Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ- ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ (ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ)!

ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ «ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ», ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ» ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ», ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ (ΧΑΧΑ! ΚΑΛΟ!) ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!
ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΕΚΘΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ!
ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ: ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;
1) ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: ΚΑΛΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ! ΟΜΩΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ», ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ:
ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ:
«Ο εθνικισμός είναι η απόλυτη προσήλωση των ατόμων στο έθνος τους, η οποία φτάνει ως την περιφρόνηση και την εχθρότητα προς άλλα έθνη τα οποία θεωρεί κατώτερα (πρβ. Σοβινισμός). Έχει -μαζί με άλλες- μια βασική και ουσιαστική διαφορά από την έννοια «πατριωτισμός». Ως πατριωτισμός ορίζεται η αγάπη για την πατρίδα, η οποία αναπτύσσεται χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους (εθνισμός, πατριωτισμός), σε αντίθεση με τον εθνικισμό ο οποίος δομείται στη βάση της θεώρησης «ανώτερο/κατώτερο έθνος».
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ! ΚΑΛΑ, Ε; ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Α) ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,
Β) ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΩΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ,
ΚΑΙ Γ) ΣΤΟ ΦΙΜΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

2) Η «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ» ΣΥΝΗΘΙΖΩ, ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ:
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ:
Α) ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ!
Β) ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ -ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΩΣ- ΗΡΩΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ «ΗΡΩΕΣ» ΤΥΠΟΥ ΖΑΚ ΚΑΙ ΦΥΣΣΑ!
Γ) ΚΑΠΟΤΕ ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΟΠΟΤΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΘΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Δ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΟΣΟ Η ΝΔ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΜΑΚΡΟΝ, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
3) ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΜΥΡΙΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΜΙΣΟΥΜΕ» ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ;
Α) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΦΙΛΤΑΤΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»! ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ «ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΣΕΑΥΤΟΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!
Β) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ή ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
Γ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ:
ι) ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
ιι) ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ (ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ).
ιιι) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ / ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ / ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ιν) ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ;
ν) ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΓΚΟΥΤΕΝΟΒ-ΚΑΛΛΕΡΓΗ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΟΡΙΣΤΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ;
Δ) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ 77 ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΑΦΟΥ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’ΠΠ!
Ε) ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
ΣΤ) ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ.
Ζ) ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΡΩΤΩ:
ι) ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΟΣΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ιι) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑ@@ΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ;
Η) ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ; ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ;
4) ΤΟ ΙΣΛΑΜ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ:
Α) ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ;
Β) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ «ΑΝΕΚΤΙΚΗ» ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ;
Γ) ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (ΒΙΑΣΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ), ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΘΟΡΥΒΗΣΟΥΝ;
Δ) ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» ΕΥΡΩΠΗ; ΟΕΟ;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ:

ΕΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΚΑΙ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΚΑΙ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
ΚΑΙ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΚΑΙ ΝΑΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΚΑΙ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ!
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΦΙΛΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ! ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ; ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου