Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Πούτιν: «Πλήρης στήριξη στον Μαδούρο» – Συνεχίζονται οι εξοπλιστικές συναλλαγές των δύο χωρών.

Η Ρωσία υποστηρίζει όλα τα νόμιμα όργανα εξουσίας στη Βενεζουέλα, συμπεριλαμβανομένου του θεσμού της προεδρίας, και ο διάλογος πρέπει να παραμείνει ανάμεσα στον Νικολά Μαδούρο και τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με τον ηγέτη της Βενεζουέλας.Πούτιν

«Η Ρωσία υποστηρίζει σταθερά όλα τα νόμιμα όργανα εξουσίας στη Βενεζουέλα, συμπεριλαμβανομένου του θεσμού της προεδρίας και του κοινοβουλίου, και αναμφίβολα υποστηρίζουμε τον διάλογο που εσείς, κύριε Πρόεδρε και η κυβέρνηση σας διεξάγεται με τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Κάθε άρνηση διεξαγωγής διαλόγου είναι επιβλαβής για τη χώρα και θέτει σε κίνδυνο την ευημερία του πληθυσμού», δήλωσε ο Πούτιν.
Πούτιν
Ο Ρώσος ηγέτης επεσήμανε  και την ακμάζουσα συνεργασία, μεταξύ Μόσχας και Καράκας, στον στρατιωτικό και τεχνικό τομέα, ο οποίος συνδέεται πρωτίστως με τις δεσμεύσεις της Ρωσίας να παρέχει συντήρηση για τα, ρωσικά κατασκευασμένα, όπλα που αγοράζει η Βενεζουέλα. Αυτό αφορά την παράδοση ανταλλακτικών και τη δημιουργία κέντρων συντήρησης.
«Όλες αυτές οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τηρώντας αυστηρά τις συμφωνίες μας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.


Πηγή: TASS
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου