Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Αφετηρία.

 από το  Critical Sight Network, μετάφραση: Διόδοτος 

 
Μία εβδομάδα μετά τα αμφισβητήσιμα εγκαίνια, στεκόμαστε μπροστά σε ένα τσουνάμι παραπληροφόρησης. Πρώτα απ 'όλα, ξεχάστε τα ΜΜΕ -Main-Stream Media (MSM). Η ατζέντα τους δεν ήταν ποτέ να ενημερώσουν τον λαό, αλλά να τους χειραγωγήσουν. Για ποιο σκοπό; Η Μεγάλη Επαναφορά φυσικά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα πραγματικό σχέδιο, όπως ορίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Είναι ένα οικονομικό σύστημα όπου δεν έχετε τίποτα και είστε υποδουλωμένοι κάτω από μια παγκόσμια, μη εκλεγμένη κυβέρνηση. Απλά ελέγξτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο και προσπαθήστε να δείτε πέρα από το διαφημιστικό και διαφημιστικό υλικό. Σκεφτείτε κριτικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, κατάσταση για γέλια.. ωστόσο τρομακτική. Κάποιοι βλέπουν στην τηλεόραση συγκρούσεις αστυνομικών με BLM που υποτίθεται ότι γίνονται την ίδια στιγμή έξω από το παράθυρο τους!

 


 

Με το που θα κατανοήσετε το γεγονός ότι εξαπατηθήκατε προς συμμόρφωσιν, αναρωτηθείτε τα εξής:

"Θέλω να μην έχω ούτε το πουκάμισο που φοράω;"

Θέλεις όλη σου η ζωή να είναι προς ενοικίαση; Θέλεις να γίνεις σκλάβος; Το επιθυμείς αυτό για τα παιδιά σου; Τα εγγόνια σου;

Οι παγκοσμιοποιητές απατεώνες θα προσπαθήσουν να «πουλήσουν» την ιδέα στο ευγενές κομμάτι πολλών από εμάς. "Σώστε το περιβάλλον," ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους.

Φυσικά μπορούμε και θα σώσουμε το περιβάλλον. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να απομυζίσουμε τις ζωές αμέτρητων γενεών πέρα από τις δικές μας μόνο και μόνο για να το κάνουμε με τον δικό τους τρόπο. Τι συμβαίνει όταν κάποιος ακολουθεί το μονοπάτι του και αυτοί μπαίνουν στο δρόμο του; Απλό. Τον δαιμονοποιούν με οποιοδήποτε μέσο. Διακυβεύονται πάρα πολλά για την παγκοσμιοποιητική ελίτ και δεν έχουν καμία σχέση με τη διάσωση του πλανήτη που –οι ίδιοι– εργάζονταν "σκληρά" εξ αρχής για να τον καταστρέψουν.

Πρόσφατα έχει πέσει στην αντίληψή μας ένα διαφορετικό είδος κινήματος, που ονομάζεται "Η Μεγαλύτερη Επαναφορά" - η οποία εμφανίζεται ανθρωποκεντρική και ΚΑΤΑ της σημερινής παγκοσμιοποιητικής αυταρχικής τάσης. Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη ελέγξει πλήρως αυτό το κίνημα, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε γι' αυτό.

Για την ιστορία, ο πρόεδρος Τραμπ ήταν η αρχή ενός ανθρωποκεντρικού κινήματος. Οι αντίπαλοί του, συνολικά κι όχι μόνο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, οι δεξαμενές σκέψης, οι εκπρόσωποι ομάδων συμφερόντων, και τα αμοιβαία κεφάλαια, απεχθάνονταν την ιδέα να επιστρέψει την εξουσία στο λαό.

Οι της Αριστεράς παρουσίαζαν τον Πρόεδρο Τραμπ ως δικτάτορα. Οι δικτάτορες περιορίζουν την ελευθερία του λόγου. Οι δικτάτορες μέσω μυστικών υπηρεσιών εξαφανίζουν ανθρώπους. Οι δικτάτορες στέλνουν τον στρατό και παίρνουν καραβιές αθώων ψυχών. Είδαμε τίποτα από αυτά να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του; Όχι. Στην πραγματικότητα, ήταν αυτός που λογοκρίνεται, ακολουθούμενος από εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς. Πρόσφατα, το YouTube κατέρριψε πάνω από 500.000 βίντεο που δεν ευθυγραμμίζονταν με την "επίσημη" αφήγηση του COVID-19. Η Γερμανία προετοίμαζε φυλακές ως στρατόπεδα κράτησης για όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Το ίδιο συμβαίνει και στον Καναδά. Η Νέα Υόρκη πιέζει για το ίδιο. Όλα αυτά, ενώ η αποδικτύωση συνεχίζεται με ανησυχητικό ρυθμό και ωθεί το επίπεδο της λογοκρισίας σε πρωτοφανή επίπεδα.

Ο Biden ισχυρίστηκε ότι η συναίνεση είναι το κλειδί για καλή διακυβέρνηση και ότι μόνο οι δικτάτορες κυβερνούν με εκτελεστικές εντολές. Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που αυτό το άρθρο είναι γραμμένο, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του στην εξουσία, Ο Biden έχει υπογράψει 37 εκτελεστικές εντολές και καταμέτρηση. Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε 4 κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του. Βλέπεις τη διαφορά; Ποιος συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας;

Στο ακόλουθο βίντεο, το παραδέχεται ότι κυβερνάει ως δικτάτωρ.

 


 

 Αν είστε αριστεροί.. σκεφτείτε: Ψηφίσατε για να χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους, όπως την έχασε ο παρακάτω βιοπαλαιστής από την κυβέρνηση Μπάιντεν..; 

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Ο Biden έχει κερδίσει την προεδρία μιας πλέον πτωχευμένης εταιρείας, που σχηματίστηκε από τον νόμο του 1871, μέσω δανείου του Βατικανού που διευκολύνθηκε από το City του Λονδίνου. Το περιβάλλον της DC δεν έχει καμία σχέση με τους διεφθαρμένους πολιτικούς που προστατεύουν τους εαυτούς τους. Ουάσιγκτον DC θεωρείται από τον στρατό των ΗΠΑ ως ένα ξένο έθνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας Biden η συχνότητα των κανονιοβολισμών ήταν συνεπής με τον χαιρετισμό ενός ξένου αξιωματούχου (ή σε άλλες περιπτώσεις, μια κηδεία).

Γιατί? Επειδή ο στρατός των ΗΠΑ γνωρίζει ότι ο Biden δεν είναι μόνο ένας παράνομος πρόεδρος, αλλά φέρει επίσης πολύ βαρύτερες κατηγορίες με πολλά περισσότερα γύρω του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός και το προσωπικό του στερούνται την πρόσβαση στο Πεντάγωνο και ζητήθηκε σταθερά να μην προσπαθήσει ποτέ να προσεγγίσει το κτίριο.

Λοιπόν, τι συμβαίνει τώρα;

Είμαστε μάρτυρες ιστορικών εποχών, το συμπέρασμα των οποίων θα σοκάρει πολλούς. Ειδικά εκείνους που στηρίζονται στο οικοδόμημα των μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείτε. Να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Να αρχίσετε να ερευνάτε.

Εμπιστευτείτε την δυνατότητά σας σε αυτό.


criticalsight.net

 

Σχόλιο Διόδοτου: Εδώ θα φρίξετε.. Ετοιμάζονται να δώσουν Νόμπελ Ειρήνης στους  Black Lives Matter.

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου