Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο.Υ.Α. Επτά μέτρα για να γίνει η Κωνσταντινούπολη ξανά Ελληνική και να ¨βγουν¨ οι προφητείες.

Συνεχίζουμε την παρουσίαση αποσπασμάτων του γεωπολιτικού σχεδιασμού με τίτλο – Σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται – που εκπονήθηκε για την προστασία της Πατρίδας , του Ελληνισμού και που υλοποιεί μεταξύ άλλων ,και τον ξεχασμένο οραματισμό της ¨Μεγάλης Ιδέας «

Όραμα και Στόχος έτσι είναι – σε κόντρα των Τουρκόφιλων – το Εθνικό ( ελληνικό ) Κράτος να τονίσει τον Ελληνισμό και να απελευθερώσει την ιστορική μνήμη ( σε 1η φάση ) και σ όλες τις περιοχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στις οποίες ζούσαν μεγάλοι Ελληνικοί πληθυσμοί, αλλά , και σ όλες τις περιοχές που παραδοσιακά άνηκαν σε Έλληνες την αρχαία εποχή (Νότια Βαλκάνια, Μικρά Ασία )
Θεωρούμε – για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα – το σημερινό Ελληνικό Κράτος , μια μικρή αποικία τους Μεγάλου Ελληνικού Έθνους.
1-Εάν είστε λοιπόν κληρονόμοι Ελλήνων που κάποτε είχαν περιουσία στην Κωνσταντινούπολη ( είτε διαμένετε στην Ελλάδα , είτε στην Αμερική , είτε στην Αυστραλία ,είτε στη Γερμανία , είτε οπουδήποτε ) , διεκδικήστε την Περιουσία σας , μπορείτε , ακόμα κι αν την έχουν πωλήσει εκβιαζόμενοι οι συγγενείς σας ή την έχουν «αρπάξει» οι Τούρκοι ή έχει γραφεί στο Τουρκικό κτηματολόγιο της Πόλης σε άλλο όνομα . Στην Τουρκία δεν ισχύει η Χρησικτησία και το Κτηματολόγιο στην Πόλη είναι καλά οργανωμένο.
Έχετε υπόψη σας ότι :
*Μόνο οι Έλληνες υπήκοοι, που απελάθηκαν το 1964, εμφανίζονται ως κάτοχοι 12.535 ιδιοκτησιών, που είναι διάσπαρτες σε 26 πόλεις της Τουρκίας
*Στις αρχές Οκτωβρίου 2009 ,το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου καταδίκασε ομόφωνα την Τουρκία για παραβίαση του δικαιώματος στην περιουσία του Βακουφίου της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Τενέδου
*Υπάρχουν δύο αποφάσεις του ΕΔΔΑ, η πρώτη του 2007 με την οποία καταδίκαζε την Τουρκία για την αφαίρεση ακινήτου της Μεγάλης του Γένους Σχολής και η δεύτερη αφορά τη δικαίωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου.
*Οι ίδιες διατάξεις ισχύουν και στην Ίμβρο και στην Τένεδο . Για τα νησιά αυτά η συνθήκη της Λωζάνης (άρθρο 14 ) συνιστά επιπλέον προστασία και εκχωρεί το αυτοδιοίκητο « .. θα απολαύωσιν ειδικής διοικητικής οργανώσεως, αποτελούμενης εκ τοπικών στοιχείων..)
2- Ανοίξτε – όσοι μπορείτε – μια επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη των 15.000.000 ή προεκτείνεται την εδώ επιχείρησή σας , εκεί , και λειτουργήστε έτσι ως πρεσβευτές του Ελληνισμού ( Για να έχετε και τους κατά χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες , πελάτες ) .Για να συσταθεί μια Ανώνυμη Εταιρεία στην Τουρκία πρέπει να ιδρυθεί από τουλάχιστον 5 μετόχους – ενώ ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης 2 – το κεφάλαιο της Ανώνυμης Εταιρείας πρέπει να είναι τουλάχιστον 50.000 Τουρκ. Λίρες και Εθνικότητα των Ιδρυτών δεν είναι δεσμευτική.
Έχετε υπόψη σας ότι , τον 9ο αιώνα στην Κωνσταντινούπολη βρισκόταν το 1/3 του ανθρώπινου πλούτου που βρισκόταν σε όλον τον πλανήτη και ότι , οι γεωπολιτικο-οικονομικές εξελίξεις θα επαναλάβουν αυτό το ¨θαύμα¨ πολύ σύντομα.
3- Η Ελληνική Εκκλησία σε συνεργασία με το Οικουμενικό πατριαρχείο και την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής να οργανώσει – όπως το 15αυγουστο στην Τήνο – Μέγα προσκύνημα στην Αγια-Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη , κάθε χρόνο στις 17 Σεπτεμβρίου ( σχετικές επιστολές θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες ) .Οι Τούρκοι θα το δουν ως θρησκευτικό Τουρισμό.
4- Βάλτε το καλά στην ψυχή σας και στο μυαλό σας . Εάν η Αθήνα είναι η Πρωτεύουσα της Ελλάδας , η Κωνσταντινούπολη , ήταν είναι και θα είναι στη συνείδηση των απανταχού Ελλήνων , η Πρωτεύουσα του Ελληνικού Έθνους .
Ως τέτοια να τη συλλογιέστε , ως τέτοια να τη βλέπεται , ως τέτοια να την νιώθετε … ως τέτοια ΕΙΝΑΙ !
5-Μιλήστε στα παιδιά σας για την Κωνσταντινούπολη (που μόλις το 1930 ονομάστηκε εκδικητικά από τους Τούρκους Ιστανμπούλ ), το όνομα που μιλάει στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων σ όλο τον Πλανήτη , που φέρνει μία νοσταλγία και ένα παράπονο ως πρώτα αισθήματα και που συνιστά συνδετικό κρίκο του Ελληνισμού . Μιλήστε τους για την Ιστορία μας , για το άσβεστο αυτό κομμάτι του παρελθόντος μας . Η ιστορία δεν ξεκίνησε το 1071 ή το 1453
Έχετε υπόψη σας ότι ,επώνυμος Τούρκος αρθογράφος της τουρκικής εφημερίδας Taraf στις 28 Νοεμβρίου 2014 , ομολογεί δημόσια στηριζόμενος σε αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή , προκαλώντας μεγάλη Ταραχή .
6- Η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η αναστήλωσης του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου , η λειτουργικότητα του Οικουμενικού Πατριαρχείου που άντεξε πολλούς πειρασμούς, δοκιμασίες και διωγμούς, αλλά για 1700 χρόνια είναι εκεί στην Κωνσταντινούπολη, εδραίο και αμετακίνητο και γενικότερα η δυναμική της ορθοδοξίας , θα πρέπει από τον άμβωνα κάθε εκκλησίας – από όπου εκφωνείται μετά το πέρας της λειτουργιάς κήρυγμα – να προβάλλονται , ως ζωτικά αιτήματα και ως Ιστορικά στοιχεία που εξασφαλίζουν μια αδιάσπαστη συνέχεια μα το σημαντικότερο , να συνδεθούν με τον Ελληνισμό στο βαθμό που τέτοια σύνδεση έλαβε και λαμβάνει χώρα .
Οι -Ελληνικής συνείδησης – ιερωμένοι , Ορθόδοξοι και μη , και οι απανταχού πρεσβευτές της Ορθοδοξίας και της Χριστιανοσύνης ,να συνομολογήσουν τη σύμπραξη Ελληνισμού και Χριστιανοσύνης τονώνοντας παράλληλα τη σημασία και το ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου .
7- Αποκτήστε – όσοι έχετε ή θα έχετε συμφέροντα στην Κωνσταντινούπολη , και Τουρκική Υπηκοότητα ,η ψήφο σας θα είναι πολύ χρήσιμη από εδώ και πέρα . Δικαίωμα απόκτησης τουρκικής υπηκοότητας έχουν όσοι αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία αξίας τουλάχιστον 250 χιλιάδων δολαρίων, ή του αντίστοιχου ποσού σε συνάλλαγμα ή σε τουρκικές λίρες, με την προϋπόθεση να μην πουληθεί για τρία χρόνια.
Μην φοβάστε , δεν θα γίνεται έτσι Τούρκοι αλλά παράλληλα «κάτοικοι» της πάλαι ποτέ «μεγαλύτερης πόλης της Γης», της Κωνσταντινούπολης και πολίτες της ένδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας
Συνεχίσετε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου