Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ – ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΝΟΝΙ» ΤΗΣ THOMAS COOK: ΕΩΣ ΚΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ – ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!

thomas-cook-akyrwsi-ptisewn-kerkyra

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος μιλώντας στο Open σχετικά με το πόσο θα κοστίσει η πτώχευση της Thomas Cook στην ελληνική οικονομία και τους Έλληνες ξενοδόχους.

Όπως τόνισε, για αρχή η ζημιά υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι Έλληνες ξενοδόχοι που έχουν συνεργασία με την Αγγλική εταιρεία που πτώχευσε, έχουν να πληρωθούν από τον Ιούλιο.
open thomas
Το ποσό αυτό είναι μόνο η αρχή, τόνισε, καθώς αυτό αφορά μόνο στην πτώχευση της Αγγλικής Thomas Cook αφού υπάρχουν και οι θυγατρικές όπως η Γερμανική Thomas Coοk κ.α
Η μεγαλύτερη ζημιά και χασούρα εντοπίζεται στα νησιά και γενικότερα στην Νότια Ελλάδα, συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Τάσιος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ η ζημιά για την ελληνική οικονομία και τους ξενοδόχους μπορεί να ανέλθει ως και τα 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη έφτασαν τα πρώτα email από θυγατρικές της Thomas Cokk, όπως αυτή της Γερμανίας ,που προτείνουν στους έλληνες ξενοδόχους κούρεμα του χρέους αν θέλουν να πάρουν τα χρήματα τους.
Παράλληλα αναφέρεται ότι σε κίνδυνο βρίσκονται 1.200 θέσεις εργασίας από τις ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν «ανοίγματα» με την Αγγλική εταιρεία.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου