Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Φωτογραφίες μπλε φωτός που μοιάζει με φλόγα.

Οι κυνηγοί των UFO έχουν εικάσει ερασιτεχνικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την περασμένη εβδομάδα πάνω από τη Βόρεια Καρολίνα.


Αρκετές παρατηρήσεις ανωμαλιών στον αέρα πάνω από την πόλη του Σαρλότ των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει ισχυρισμούς  για UFO στο διαδίκτυο. Η Alisa Homewood ήταν μεταξύ εκείνων που ανέφεραν ότι είδαν μια παράξενη σειρά από φώτα τη νύχτα κοντά στο Σαρλότ.Οι ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν στο  το Σαββατοκύριακο απεικονίζουν  περίεργα φώτα που αιωρούνται πάνω από το Indian Trail της Βόρειας Καρολίνας, λίγο νοτιοανατολικά του Σαρλότ.

Ρώτησε τη σελίδα της κοινότητας στο Facebook: «Όποιος ξέρει τι ήταν αυτά τα φώτα απόψε;»«Δεν υπάρχει καθόλου ήχος. Τρεμούλιαζαν σαν φανάρια, αλλά ακολούθησαν το ίδιο ακριβώς μονοπάτι μέχρι που εξαφανίστηκαν, ήταν περίεργο. "

Είπε: «Βγήκα από το παντοπωλείο με την οικογένειά μου και έβλεπα τα φώτα.«Παρακολουθήσαμε για μια στιγμή, είχα παρακολουθήσει περίπου έξι στρατιωτικά ελικόπτερα να πετούν πάνω από την περιοχή εκείνο το πρωί, έτσι σκέφτηκα ότι ίσως επέστρεφαν.

«Καθώς τα φώτα πλησίαζαν δεν υπήρχε ήχος, οπότε ήξερα ότι δεν ήταν ελικόπτερα.

«Γι 'αυτό αποφάσισα να πιάσω το τηλέφωνό μου και να τραβήξω μερικές φωτογραφίες.

«Τα φώτα τρεμοπαίζουν σαν φλόγα. Θα μπορούσαν να ήταν φανάρια κινέζικου τύπου. "Ωστόσο, πρόσθεσε πως αν και δεν έχει καμία εξήγηση για τα φώτα, υποψιάζεται ότι ήταν απλώς ένα τέχνασμα του φωτός.

Η κ. Homewood είπε: «Δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω ότι ήταν εξωγήινοι και αυτό δεν με κάνει να τείνω να πιστεύω.

«Ωστόσο, δεν έχω σταθερές ενδείξεις ότι ήταν σίγουρα φανάρια.

«Τα φώτα πέρασαν σε μια μεγάλη περιοχή και ξαφνικά ανέβηκαν ευθεία και εξαφανίστηκαν χωρίς συντρίμμια ή καπνό - όπως θα φανταζόσασταν από ένα φλεγόμενο χαρτί.

Ο υπεύθυνος ελέγχου UFO Scott Brando του ufoofinterest.org συμφωνεί με αυτήν την ιδέα.

Είπε στο Express.co.uk: «Βλέποντας την εικόνα δεν βλέπω τίποτα μυστηριώδες.

"Αυτά τα πορτοκαλί φώτα είναι πιθανότατα κινεζικά φανάρια που λάμπουν μπλε είναι απλώς μια αναλαμπή φακού που προκαλείται από το φως του δρόμου."

Ωστόσο, αρκετά μέλη της ομάδας του Facebook, με περισσότερα από 20.000 μέλη, ανέφεραν τα εξωγήινα UFO σαν πιθανή αιτία.

Μια γυναίκα του Σάρλοτ δημοσίευσε: «Ναι, τους είδαμε και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι ήταν.

«Έκαναν τρεμόπαιγμα, αλλά σαν πόσο μεγάλα ήταν αυτά τα φανάρια για να το δούμε τόσο φωτεινό και τόσο καθαρό από τόσο μακριά».

Η Βόρεια Καρολίνα κατατάσσεται ψηλά μεταξύ των πολιτειών με τις περισσότερες αναφορές για UFO, πολλές από αυτές εκτός των εξωτερικών τραπεζών.

Το Mutual UFO Network ανέφερε τον Ιανουάριο πώς το κράτος είχε 15 UFO θεάματα μόνο τον περασμένο μήνα, κατατάσσοντας την Caroline νούμερο επτά μεταξύ των 50 πολιτειών.

express.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου