Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Η καθημερινή σας δόση φυσικών καταστροφών και παράξενα, φοβερά και μυστηριώδη φαινόμενα.

 Είσαι έτοιμος? Ορίστε!

Αυτό είναι το κατακόρυφο μαγνητικό πεδίο του σπειροειδούς γαλαξία NGC 5775 που περιστρέφεται στον κενό χώρο. Έξω από αυτόν τον κόσμο , έτσι δεν είναι;

Φοβερός! Ένας Αυστριακός που εγκατέλειψε τους Ναζί με την οικογένειά του κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κληροδότησε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του στο γαλλικό χωριό  Chambon-sur-Lignon , του οποίου οι κάτοικοι, τους έκρυβαν από τη δίωξη για χρόνια.

Αυτός ο τύπος οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο στη Σλοβενία, όταν ξαφνικά… Ουάου! Το είδες αυτό?

Και φαίνεται ότι ένας μετεωρίτης μόλις έχει συντριβεί σε ένα σπίτι στην Ινδονησία. Ο διαστημικός βράχος είναι αρκετά μεγάλος (2,2 κιλά). Θα ήθελα να το έχω στη συλλογή μου!

Φυσικές καταστροφές.

Ένα τεράστιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου 1  κατέρρευσε στον ωκεανό  κοντά στο Mile Marker 30 κοντά στη γέφυρα Big Creek μετά την καταιγίδα αυτής της εβδομάδας. Ο δρόμος έκλεισε επ 'αόριστον.

Αυτήν τη στιγμή, οι δασοφύλακες ερευνούν τους μυστηριώδεις θανάτους περισσότερων από  700 πελεκάνων  στο καταφύγιο πουλιών του Djoudj, ένα μεταναστευτικό σημείο για εκατοντάδες είδη πουλιών στη Σενεγάλη. Τι γίνεται με μια ακόμη περίπτωση γρίπης των πτηνών;

Ένα νέο είδος φάλαινας έχει εντοπιστεί στον Κόλπο του Μεξικού. Οι φάλαινες Bryde  βρίσκονται στα ζεστά νερά των ωκεανών του Ατλαντικού, του Ειρηνικού και της Ινδίας. Συνδέονται στενά με τη  γαλάζια φάλαινα . Και είναι ήδη σε κίνδυνο. Πείτε γεια, αντίο! (επίσης υπέροχο  τραγούδι του David Gray ).

Μερικοί λένε ότι είναι καλό για εμάς, ότι αυτό το νερό που μοιάζει με αίμα είναι ο καθαρισμός που χρειαζόμασταν. Όταν οι βροχές από την  τροπική καταιγίδα Eloise  έπληξαν το Βόρειο Ακρωτήριο (Νότια Αφρική), τα νερά του ποταμού Ga-Mogara δημιούργησαν μια θάλασσα με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα.

Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει τρεις μυστηριώδεις χημικές ουσίες που καταστρέφουν το όζον στην ατμόσφαιρα της Γης. Οι εκπομπές αυτών των  προβληματικών ενώσεων  συνεχίζουν να αυξάνονται, προφανώς από τα εργοστάσια στην Ανατολική Ασία. Τι είναι αυτό το νέο χάος;

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν μια περίεργη  σειρά φώτων  τη νύχτα κοντά στο Σαρλότ, πυροδοτώντας συνομιλίες για UFO  στα κοινωνικά μέσα .

Τι  διάολο ήταν αυτό ;

Οι Ελβετοί επιστήμονες πιστεύουν  ότι έχουν αποδεσμεύσει  τον μυστηριώδη θάνατο εννέα πεζοπόρων του 1959 στα Ουράλια Όρη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Επίσης, γνωστό σαν το  περιστατικό Dyatlov Pass , το τραγικό γεγονός έδωσε πολλές θεωρίες, από το δολοφονικό Yeti έως τα μυστικά στρατιωτικά πειράματα.

Αρχαία ιστορία.

Ανακαλύφθηκαν συνολικά 25 αρχαίοι τάφοι με ανθρώπινα κρανία που έχουν διπλωθεί σε σκάφη σε έναν δήμο στην επαρχία Γκουιζού της νοτιοδυτικής Κίνας. Πιθανώς συνδέεται  με θρησκευτικές πεποιθήσεις . Εν τω μεταξύ, αρχαιολόγοι στην Τουρκία ανακάλυψαν ένα  μυστηριώδες αρχαίο βασίλειο που έχει  χαθεί στην ιστορία.

Η ύπαρξη των  Denisovans  ανακαλύφθηκε πριν από μια δεκαετία μόνο μέσω DNA. Τώρα αρχίζουμε να αποκαλύπτουμε απολιθώματα και αντικείμενα που αποκαλύπτουν πώς ήταν αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι.

Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Μιλώντας για ελίτ που χειραγωγούν τις αγορές… Πίσω το 2017 ο Soros έκανε 73 εκατομμύρια έκπτωση από τα μαζικά γυρίσματα, που δεν πρέπει να θυμάστε στο Λας Βέγκας. Αλλά θα το κάνετε εδώ.

Ο Πρόεδρος της Interactive Brokers παραδέχεται την χειραγώγηση της αγοράς στην τηλεόραση.

Πάνω από 700 άτομα αρρώστησαν με τη μυστηριώδη νόσο στο Eluru, Pulla, Denduluru και άλλα χωριά στην περιοχή West Godavari τον τελευταίο  ενάμισι μήνα . Αυτή η νέα ασθένεια σκότωσε έναν άντρα και μπορούσε να εξαπλωθεί σαν φωτιά…Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης  μόλυνση του δέρματος  μαστίζει τα παιδιά στο Port Moresby, PNG.

Αξιωματούχοι πληροφοριών των ΗΠΑ λένε ότι η κινεζική κυβέρνηση  συλλέγει το DNA των Αμερικανών .

Τώρα μια τελευταία πρόταση:  Η νέα ταινία ντοκιμαντέρ Normal . Απολαύστε και θα σας πιάσω αύριο!

strangesounds.org

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου