Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Εκεί θα υποδεχτούν ΟΛΟΙ τους τον παγκόσμιο ηγέτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
Η παγκοσμιοποίηση ενδέχεται τελικά να επιφέρει την έλευση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, όπως θα ισχυριστούν εκείνοι που την προτείνουν, θα προσφέρει «λύσεις» στα προβλήματα του πλανήτη.

Οι πολιτικοί των εθνών-κρατών θα αντικατασταθούν από παγκόσμιους «τεχνοκράτες» με έναν επικεφαλής να συντονίζει την δράση τους.
Το παγκόσμιο Κράτος που θα δημιουργηθεί είναι πιθανό να έχει την δική του θρησκεία, η οποία θα συγχωνεύσει τις υπάρχουσες σε ένα ενιαίο δόγμα, προκειμένου να μην υπάρχουν «διαφορές».
Όπως μεταδίδουν λοιπόν διεθνή μέσα ενημέρωσης, μία εκκλησία, ένα τζαμί και μία συναγωγή θα δημιουργηθούν σε έναν κοινό χώρο – ορόσημο, στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα μαζί θα βρεθούν ινδουϊστές, βουδιστές και ό,τι α΄λλο υπάρχει στον πλανήτη.  
Το «Abrahamic Family House» θα ολοκληρωθεί το 2022. Όπως σχολιάζεται, θα φέρνει κοντά τις θρησκείες και θα στέλνει ένα μήνυμα παγκόσμιας ενότητας.
Το «Abrahamic Family House» αποκαλύφθηκε την Παρασκευή στην Νέα Υόρκη, άτυπη πρωτεύουσα του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ που «πολεμά» τον Ντόναλτν Τραμπ.
Η ονομασία «Abrahamic Family House» δόθηκε για τιμηθεί ο Αβραάμ των Εβραίων, τον οποίο θεωρούν προπάτορα και οι μουσουλμάνοι, ενώ στους χριστιανούς έγινες γνωστός μέσω της Παλαιάς Διαθήκης, η οποία εντέχνως πρστέθηκε στα «ιερά βιβλία» της Χριστιανοσύνης. Όλα δείχνουν πως και οι υπόλοιπες θρησκείς θα αποδεχθούν την… «ιεροσύνη του», παρότι αυτά που γράφονται στην Παλαιά Διαθήκη δεν είναι καθόλου κολακευτικά για αυτόν.
Η ανακοίνωση της υλοποίησης του έργου έρχεται λίγους μήνες μετά την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Άμπου Ντάμπι. Συνιστά προϊόν της συμφωνίας για την «Αδερφοσύνη των Ανθρώπων», την οποία υπέγραψαν ο Ποντίφικας και ο Μεγάλος Ιμάμης του αλ Άζχαρ.
Το όλον έργο θα αποτελείται από τρία κύρια κτίρια, μία εκκλησία, ένα τζαμί και μία συναγωγή, τα οποία θα συνδέονται μέσω ενός κεντρικού κήπου. Εκεί θα βρίσκεται ένα μουσείο και ένα εκπαιδευτικό κέντρο.

Εκεί θα έρθει σίγουρα και ο παγκόσμιος ηγέτης της παγκόσμιας κυβέρνησης, προκειμένου να τον «χαιρετήσουν» όλοι.
Δείτε στο βίντεο ορθόδοξους χριστιανούς να προτάσσουν την Θεία Κοινωνία, ενώ ινδουϊστές, βουδιστές, μουσουλμάνοι κτλ. κάνουν τα «δικά» τους, ενώ στο δεύτερο βίντεο δείτε την παρουσίαση του «Αβρααμικού Οικογενειακού Οίκου».
Η Πανθρησκεία είναι εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου