Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Top 10 Σημάδια Εξαγοράς Αυτό το Έτος.

Την Κυριακή το βράδυ, το εβραϊκό ημερολόγιο προχωρά στο 5.780. Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, η τελική εξόφληση πρέπει να φτάσει πριν από την αρχή του 6.000ου έτους, ώστε να εμφανιστούν τα σημάδια. Μια ταχεία συζήτηση του περασμένου έτους δείχνει ότι αυτό συμβαίνει πράγματι, καθώς το Breaking Israel News δίνει μια ανακεφαλαίωση των κορυφαίων άρθρων της Geula (εξαγοράς) του έτους (Υπήρχαν τόσα πολλά που προσθέσαμε ένα μπόνους).


1.Οι Περισσότερες Εβραϊκές Πηγές Σημειώνουν το Αδιέξοδο στις Εκλογές του Ισραήλ ως Πύλη του Μεσσία.


Το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ είναι ένα θαύμα, μια ορατή υπενθύμιση ότι η βιβλική διαθήκη μεταξύ του Θεού και των Εβραίων είναι πράγματι αιώνια. Οι πρόωρες εκλογές κλήθηκαν πέρυσι και μετά τη λήξη της ψηφοφορίας δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση. Αυτό ήταν άνευ προηγουμένου, αλλά ακόμη πιο περίεργο ήταν όταν ο δεύτερος γύρος εκλογών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα έληξε επίσης σε αδιέξοδο. Ακριβώς σύμφωνα με τις προφητείες που προβλέπουν ότι αυτό θα συμβεί ως πρόδρομος του Μεσσία.

2. Συμμετοχή της Υεμένης σε επίθεση στη Σαουδική Αραβία Εκπληρώνει την Προφητεία του Γογ και του Μαγόγ.

3.Η Παγκόσμια Προσευχή, η μη Εβραϊκή Θυσία στο Όρος των Ελαιών για την Ακύρωση του Πόλεμου των Γκόγκ και Μαγκόγκ

Η Διάσκεψη της Οργάνωσης των 70 Εθνών θα ξεκινήσει με την καθολική προσευχή και θα κορυφωθεί με μια τελετή στην οποία θα προσφερθεί μια ζωική θυσία στο Όρος των Ελαιών, στην Ιερουσαλήμ, για να ανανεώσει τη διαθήκη που έγινε ανάμεσα στον Θεό και σε όλη την ανθρωπότητα.

4. Αποκλειστικό: Η καύση της Heifer λαμβάνει χώρα στην προετοιμασία του τρίτου ναού.

Ένα μεγάλο βήμα έγινε για την αποκατάσταση της υπηρεσίας του Ναού : μετά από μια εντατική μελέτη των πρακτικών λεπτομερειών, μια πραγματική δαμαλίδα, αν και όχι κόκκινη, καίγεται ακριβώς με τον τρόπο που θα επιτρέψει στον εβραϊκό λαό να καθαριστεί. 

5. Αλεπούδες εμφανίζονται στον Ναό.

6. Εμφανίζονται ξανά οι δέκα μάστιες;

Ένα πρόσφατο κύμα τεσσάρων βιβλικών πληγών κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν οι υπόλοιπες έξι πρόκειται να χτυπήσουν, αφού, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, όλες οι πληγές που έπληξαν την Αίγυπτο θα ξαναεμφανιστούν πριν από την τελική λύτρωση.

7. Το όραμα του τέλους της ημέρας του Ιεζεκιήλ αποκαλύφθηκε: η νεκρή θάλασσα έρχεται στη ζωή

Για όσους έχουν επισκεφτεί το χαμηλότερο σημείο στο πρόσωπο της γης, η προφητεία του Ιεζεκιήλ για τη ζωή της Νεκράς Θάλασσας φαίνεται αδύνατη, αλλά πρόσφατα, οι επιστήμονες συγκλονίστηκαν όταν μετά τις βροχές εμφανίστηκαν ψάρια και άλλες μορφές ζωής που προηγουμένως δεν είχαν εντοπιστεί στην αφιλόξενη περιοχή.

8. Παρακολουθήστε! Φίδι στο Ναό

Ένα φίδι που σκοντάφτει ανάμεσα στις πέτρες του Δυτικού Τείχους, αναζητώντας ένα γεύμα, έφερε μαζί του ένα μήνυμα απ 'ευθείας από τις εβραϊκές μυστικιστικές διδασκαλίες. συνδέοντας τον αρχέτυπο εχθρό του ανθρώπου με τον Αρχιεπίσκοπο στο Ναό, και επίσης, ίσως, υπηρετώντας ως προφήτης του Μεσσία.

9. Η πληγή των βοσκοτόπων,θα επιτεθεί στο πιο λαμπρό τζαμί του Ισλάμ, στη Μέκκα.

Η Σαουδική Αραβία, ιδιαίτερα η τοποθεσία των ιερών τοποθεσιών του Ισλάμ, η Μέκκα, κατακλύστηκε πρόσφατα από σμήνη ακρίδων , γρύλων και κατσαρίδων.

10. Οι Σανχρεντίν προσκαλούν 70 έθνη στο Χανούκα Αφιερωμένος βωμός για τον τρίτο ναό.

Ο εκκολαπτόμενος Sanhedrin εξέδωσε μια δήλωση στα 70 έθνη για τον Hanukkah για να διαβάσει σε τελετή στην Ιερουσαλήμ την τελευταία ημέρα των διακοπών. Η τελετή περιελάμβανε τη διάθεση ενός πέτρινου βωμού που προετοιμάστηκε για χρήση στον τρίτο ναό. Η διακήρυξη προοριζόταν ως πρόσκληση στα έθνη να συμμετάσχουν στο Ναό και να λάβουν τις ευλογίες του.

BONUS:Την έκτη μέρα του Σουκότ, μια ομάδα Εβραίων που προσεύχονταν στο Όρος των Ελαιών είδε μια περίεργη ομίχλη να ανεβαίνει από το έδαφος πάνω στο Όρος του Ναού, να περιβάλλει τον ιερό χώρο και να καλύπτει τη βάση του θόλου του βράχου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS :Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου