Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Παγκόσμια έκτακτη κατάσταση που δηλώνεται: Τερματισμός ή σιωπή! Η εισβολή των Ηνωμένων Εθνών, η Mobilized Youth και η Αμερική που συμμορφώνεται.

Γράφει η Lisa Haven.

Γνωρίζατε ότι η πιο ακριβή αγορά που κάναμε ποτέ ως Αμερικανοί πολίτες είναι η κυβέρνησή μας; Σωστά! Η κυβέρνηση κοστίζει στο μέσο άτομο περισσότερο από το σπίτι του, περισσότερο από την υγειονομική του περίθαλψη και περισσότερο από την εκπαίδευση των παιδιών του. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν λίγο χρόνο για να δουν αν η κυβέρνηση, που χτυπά τόσο πολύ  σκληρά με τα κερδισμένα χρήματά της, κάνει τη δουλειά τους ή  αν λέει την αλήθεια;

Πιστεύουμε αυτά τα ψέματα; Γιατί; Άλλωστε, αν η κυβέρνηση λέει, πώς ξέρουμε ότι λένε, ότι είναι σίγουρο; Αν είχατε ένα γιο που σας έλεγε διαρκώς, θα πιστεύατε σε κάτι που λέει;
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνησή μας έχει μια ατζέντα και πολλές φορές προσπαθεί να μας εξαπατήσει για να συμφωνήσουμε με ό, τι συμβαίνει.
Είτε θέλουν να μας οδηγήσουν στον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο ή σε κάποια άλλη περίεργη ατζέντα,έχουν στόχο ... Ένα στόχο που ονομάζεται Ατζέντα 2030.
Τούτου λεχθέντος, πρέπει να δώσουμε προσοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που πιέζουν σήμερα και αυτό είναι το ψέμα της Global Warming(Υπερθέρμανση του πλανήτη) / Global Cooling(παγετώνες) / Climate Change.(Κλιματική αλλαγή.)
Στο βίντεο παρακάτω παίρνω συνέντευξη από τον ακτιβιστή της υγείας, Ronnie McMullen, και αποκαλύπτει πληροφορίες- βόμβες.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου