Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Γ. Τράγκας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «λεηλατεί» τις ζωές των ανθρώπων. «Ευνουχίζει» την ανθρώπινη κανονικότητα. Καλλιεργεί και αναπτύσσει «φάρμες των ζώων».

 Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη απέτυχε να έχει επαρκή αριθμό εμβολίων στους κατοίκους της. Το υπογράμμισε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο εδρέυον και εργαζόμενος στη Μεγάλη Βρετανία καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος. Έχει ξεσπάσει ένας αμείλικτος «πόλεμος» μεταξύ της Ευρώπης και της Βρετανικής AstraZeneca, δηλαδή μια σύρραξη για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα από τα εμβόλια που δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Βερολίνο εναντίον Λονδίνου. Και Pfizer/ BioNTech εναντίον AstraZeneca. Οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να παραδώσουν τις απαραίτητες ποσότητες εμβολίων στα κράτη επιρροής τους, και μάχονται με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους τους Βρετανούς με την AstraZeneca και τους Αμερικανούς με την Johnson and Johnson. Κανείς δεν λαμβάνει υπόψιν του ότι η ταχύτητα και αυτός ο ανελέητος ανταγωνισμός προκαλεί λάθη στην παραγωγή, και τα λάθη στοιχίζουν παρενέργειες και ανθρώπινες ζωές. Το Βερολίνο έβαλε δύο εφημερίδες, δηλαδή πλήρωσε δύο εφημερίδες, τη γνωστή «Handelsblatt» και την περίφημη ανθελληνική«Bild», να γράψουν ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει παρενέργειες στους ηλικιωμένους.

Από την άλλη πλευρά, τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το εμβόλιο της Pfizer προκαλεί παράλυση του προσώπου, βλάβες στο νωτιαίο μυελό και ότι η εταιρεία διοχετεύει στην αγορά άλλης ποιότητας εμβόλιο για την πρώτη δόση και άλλης ποιότητας για την δεύτερη. Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για σούπερ κερδοσκοπικό «πόλεμο» με θύματα εκατομμύρια ευρωπαίους που παραμένουν άνεργοι και πεινασμένοι με lockdown τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλες χώρες. Οι πολυεθνικές των φαρμάκων όχι μόνο συγκρούονται για το ποια θα προλάβει να πουλήσει περισσότερα εμβόλια στη διεθνή αγορά, αλλά και ποια θα κερδίσει περισσότερα ανεβάζοντας κρυφά τις τιμές λόγω αυξημένης ζήτησης.

Σήμερα θα συνεδριάσει η Κομισιόν με τους εκπροσώπους της AstraZeneca, επειδή το Βερολίνο απειλεί να μπλοκάρει τις εξαγωγές των Βρετανών με διάφορα επιχειρήματα, και επειδή  καθυστερούν οι γραμμές παραγωγής της Pfizer/BioNTechπου είναι χορηγοί της Μέρκελ και της CDU. Αυτό βέβαια αρχίζει να φέρνει σε σύγκρουση τα αμερικανικά με τα γερμανικά συμφέροντα, γιατί επίκειται η έγκριση του εμβολίου της Johnson and Johnson.

Στην Αμερική πυκνώνουν τα δημοσιεύματα εναντίον του εμβολίου της Pfizer/BioNTech. Αποκρύβονται τα φάρμακα που θεραπεύουν τον ιό. Επεκτείνεται το lockdown και τα απαγορευτικά μέτρα επί Προεδρίας Μπάιντεν, και επομένως υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των Αμερικανών και των Γερμανών πίσω από τους οποίους είναι και ο Μπιλ Γκέιτς.

Η Moderna δεν έχει γραμμές παραγωγής. Η Pfizer/BioNTech έχει ελάχιστες στο Βέλγιο και στη Γερμανία. Και οι ελλείψεις αυτές δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνονται τα lockdown και ο κόσμος να ξεσπάει, να εκρήγνυται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είχαμε ταραχές στο Λίβανο όπου ο κόσμος φώναζε «δεν έχουμε να φάμε» και πυρπολούσε ό,τι έβλεπε μπροστά του. Μεγάλες ταραχές είχαμε στην Ολλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία και στο Ισραήλ. Οι άνθρωποι πεθαίνουν «φυλακισμένοι», πεινασμένοι, άνεργοι. Ακούνε από τις κυβερνήσεις και τους λοιμωξιολόγους να τους λένε ότι θα πεθάνουν από τον covid19 και τις μεταλλάξεις του ιού, ενώ πεθαίνουν από ασιτία, μελαγχολία και άλλες ασθένειες.

«Μαύρες» ημέρες ζει η ανθρωπότητα, ενώ συντελείται μια μεγάλη ληστεία, μια ακόμη μεγαλύτερη μετακίνηση του πλούτου από τους φτωχούς και τους μεσαίους προς τη λέσχη των κροίσων. Ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο συγκριτικά με τον παγκόσμιο πληθυσμό συγκεντρώνουν περισσότερα χρήματα και ισχύ, ενώ δισεκατομμύρια γίνονται ακόμα πιο φτωχοί.

Η Κίνα ρίχνει ιδέες για την προώθηση μιας διεθνούς διακυβέρνησης και ενός ελεγχόμενου πληθυσμού μέσα από εντολές σε όλα τα κινητά μας ή στα σπίτια μας, όπως στο Big Brother ή στη «φάρμα των ζώων» του Τζωρτζ Όργουελ. Ο Μπιλ Γκέιτς και η λέσχη των billionaires κινούνται στις ράγες των ιδίων σκέψεων για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Ορισμένες από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι σε απόλυτη συναλλαγή με αυτά τα οικονομικά κέντρα, δηλαδή την Big Pharma και την Silicon Valley. Η κυρία Μέρκελ παρατείνοντας την παραμονή της στην εξουσία, προωθεί όλα τα σχέδια της Pfizer/BioNTech αλλά και εκείνων που πανικοβάλουν τους ανθρώπους σπέρνοντας καθημερινά τον πανικό για τον κορονοϊό και τις μεταλλάξεις του.

Ενώ υπάρχουν πάμφθηνα φάρμακα θεραπείας του κορονοϊού και πρόληψης για να μην προσβληθεί κάποιος από τον ιό, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τρία φάρμακα και ένα αντιβιοτικό, πασίγνωστα εδώ και δεκαετίες, χωρίς παρενέργειες και με εμφανή ισχυρά αποτελέσματα σε όλους τους προσβληθέντες από κορονοϊό, οι ισχυροί πολιτικοί του κόσμου σε συνεργασία με τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα μάς έχουν φυλακισμένους στα σπίτια μας. Έχουν ρίξει στην ανεργία εκατοντάδες εκατομμύρια και έχουν δημιουργήσει έρημες μεγαλουπόλεις και εκατομμύρια λουκέτα σε επιχειρήσεις.

Εδώ στην πατρίδα μας ο υπάρχον Έλληνας πρωθυπουργός υπακούει τυφλά σε όλες τις οδηγίες του Βερολίνου. Ως γερμανική περιφέρεια, ακολουθεί τις οδηγίες της κυρίας Μέρκελ σε ό,τι αφορά την προμήθεια των εμβολίων, εξυπηρετώντας την Γερμανία και τους οικονομικούς στόχους των χορηγών της κυρίας Μέρκελ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βυθίζοντας τη χώρα σε πρωτοφανές οικονομικό χάος, σε πρωτοφανή οικονομική εθνική συμφορά ψεύδεται ασύστολα σε ό,τι αφορά τα εμβόλια και την επάρκεια αριθμού εμβολίων που μπορούμε να προμηθευτούμε από τους Γερμανούς, από την Pfizer/ BioNTech.

Από χθες η κυβέρνηση, δια του κυρίου Κοντοζαμάνη και άλλων όπως και από το δελτίο του ΣΚΑΪ, προειδοποιεί τους Έλληνες ότι η Ευρώπη απέτυχε στο θέμα των εμβολίων, ή τουλάχιστον λένε ότι δεν γνωρίζουν αν θα έχουν την κατάλληλη ώρα, τους κατάλληλους αριθμούς πρώτης και δεύτερης δόσης. Μέχρι στιγμής αποφεύγουν συστηματικά να αναφέρουν αν αυτό το εμβόλιο, η πρώτη και η δεύτερη δόση που έκαναν χιλιάδες, επιφέρει ανοσία στην πρώτη μορφή του κορονοϊού ή στις μεταλλάξεις του.

Έχετε αντιληφθεί ότι οι μεταλλάξεις είναι οι αφορμές για τα επόμενα lockdown που θέλουν να επιβάλουν, ενώ συντελείται μαζικό έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας. Ήδη στα δελτία ειδήσεων δεν αναφέρουν πλέον με έμφαση τα κρούσματα από τον πρωτοεμφανισθέντα κορονοϊό. Οι καθοδηγούμενοι από την κυβέρνηση δημοσιογράφοι στέκονται πάνω στα ανιχνευθέντα περιστατικά μεταλλάξεων. Δηλαδή καλλιεργούν το έδαφος για να πάμε στο επόμενο lockdown την ώρα που παίζονται παιχνίδια στα χρηματιστήρια, και την ώρα που οι τελευταίοι προωθούν αλλεπάλληλους εμβολιασμούς και συγκομιδή στοιχείων από τον καθένα μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «λεηλατεί» τις ζωές των ανθρώπων. «Ευνουχίζει» την ανθρώπινη κανονικότητα. Αφανίζει την οικονομία. Αποτεφρώνει τον πολιτισμό. Καλλιεργεί και αναπτύσσει «φάρμες των ζώων». Μας κάνει «ζώα εκτροφής» που δεν χρειάζονται πολιτισμό, συναναστροφή, ελεύθερη έκφραση, ανεξάρτητη άποψη. Μας επιτρέπει, όποτε θέλει αυτός, να περπατήσουμε ή να ψωνίσουμε φορώντας μάσκες στα καταστήματα, αλλά μας απαγορεύει συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων για οποιαδήποτε διαμαρτυρία, έστω και αν αυτή πηγάζει από την καταπίεση λόγω έλλειψης ελευθερίας και στέρησης βασικών αγαθών.

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει καταλάβει όλες τις θέσεις εξουσίας, και νέμεται ως νομενκλατούρα εγκαταστημένη από τους Γερμανούς όλα τα προνόμια της εξουσίας. Λέγονται πολλά. Απίστευτα. Λέγονται πολλά για απίστευτη διαφθορά και πολιτική ανηθικότητα. Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει καταλάβει και ελέγχει όλα τα ταμεία του κράτους: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός. Ανιψιοί και ξαδέλφια εργάζονται εντός του Μαξίμου. Η αδελφή του είναι αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο γιός της έγινε δήμαρχος της Αθήνας ασχολούμενος με φοινικόδεντρα, ζαρντινιέρες και πολύχρωμους πίνακες. Δεν υπάρχει αδελφή, δεν υπάρχει ξάδελφος, ανιψιός που να μην έχει εταιρία δημοσίων σχέσεων ή lobbying ή διαφημίσεων. Πρόκειται για την πλουσιότερη πολιτική οικογένεια του κόσμου. Θυμίζει την οικογένεια Μάρκος στις Φιλιππίνες.

Ενώ οι Έλληνες πεινάνε, η σύζυγος του πρωθυπουργού προβάλει τις αντίκες της στους Financial Times, και όλη η Αθήνα κουβεντιάζει για τις εταιρίες και τις επαφές της. Δεν κρύβονται πλέον. Είναι ο πρωθυπουργός, ο μασκοφόρος πρωθυπουργός που θα περάσει στην ιστορία ως ένας τύραννος και φασίστας που χρησιμοποίησε ένα υπαρκτό θέμα υγείας για να κανιβαλίσει πάνω στο λαό της χώρας του. Είναι ο άνθρωπος που εξόντωσε τον πολιτισμό μιας χώρας. Είναι ο άνθρωπος που λέει ότι θα γιορτάσει φέτος τη μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση που έφερε την ανεξαρτησία της χώρας.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου