Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρες αγωνίας για την Νένα Χρονοπούλου και την οικογένειά της – Δέχονται απειλές για τη ζωή τους.

Xronopoulou-Mitropoulos-601x402
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η κατά μέτωπον επίθεση που εξαπέλυσε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού προς τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο «Ράμπο» του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε απειλές για τη ζωή του καθώς και της συζύγου του Νένας Χρονοπούλου μέσα από τα social media μετά τη τηλεοπτική του εμφάνιση σε αθλητική εκπομπή του Open. Η παρουσία του στο κανάλι του Σαββίδη ήταν αρκετή για δεχτεί διαδικτυακό μπαράζ από χυδαιότητες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επειδή εμφανίστηκε σε κανάλι μη συμφερόντων Ολυμπιακού. Ο ίδιος και η σύζυγός του δεν φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νένα Χρονοπούλου, τρομοκρατημένη και γνωρίζοντας ότι ο εν λόγω χρήστης είναι υπαρκτό πρόσωπο, κινήθηκε αστραπιαία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του το βράδυ της Τετάρτης. Οι σκοτεινές και τρομοκρατικές προειδοποιήσεις με αποδέκτες τον αθλητή και την ηθοποιό ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής και δεν είχαν τέλος ως τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η οικογένεια έζησε ώρες αγωνίας και τρόπου.
Εκείνες τις στιγμές των διαδικτυακών επιθέσεων, η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν σκέφτηκαν στιγμή τον εαυτό τους παρά μόνο το παιδί τους, τον 14χρονο σήμερα Χρήστο.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου