Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ιρανικός πόλεμος του Οκτωβρίου - θα τεθεί σε κίνηση η καταστροφή της Αμερικής-3oς παγκόσμιος πόλεμος.- Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος.

Στο τελευταίο άρθρο μου έχω επισημάνει ότι «ένας μεγάλος πόλεμος με το Ιράν θα διαπραχθεί από το Deep State (πιθανός λόγος που ο σύμβουλος της Εθνικής Ασφάλειας Τζον Μπόλτον απολύθηκε) για τον Οκτώβριο.»

Το κτύπημα στις πετρελα'ι'κές εγκαταστάσεις στη Σ.Αραβία πρέπει να έγινε με Αμερικανικούς πύραυλους,όπως επεσήμανε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν,αφού μόνο αυτοί μπορούν να παρακάμψουν τα αμυντικά πυραυλικά συστήματα Πάτριοτ.

Επιπλέον, δήλωσα ότι «η Κίνα είχε μετακινήσει 5.000 Κινέζους Στρατιώτες στο Ιράν». Αν σε μια επίθεση από τη Δύση στο Ιράν οι Κινέζοι Στρατιώτες σκοτωθούν, «τότε « η Κίνα θα ενταχθεί στη Ρωσία σε επίθεση  κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Στη συνέχεια, «είπα 28 από τα 48 μεταφορικά πλοία των ΗΠΑ κλήθηκαν να λάβουν στρατιώτες και εξοπλισμό έναντι του Ιράν (24η Σεπτεμβρίου 2019)ενώ  ο στρατιωτικός συναγερμός για πόλεμο έχει ανέβει σε DEFCON 3.
«Β52, Β1 , και Β2 Stealth (βομβαρδιστικά αεροπλάνα)  κατευθύνονται επίσης προς το Ιράν.» 
Βίντεο των τρένων που μεταφέρουν στρατιωτικό υλικό στα αποθεματικά πλοία που πρόκειται να αναπτυχθούν προς το Ιράν ".
Η χώρα μας βρίσκεται σήμερα σε μια κατάσταση που ονομάζεται "ένας καθαρός και παρών κίνδυνος".
Το τελικό αποτέλεσμα για την Αμερική βρίσκεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης (Βίβλος) Κεφάλαια 17 & 18. Σημείωση: "Η Αμερική είναι η Μυστήρια Βαβυλώνα".
Ο «προγραμματισμένος ιρανικός πόλεμος τον Οκτώβριο (που ισχύει επί του παρόντος) παίρνει θέση», αναγκάζοντας »τη Ρωσία, την Κίνα και τους συμμάχους τους να εκτελέσουν τελικά μια επίθεση ,« ενάντια », στις ΗΠΑ,« καταστρέφοντας »τη χώρα μας και τους πολίτες εντελώς.
Το Ισραήλ θα ζητήσει Παγκόσμιο Βασιλέα,εμφανίζοντας τον Μεσσία του.
https://beforeitsnews.com/prophecy/2019/09/the-october-iranian-war-shall-set-in-motion-the-destruction-of-america-world-war-3-global-nuclear-war-2508049.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου