Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ/ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΟΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ UKRAINEGATE. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ)ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΟ 1866  ΚΑΙ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟ 1998/1999 ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ  ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ  ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

2)Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ , "ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΚΟΥΝΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΛΙΚΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ" ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΠΕΝΙ ΓΚΑΝΤΖ, ΓΚΑΜΠΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΣΕ ΓΙΑΛΟΝ..ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟ. (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ...ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ...

3)ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΛ ΣΙΣΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Ο ΑΛ ΣΙΣΙ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ-ΣΕ ΚΟΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΣΟΥΑΝ-ΛΟΥΞΟΡ ΚΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΑΛ ΣΙΣΙ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ.

4)ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ 18 DRONES  ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ARAMCO  ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ  ΩΣ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

5)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ. ΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΥΠAΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ , ΩΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ;

6)ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ/ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

7)Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΖΩΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..ΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ PLAN B. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΙΚΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΣ ΣΕ 16 ΒΑΣΕΙΣ(ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ  ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 120 ΣΕΛΙΔΩΝ)

8)ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ.

9)ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

10)ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ. ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου