Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΑ 14:13! ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛΗ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΟΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥΒΟΛΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

4866079

Έρχεται νέο αντάρτικο πόλης; Θα αναβιώσουν εποχές Δεκεμβριανών; Μεγάλο θέμα προκύπτει από την επίθεση κουκουλοφόρων στα ΜΑΤ όχι με πέτρες και μολότοφ αλλά με σφαίρες. Μπροστά σε αυτό το ανατριχιαστικό σκηνικό, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τηρεί σιγή ιχθύος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι περνάει απαρατήρητο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το τι μπορεί να επακολουθήσει.

Η χθεσινή επίθεση στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Η ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση “Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA)” μιλάει για σφαίρες κατά των αστυνομικών!!
Συγκεκριμένα στην ανάληψη ευθύνης αναφέρεται:
“Σήμερα το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, γύρω στις 02.30, στη γειτονια των Εξαρχείων ακουγοταν ο ήχος απο 5 σφαιρες, οι οποίες ήρθαν από την οδό Χαρ. Τρικουπη ως επιθεση εναντιον του στρατιωτικού μπλόκου των ΜΑΤ. Τα αποτελέσματα της ένοπλης επίθεσης δεν είναι ακόμα σαφή, αλλά υποθέτουμε ότι κανείς μπάτσος δεν τραυματίστηκε/σκοτώθηκε. Αυτή είναι μια προειδοποίηση σε αυτούς που στρατιωτικοποιησαν και κατέλαβαν τη γειτονιά μας, αφού ένας στρατός κατοχης βρίσκεται στη γειτονιά μας, τότε η απάντηση θα πρέπει να είναι ένοπλη: Αυτό που κάνουμε είναι απλά να επιστρέφουμε μέρος της βίας την οποία δεχτηκαμε. Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι οι κρατιστές, και όχι εμείς ως κοινωνικό κίνημα αντίστασης. Δυστυχώς, ένα κομμάτι του κινήματος είναι αφοσιωμένο σε ειρηνικές μεθόδους αγώνα, κάτι που είναι απαράδεκτο, γιατί κατά τη γνώμη μας ένα πασιφιστικο κίνημα αντίστασης είναι νεκρό σαν κίνημα αντίστασης, οπότε πιστεύουμε ότι η αντιβία, και ιδιαιτερα η ένοπλη πάλη, είναι η απαραίτητη απάντηση ενάντια σε όλες τις επιθέσεις που δεχτήκαμε από το κράτος”.
Προβληματισμό γεννάει το γεγονός ότι από την πλευρά των αρχών δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση, διάψευση ή επιβεβαίωση για αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα που προκύπτει…
Οι αναρχοάπλυτοι εγκληματίες διψούν για αίμα κι αν δεν ληφθούν γενναία μέτρα, φοβούμαστε ότι κάποια μάνα θα κλαίει πάνω από το μνήμα του παιδιού της.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου