η διεξαγωγή τέτοιων εκλογών αποκλείεται σε κάθε περίπτωση από περισσότερες αιτίες. Πριν εξετάσουμε τις σκοπιμότητες των Αντιδυνάμεων σχετικά, θεωρώ, ότι η καμπάλ, αλλά ούτε και οποιοσδήποτε άλλος, είτε αυτός είναι ο Μανώλαρος από τα δυτικά Σπάτα, είτε ο όποιος “παντοδύναμος” αρχηγός ξένης δύναμης μπορεί να θέσει τέτοιο στόχο, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΗΠΑ (USA CORPORATION) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΗΓΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΗΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ. Μπορεί μεν ο Πρόεδρος Τραμπ να έκανε κάποια πολύ σημαντικά βήματα στην ανόρθωση της οικονομίας της Corporation. Όμως αυτά είχανε μόνον ενδεικτικό χαρακτήρα, ως δείγμα γραφής, με στόχο την μεταστροφή του δημόσιας αντίληψης. 

Το σαπιοκάραβο των ΗΠΑ έχει περιέλθει σε τόσο βαθύ οικονομικό αδιέξοδο από την συνειδητά διαλυτική πρακτική τής καμπάλ, που πλέον είναι αδύνατον, αλλά συν τοις άλλοις και τελείως ασύμφορο από οικονομική σκοπιά, να επιχειρηθεί η όποια διάσωσή του. Όταν μια φίρμα είναι τελειωτικά μπατιρημένη, υπάρχει υπάρχει μια μόνον λύση και αυτή είναι η πτώχευση. Η φίρμα δηλώνει τότε φαλιμέντο και καλεί ένα δικαστικό κλητήρα να κάνει την εκκαθάριση, διεξάγοντας πλειστηριασμό τής απομένουσας πτωχευτικής μάζας, ώστε να αποζημιώσει κατά το δυνατόν κάποιους από τους πρώτους του καταλόγου πιστωτών. Είμαι πεπεισμένος, ότι ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. Θα ήταν μεγάλη αφέλεια, να υποθέσουμε, ότι ο Τραμπ είχε την παραμικρή διάθεση να αναδειχθεί σε πτωχευτικό κλητήρα τής μπατιρημένης Corporation. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ Η CORPORATION ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ. Μέσα από αυτήν την προοπτική, όλες οι υποδομές, που δημιούργησε με τεράστια προσπάθεια η κυβέρνηση Τραμπ, αποβαίνουν προς όφελος τής χώρας, αποτελούν φρόνιμη επιλογή και σύντομα θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

      Μέσα από αυτήν την οπτική αρμόζει να δούμε και την συστηματική απαξίωση τής Κίνας και την αναγωγή της σε άμεσα εχθρική δύναμη, που επιχείρησε κυβερνοεπίθεση, με στόχο την αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, επιβουλευόμενη την εθνική κυριαρχία των ΗΠΑ, αλλά και βιολογικό πόλεμο με τον κορονοϊό. Αυτές οι κινήσεις ήταν πολύ έξυπνα στοχευμένες από την Διοίκηση Τραμπ, συν τοις άλλοις και για τον λόγο, ότι η Κίνα ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ CORPORATION. Με την αναγωγή τής Κίνας σε άμεσα εχθρική δύναμη, η οποία εκτοξεύει επανειλημμένες επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ, αυτομάτως αίρεται και η νομική βάση των οικονομικών απαιτήσεων της Κίνας απέναντι στις ΗΠΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

     Πέραν όμως τού μη διαχειρίσιμου χαρακτήρα τού εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ, σοβαροί λόγοι για την πλήρη κατάργηση τής Corporation είναι και η πλήρης διαφθορά των θεσμών, στην οποία έχω αναφερθεί, μαζί βέβαια με αρκετούς άλλους ψηφιακούς διαφωτιστές, στο παρελθόν, ώστε να μην χρειάζεται μια εκ νέου αναφορά. Άρα, ούτε η όποια διάσωση τού σαπιοκάραβου έχει το παραμικρό νόημα, ενώ οι πειρατές, που εισχώρησαν στο σκάφος, πρέπει το γρηγορότερο να ριχτούν στην θάλασσα. Αυτά που αρμόζει να διασωθούν είναι o Πλοίαρχος, ο Αρχικελευστής Μιχάλης ο Τεράστιος, το σώμα αξιωματικών τής γέφυρας και της μηχανής, το πλήρωμα, ο καταπληκτικός λοστρόμος Stephen Banon, ο εξάντας, το chart room, ο ασυρματιστής και ο ασύρματος (βλέπε Wikileaks, Assange και Snowden) το μηχανοστάσιο, το οπλοστάσιο και οι σωστικές λέμβοι (βλέπε νομικό επιτελείο τού Προέδρου Τραμπ). Τα αμπάρια, που είναι φορτωμένα σκουριά, θα φύγουν και αυτά με προορισμό τον πάτο τής θαλάσσης ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ USA REPUBLICK.

    Κατά συνέπεια, η ίδρυση ενός νέου κόμματος δεν διακρίνω να έχει κάποιο νόημα. Ένα κόμμα ιδρύεται για να λάβει μέρος σε κάποια εκλογική διαδικασία, σε συναγωνισμό με άλλα κόμματα. Όμως τα ρετάλια “δημοκρατικών” και “ρεπουμπλικάνων” έχουν απαξιωθεί πλήρως, έχουν ταυτιστεί με την τεράστια διαφθορά και αποτελούν θεσμικά σκουπίδια. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ USA REPUBLICK ΕΙΝΑΙ – ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. Αυτός που μπορεί να δημιουργήσει νέο δίκαιο είναι πλέον μόνον μια επανάσταση. Οι επαναστάσεις δημιουργούν δίκαιο εκ των πραγμάτων, μέσω βίαιης επιβολής, το οποίον όμως, έστω κι αν τύχει πλήρους αποδοχής από το κοινωνικό σώμα των πολιτών, δεν διαθέτει πολιτειακή νομιμοποίηση. Σε αυτήν την περίπτωση θέτουν συνήθως οι επαναστατικές δυνάμεις το νέο καθεστώς στην ετυμηγορία τού κοινωνικού σώματος μέσω ενός δημοψηφίσματος – referendum. Εφ' όσον το δημοψήφισμα αυτό διεξαχθεί σε συνθήκες ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και εγκρίνει το καθεστώς, ή την πορεία μετάβασης, που αυτό προβλέπει, τότε επέρχεται πολιτειακή κανονικότητα. Εικάζω, λοιπόν, ότι ανάλογη θα είναι και η πορεία, που θα ακολουθηθεί σύντομα.

    Θα αποτολμήσω επίσης κάποιες εικασίες σχετικά με την ποιότητα και τούς δομικούς άξονες του νέου καθεστώτος, το οποίον εκτιμώ, ότι δεν θα περιοριστεί ως πολιτειακό πρόθεμα μόνον στις ΗΠΑ, αλλά θα κυριαρχήσει μέσα σε μια πορεία μέσω ριζικών ανασκευών σε ολόκληρο τον πλανήτη, λαμβάνοντας αφετηρία από μια σειρά αναφορές, που έχουν γίνει από σημαντικά πρόσωπα, αλλά θέτοντας επί πλέον σε εφαρμογή κάποιες λογικές διεργασίες. Στο κλείσιμο τού βίντεο που δίνω ακολούθως τον σύνδεσμό του, με θέμα τις επερχόμενες εξελίξεις, στο οποίο συμμετείχαν καθοριστικής σημασίας για την ενημέρωση πρόσωπα, προέβη ο David Robert Steel σε μια, κατά την γνώμη μου, πολύ σημαντική διαπίστωση: We must go through GLOBAL to LOCAL“.

https://robertdavidsteele.com/cosmic-takedown-of-the-deep-state-five-amigos-five-minutes-each-earth-update/

     Αυτή η αναφορά σημαίνει εκ των πραγμάτων ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ. Βεβαίως και η ομοσπονδία είναι μια μορφή αποκέντρωσης. Όμως σε αυτήν οι βασικές αρμοδιότητες βρίσκονται στην κεντρική κυβέρνηση. Υπάρχει μια μορφή αποκέντρωσης από επάνω προς κάτω και μια από κάτω προς τα επάνω. Η δεύτερη αποθέτει τις βασικές αρμοδιότητες στα όργανα των τοπικών κοινωνιών και είναι τελικά η μόνη ουσιαστική αποκέντρωση. Μεταφέροντας τις αποφάσεις στην βάση των πολιτών και όχι σε κεντρικά θεσμικά γραφειοκρατικά όργανα, μεταφέρεται η πολιτική πρωτοβουλία στους πολίτες οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες τους. Έτσι αυξάνεται η συνειδητότητα και η δημιουργικότητα των πολιτών, στα πλαίσια ενός καθεστώτος, που είναι ανάλογο με την Εκκλησία του Δήμου των Αθηνών τής κλασσικής περιόδου. Η εξουσία επιστρέφει με αυτόν τον τρόπο στην ουσιαστική πηγή που αρμόζει. Μια διεθνής οργάνωση σε τέτοια βάση θα διαθέτει κεντρικά όργανα με κύρια αποστολή αποκλειστικά τον συντονισμό και την διεθνή επιτήρηση ενάντια σε τάσεις να δημιουργηθούν βίαιες συγκρούσεις και συνδικάτα τού εγκλήματος. Με την καθιέρωση τού βασικού εισοδήματος σε όλους χωρίς προϋποθέσεις θα καταστεί άσκοπη η ύπαρξη των μεγαλουπόλεων και θα ξεκινήσει βήμα προς βήμα η κατάργηση των πόλεων – ζούγκλα. Οι άνθρωποι θα στραφούν προς το ευχάριστο φυσικό περιβάλλον, όπου θα εγκαθιδρύσουν δίκτυα κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων. 

     Μέσα στο γενικότερο κλίμα των κρίσεων, στις οποίες βρέθηκαν πρόσφατα κάποιες κυβερνήσεις στην Ευρώπη, εξήγγειλε ο Πρόεδρος Πούτιν μια νέα ριζική κυβερνητική μεταρρύθμιση, που θα μεταφέρει σημαντικές εξουσίες από τον πρόεδρο στην βουλή, προαναγγέλλοντας όχι μόνο ένα βήμα ουσιαστικής αποκέντρωσης, αλλά και την Νέα Γιάλτα, που έχει εδώ και καιρό ήδη ανακοινωθεί, με στόχο την εγκαθίδρυση ενός δίκαιου και ελεύθερου κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

      Είναι προφανές, ότι όταν αποτιναχτούν τα δεσμά της ανθρωπότητος, που επέβαλαν οι σατανιστές και οι εκπεσόντες αφεντάδες τους, θα ξεκινήσει να ανθεί ένας τελείως νέος πλανήτης, όπως αυτός προαναγγέλλεται από την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Περί αυτού θα γίνει αναφορά στο δεύτερο μέρος, που θα ακολουθήσει προσεχώς.


bostopel.blogspot.com

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου