Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Γ. Τράγκας: Ετοιμάζονται πάλι να κλείσουν τα πάντα και να μας θέσουν σε αυστηρότερο και ασφυκτικότερο εγκλεισμό!

 Ο πόλεμος των εμβολίων δημιουργεί κραδασμούς στη Γηραιά Ήπειρο και επιδεινώνει την οικονομική κατάσταση, αφού απομακρύνει την όποια ανοσία μπορούν να προσφέρουν τα εμβόλια αυτά σε εκατομμύρια Ευρωπαίους. Η κόντρα των Γερμανών με τους Βρετανούς φαντάζει ως απόφυση του Brexit και ως απότοκο της σύγκρουσης του Βερολίνου με το Λονδίνο. Η AstraZeneca υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα συμφωνητικό που να προβλέπει έγκαιρη παράδοση μεγάλου αριθμού εμβολίων στις Ευρωπαϊκές χώρες. Απλά ένας κατώτερος εκπρόσωπός της είπε, χθες στους εκπροσώπους των Βρυξελλών, ότι έχουν υπογράψει μια συμφωνία που αφορά την «προσπάθεια βέλτιστης απόδοσης», και ότι η εταιρία δεν δεσμεύεται για έγκαιρες παραδόσεις παρά την προαγορά που έχει γίνει.

Η Ευρώπη απέτυχε να έχει τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων και βυθίζεται σε υγειονομική απόγνωση, και φυσικά σε πρωτοφανή οικονομική ύφεση. Η Pfizer/BioNTech απέτυχε να έχει ικανό αριθμό εμβολίων, και υπάρχουν χώρες όπως η Αλβανία η οποία δεν κατόρθωσε να εμβολιάσει ούτε χίλιους υγειονομικούς υπαλλήλους! Η Pfizer/BioNTech, σύμφωνα με όσα λένε ένα πλήθος δημοσιευμάτων, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα τόσο με την πρώτη δόση όσο και με την δεύτερη δόση των εμβολίων. Οι παρτίδες που απαιτούνται δεν παραδίδονται. Και παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Οι ηλικιωμένοι που εμβολιάζονται εμφανίζουν μετά από μερικά 24ωρα covid19. Βγαίνουν θετικοί στα PCR! Αυτό που συνέβη στην Αθήνα με τους ηλικιωμένους που εμφανίστηκαν θετικοί μετά τον εμβολιασμό, συνέβη, όπως μου είπαν, και σε γηροκομείο στο Παρίσι. Όλοι οι φιλοξενούμενοι στο ίδρυμα εμφάνισαν κορονοϊό λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό.

Η ανεπάρκεια ή η δολιότητα των πολυεθνικών φαρμάκου, τα κερδοσκοπικά «παιχνίδια» στο χρηματιστήριο, η «δυσοσμία» που αναδίδουν, καθώς και οι καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων μαζί με τη διαφορετική ποιότητα που ανιχνεύεται μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης, δίνουν αφορμή στις κυβερνήσεις και σε όλους εκείνους που προωθούν τα κέρδη της λέσχης των billionaires και τον έλεγχο των πεινασμένων λαών να επαναφέρουν τις προσεχείς εβδομάδες αυστηρότερα και καθολικά lockdown.

Τα τελευταία 24ωρα, και αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας επέτρεψε το άνοιγμα των καταστημάτων και των κομμωτηρίων με μάσκες και αποστάσεις, ετοιμάζονται πάλι να κλείσουν τα πάντα και να μας θέσουν σε αυστηρότερο και ασφυκτικότερο εγκλεισμό. Το τελευταίο 48ωρο με καθοδήγηση της κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι ανεβαίνει ο αριθμός των θετικών PCR και της εισόδου πολιτών με συμπτώματα κορονοϊού στα νοσοκομεία. Με πρωταγωνιστή τον καθηγητή Σύψα που σπέρνει πανικό και φόβο σε κάθε εμφάνισή του, το δελτίο ειδήσεων κυρίως του ΣΚΑΪ προωθεί το επόμενο lockdown. Προϊδεάζει έτσι τον κόσμο για εκ νέου κλείσιμο όλων των καταστημάτων, και για φρενάρισμα κάθε εργασίας και ανθρώπινης δραστηριότητας. Μιλάνε πλέον για μεταλλάξεις του ιού και για μελλοντικές αυξήσεις κρουσμάτων που θα φέρει η προσωρινή ελευθερία που ζούμε σήμερα!

Ενώ η Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες, έχει σχεδόν μηδαμινούς αριθμούς διασωληνωμένων και θανάτων, ο κύριος Σύψας ως «προφήτης» προβλέπει ότι θα έχουμε τεράστια έκρηξη εξαιτίας της κοσμοσυρροής στην Ερμού και γενικά στα καταστήματα, και ότι θα υποχρεωθούμε να καταφύγουμε σε νέα «δρακόντεια» μέτρα. Σε όλους τους διαλόγους που κάνουν ο κύριος Σύψας και οι άλλοι λοιμωξιολόγοι με την «σημαιοφόρο» της κυβερνητικής προπαγάνδας κυρία Κοσιώνη και τους άλλους παρουσιαστές των φιλοκυβερνητικών καναλιών, δεν γίνεται λόγος για την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια. Δεν γίνεται λόγος για την υπόλοιπη νοσηρότητα και για τους χιλιάδες βαριά ασθενείς που δεν έχουν κάνει ακόμη τα χειρουργεία τους, αλλά και δεν περιθάλπονται έγκαιρα και σωστά από το γιατρικό προσωπικό που έχει αφοσιωθεί μόνο στον κορονοϊό.

Με εργαλείο τα μέτρα κατά της μετάδοσης του ιού έχουν απαγορεύσει κάθε είδους συνάθροιση, διαδήλωση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Απαγόρευσαν όλες τις συγκεντρώσεις πάνω από 100 άτομα, προκειμένου η αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοΐδη να ελέγχει απόλυτα τις διαμαρτυρίες για την πείνα και τα νομοσχέδια που φέρνει ο Μητσοτάκης. Δρώντες ως μέλη πολιτικοοικονομικής συμμορίας και φοβούμενοι ηφαιστειακές αντιδράσεις της κοινωνίας, οι «Γερμανοί» του Μαξίμου απαγορεύουν τις συναθροίσεις, ενώ την ίδια ώρα στοιβάζουν τον κόσμο στα λεωφορεία και στο μετρό. Δηλαδή στις συγκεντρώσεις κολλάνε κορονοϊό οι διαμαρτυρόμενοι. Στα τρένα, στο μετρό και στα αεροπλάνα δεν κολλάει κανένας! Επί Μητσοτάκη δεν γίνεται ανεκτή ούτε μια στοιχειώδης διαμαρτυρία από μερίδα ή ομάδα της κοινωνίας που αισθάνεται ότι αδικείται. Ολόκληρη η χώρα «βράζει». Η ατμόσφαιρα θυμίζει Απριλιανή Δικτατορία!

Ο πλατύστερνος και δασύτριχος, ο καθοδηγούμενος από την Καγκελαρία του Βερολίνου, Μητσοτάκης, εφαρμόζει φασιστικές μεθόδους, και «μυρίζει» από τις τρίχες της κεφαλής του έως κάτω πολιτική διαφθορά και πολιτική σήψη. Δουλεύει μόνο για τα συμφέροντα των Γερμανών και της οικογενείας του. Δουλεύει για τα συμφέροντα των φίλων του διευρύνοντας τις οικονομικές ανισότητες στην ελληνική κοινωνία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί, και το δείχνει, την επιτομή του πολιτικού ναρκισσισμού, της ανεποτελεσματικότητας, και κυρίως της πολιτικής διαφθοράς. Όλες οι ενέργειες του γραφείου του όζουν. Από τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ της αόρατης διανομής στα μέσα ενημέρωσης για «να μείνουμε ασφαλείς στα σπίτια μας», έως τις συμφωνίες με την Microsoft, τον Μπιλ Γκέιτς και την Pfizer/BioNTech, όλες οι ενέργειές του μυρίζουν ιδιοτέλεια.

Η χώρα μας δανείζεται συνεχώς. Το χρέος είναι 210% του ΑΕΠ και αυξάνει συνεχώς. Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει ως «επιτυχία» τους συνεχείς δανεισμούς της χώρας, και εμφανίζει ως «επιτυχία» της κυβέρνησής του την πρώτη δόση που θα πάρουμε από το ταμείο Ανάκαμψης. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι στην Ευρώπη αναμένουν από τον προσεχή Οκτώβριο να εμφανιστούν τα αποτελέσματα της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης.

Η Ελλάδα στις συμπληγάδες του Μητσοτακισμού, ζώντας έναν πρωτοφανή εφιάλτη θα αντιμετωπίσει συγκλονιστική εικόνα οικονομικής καταστροφής αποτέλεσμα των ακραίων μέτρων του Μητσοτάκη. Αυτή είναι η εκτίμηση όλων των εκπροσώπων του εμπορικού και οικονομικού κόσμου. Θα προσπαθήσει να πάει σε εκλογές αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το εσωτερικό της ΝΔ, η πατριωτική ΝΔ, η Σαμαρική, Καραμανλική, όσοι αηδιάζουν με την πολιτική συμπεριφορά του, θα τον ανατρέψουν. Σαπίζει μέρα με την ημέρα. Ήδη ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού τον θεωρεί νάρκισσο, υστερόβουλο, διεφθαρμένο και ελλιποβαρή από πλευράς στοιχειώδους πολιτικού μυαλού. Τα ψέματα που λέει ο ίδιος και η κυβέρνησή του πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου