Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Τεκτονική διείσδυση στα εναλλακτικά μέσα;

Έχουν διεισδύσει στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης  μυστικές κοινωνίες; Ο John Hall και ο Dan Bidondi εκθέτουν την πιθανή μασονική διείσδυση στα εναλλακτικά μέσα.

Ελάτε μαζί μας για ένα πολύ αμφιλεγόμενο επεισόδιο του The Cuttin Edge, καθώς ο John Hall και ο Dan Bidondi συζητούν και εκθέτουν τους Ελευθεροτέκτονες μέσα στα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μάθετε ποιο είναι το Τεκτονικό πράγμα στην κορυφή με τη Σατανική προέλευση.

"Η ίδια η λέξη" μυστικότητα "είναι ανθεκτική σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία. και είμαστε σαν ένας λαός εγγενώς και ιστορικά αντίθετος στις μυστικές κοινωνίες, σε μυστικούς όρκους και σε μυστικές διαδικασίες ... Ο τρόπος ζωής μας είναι υπό επίθεση. Εκείνοι που κάνουν τον εαυτό μας εχθρό μας προχωρούν σε όλο τον κόσμο ... κανένας πόλεμος ποτέ δεν έθεσε μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά μας. Αν περιμένετε να βρεθεί ένας «σαφής και επικίνδυνος κίνδυνος», τότε μπορώ μόνο να πω ότι ο κίνδυνος δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρος και η παρουσία του δεν ήταν ποτέ πιο επικείμενη ... Επειδή αντιτιθέμεθα σε όλο τον κόσμο με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία που βασίζεται κυρίως σε συγκεκαλυμμένα μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής της - στην διείσδυση αντί της εισβολής, στην ανατροπή αντί στις εκλογές, στον εκφοβισμό αντί στην ελεύθερη επιλογή, στους αντάρτες τη νύχτα αντί για τους στρατούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει καταβάλει τεράστιους ανθρώπινους και υλικούς πόρους για την οικοδόμηση μιας μηχανής υψηλής απόδοσης που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, νοητικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες. Οι προετοιμασίες του είναι κρυμμένες, δεν έχουν δημοσιευθεί. Τα λάθη του είναι θαμμένα, όχι επικεφαλής. Οι αντιφρονούντες σιωπούν, δεν επαινούν. Καμία δαπάνη δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, δεν εκτυπώνεται η φήμη, δεν αποκαλύπτεται κανένα μυστικό. "

- Πρόεδρος John F. Kennedy.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου