Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Aνακαίνιση της Ρωσικής αεροπορικής βάσης στο Κμέμιμ.

Η ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία έχει ενισχυθεί με υπόστεγα σε αεροσκάφη καταφυγίων από τρομοκρατικές επιθέσεις και κεντρικό σύστημα καυσίμων, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. Η αναβάθμιση θα επιτρέψει επιπλέον αεροσκάφη στη στρατηγική βάση.Khmeimim 2.0: Η μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση της αεροπορικής βάσης της Ρωσίας στη Συρία προστατεύει τα αεριωθούμενα αεροπλάνα και επιτρέπει την ανάπτυξη ακόμα περισσότερων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Παρόλο που ήδη μπορεί να ονομαστεί "αεροδρόμιο πρώτης κατηγορίας", ικανό να δεχτεί όλα τα είδη αεροπλάνων, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων αεροσκαφών μεταφοράς και των στρατηγικών βομβαρδιστικών, γίνεται προσπάθεια περαιτέρω επέκτασης των δυνατοτήτων της βάσης, είπε ο διοικητής του αναπληρωματικού αεροπορικού ομοσπονδιού του Κμέμιμ, Κονσταντίν Ντόλγκογκ, στα ρωσικά μέσα.
Είπε ότι η ανοικοδόμηση της δεύτερης λωρίδας προσγείωσης είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη, και η ικανότητα της αεροπορικής βάσης θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωσή της.
Υπάρχουν σήμερα 30 αεροσκάφη που σταθμεύουν στο Khmeimim, με το στόλο να αποτελείται από τα αεροσκάφη Su-35S, Su-34 και Su-24 και τα ελικόπτερα Mi-35 και Mi-8AMTSh.
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι το νέο κεντρικό σύστημα παροχής καυσίμων, το οποίο επέτρεψε την απότομη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την προετοιμασία των αεροσκαφών για ανακύκλωση.
Η ρωσική αεροπορία έφτασε στο Khmeimim το 2015, αφού η Δαμασκός ζήτησε από τη Μόσχα βοήθεια για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Η αεροπορική υποστήριξη διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο βοηθώντας τη συριακή κυβέρνηση να στραφεί στη σύγκρουση κατά του Ισλαμικού Κράτους (IS, ISIS / ISIL) και άλλων εξτρεμιστικών ομάδων που ελέγχουν το έδαφος στη Συρία.
Τώρα που το μεγαλύτερο μέρος της χώρας απελευθερώνεται και οι αγωνιστές κατέχουν μόνο έδαφος στη βορειοδυτική επαρχία Idlib, οι ρώσοι πιλότοι στη Συρία εκτελούν κυρίως μαθήματα κατάρτισης.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου