Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Οι μυστικοί κύκλοι της φύσης που χρησιμοποιεί η Ελίτ εναντίον σου.

Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν έναν μπούσουλα για να αποφύγεις όλες τις νοητικές παγίδες που στήνει η ελίτ για να σε εκμεταλλευτεί.
Φρόντισε αυτό το άρθρο να το κατανοήσεις στο 100% γιατί θα σε βοηθήσει σε αυριανές σου αποφάσεις όταν πλέον μέσω του φόβου θα σου ζητήσουν να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Για κάποιο μυστήριο λόγο η μάζα δεν λαμβάνει την πληροφορία για τα ευρήματα της επιστήμης σήμερα, τον είπα έτσι μυστήριο το λόγο για να μην αναγκαστώ να αναλύσω τι σημαίνει προπαγάνδα, ύπνωση της μάζας και όλα αυτά που σου λέω τόσα χρόνια.
Μάλιστα πολλά επιτεύγματα της σημερινής επιστήμης μας είναι τόσο έντεχνα κρυμμένα από τη μάζα ώστε όταν μιλήσεις τελείως επιστημονικά να μπορεί η προπαγάνδα τους να σε ονομάσει συνωμοσιολόγο.
Με το παραπάνω κριτήριο που σας έδωσα εγώ σαν «συνωμοσιολόγος» κατανοώ πλήρως το πρόβλημα της κοινωνίας μας που έχει να κάνει με τη λάθος θέση συνείδησης της ανθρωπότητας αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε ένα επόμενο κεφάλαιο.
Επιστημονικά σήμερα έχουμε ανακαλύψει ότι υπάρχουν τρεις φυσική κύκλοι που ακολουθεί η φύση και η ζωή μας σαν κοινωνία.
Αυτοί οι τρεις φυσικοί κύκλοι είναι ο κύκλος του κλίματος, ο κύκλος της οικονομίας μέσα στην κοινωνία, ο κύκλος όπου η ανθρωπότητα Φτάνει στο να έχει διαμάχη….. Με πιο απλά λόγια ο κύκλος των πολέμων.
Οι επιστήμονες για να καταφέρουν να εξάγουν συμπεράσματα και να συλλέξουν πληροφορία για το τι έχει συμβεί στην προϊστορία μας και να κατανοήσουν το παρελθόν μας με βάση το κλίμα μας χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους.
Μπορούν να εξάγουν πληροφορία μέσα από τους κορμούς δέντρων που είναι αιωνόβια, μπορούν να εξάγουν πληροφορία μέσα από το υπέδαφος και τα στρώματα που έχουν δημιουργηθεί, μπορούν να εξάγουν πληροφορία μέσα από τον πάγο που βρίσκεται στην Ανταρκτική.
Μάλιστα η τελευταία μέθοδος μας δίνει τεράστια δεδομένα για πολλές χιλιάδες χρόνια για το τι επικράτησε στη γη στο παρελθόν, για το ποιο ήταν το κλίμα μας, για το αν είχαμε πολύ κρύο ή πολύ ζέστη, για το αν υπήρξαν ηφαιστειακές εκρήξεις, για το αν είχαμε υπερβολικό διοξείδιο του άνθρακα, για το αν ειχαμε αυξηση της μαγνητικης ακτινοβολιας…. Η τελευταία μέθοδος με τον πάγο και την ανάλυση του για τους επιστήμονες που έχουν εξειδικευτεί πάνω στο είδος είναι σαν να διαβάζουν έναν επιστημονικό τόμο πληροφορίας.

Τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί από αυτό το αποτέλεσμα έρευνας είναι συγκλονιστικά και αποδεικνύουν περίτρανα ότι η φύση και η γη ακολουθούν ένα σημαντικό κύκλο σε σχέση με το κλίμα μας ο οποίος έχει σταθερή μορφή επαναληψιμότητας.

Σε διαγράμματα και δεδομένα που έχουν συλλεχθεί βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το κλίμα της γης μέσα από ένα σταθερό κύκλο χρόνου ακολουθεί συγκεκριμένο μοτίβο και ότι τα φαινόμενα του σήμερα δεν ανήκουν σε μία υπερθέρμανση η οποία έχει προκαλέσει ο δικός μας πολιτισμός και είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα μας φέρει σε μία καταστροφή αλλά είναι μία ακόμα σταθερά που επαναλαμβάνεται μέσα σε σταθερούς κύκλους της φύσης και του χρόνου.


Στο πααραπανω διαγραμμα βλεπουμε ξεκαθαρα οτι η υπερθερμανση του πλανητη εχει ξαανσυμβει και οτι σημερα δεν εχουμε φτασει στο σημειο που ειχαμε φτασει το 800 με 1040…και τοτε σιγουρα δεν ειχαμε διοξειδιο του ανθρακα απο εργοστασια και κλανιες αγελαδων .>!
Από το παρακατω διάγραμμα θα δουμε ότι υπάρχει μία λανθασμένη κατανόηση που έχει δοθεί στη μάζα σήμερα, αν το παρατηρήσουμε σωστά θα δούμε ότι η αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι ο λόγος που φέρνει την υπερβολική ζέστη αντιθέτως η υπερβολική ζέστη αναγκάζει την αύξηση του διοξειδιου του άνθρακα.

..κατανοώντας σε πιο μεγάλο βάθος τα διαγράμματα των κύκλων της φύσης θα δούμε ότι το πρόβλημά μας δεν θα είναι η υπερβολική υπερθέρμανση αλλά η επιστροφή αυτή της θερμοκρασίας προς το κρύο ρυθμό της όπου εκεί θα έχουμε περισσότερο πρόβλημα μιας και το κρύο μπορεί να δημιουργήσει σε συγκεκριμένες περιοχές της γης πρόβλημα στην διαδικασία της παραγωγής τροφής.
Προσωπικά και λαϊκά θα το πω αν ήταν να πάθω πανικό επειδή ένα κοριτσάκι σαν την Γκρέτα το έβαλε η Ελίτ να με παραμύθιασει έτσι ώστε να συνεχίζουν να μας παίρνουν χρήματα για μία υπερθέρμανση και μία καταστροφή του πλανήτη … Θα φρόντιζα ανάποδα να έχω ρούχα για βαρύ χειμώνα για τα παιδιά μου… Και ξαναλέω αυτό στην περίπτωση που έπρεπε ντε και καλά να τρομοκρατείθω για το κακό που μας έρχεται.
Με πιο απλα λογια λοιπον η Γκρετα που ολα τα καναλια την στηριζουν να μιλαει δεν ειναι εδω για να σε προειδοποιησει για μια καταστροφη αλλα ειναι εδω για να σε παραμυθιασει και να ενισχυσει την απατη ετσι ωστε να σε κανουν να πληρωσεις για ενα φυσικο φαινομενο… φορους και να σου στερηθει και αλλος ο χρονος σου προσπαθωντας να επιβιωσεις ..!
Μην ξεχνας οτι οι Ναζι χρησιμοποιουσαν συγκεκριμενη κοπια κοπελας που ενισχυε την προπαγανδα τους !


Τα διαγράμματα είναι ξεκάθαρα στην ιστορία της γης έχουν επαναληφθεί εποχές Με πολύ μεγάλη ζέστη και εποχές με πολύ μεγάλο κρύο έχουν επαναληφθεί εποχές που το διοξείδιο του άνθρακα ήταν υψηλό και που ήταν χαμηλό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δεν είμαστε εμείς αυτοί που επιλέγουμε η έχουμε φροντίσει να φέρουμε το κλίμα σε αυτή την κατάσταση.
Εκτός και αν η πιτσιρίκα  Γκρέτα θέλει να δεχτούμε ότι πριν μερικές χιλιάδες χρόνια υπήρχε ένας άλλος πολιτισμός ο οποίος και αυτός με το διοξείδιο του άνθρακα ανάγκαζε τη γη να κάνει τον κύκλο αυτού του κλίματος και ότι τέτοιοι πολιτισμοί υπάρχουν ανά χιλιάδες χρόνια και τελικά ως δια μαγείας εξαφανίζονται πάνω ακριβώς στους φυσικούς κύκλους της γης.
Πράγμα που δεν θα είναι και τελείως ψέμα γιατί έχουν υπάρξει στη γη πολιτισμοί πιο ανώτεροι τεχνολογικά από μας αλλά αυτό πάλι θα το συζητήσουμε σε ένα άλλο θέμα και όχι τώρα.
Πάμε να δούμε τώρα τον κύκλο της οικονομίας και να καταλάβουμε γιατί δεχθήκαμε επίθεση σαν χώρα..
Η οικονομία του πλανήτη γη είναι συνδεδεμένη με πάρα πολλά πράγματα που επηρεάζονται μεταξύ τους, επί της ουσίας είναι μία φούσκα η οποία κινείται με ιδιαίτερη τέχνη στη φαντασία  στο μυαλό των ανθρώπων,από τη στιγμή που το ίδιο το χρήμα είναι προϊόν και μπορεί να του δημιουργήσειςτην τιμή του, από τη στιγμή που το ίδιο το χρήμα δεν έχει αντίκρισμα πλέον σε χρυσό αλλά είναι νούμερα σε ένα κομπιούτερ τότε τα domino και οι επηρεασμοι που μπορείς να δημιουργήσεις σε διάφορες χώρες ώστε να δημιουργήσεις την τάση φόβου ή αν σε συμφέρει την τάση εμπιστοσύνης …ειναι αυτα που κανουν την φουσκα να παραμενει ασφαλης και να μην σκαει!

Ο οικονομολόγος Νικολαι κοντρατιεφ  Ανακάλυψε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι μέσα στην οικονομία οι οποίοι επηρεάζονται και ακολουθούν μοτίβα εποχής χωρίς εμείς να μπορούμε να τους κάνουμε κάποια ιδιαίτερα αλλαγή παρά όλα τα μαγειρέματα που κάνουμε σε χρηματιστήρια δανεισμούς και χρέη σε κράτη.
Αυτοί οι κύκλοι ακόμα δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο γιατί ακολουθούνται η γιατί συμβαίνουν,μπορεί η συνείδηση της ανθρωπότητας μέσα από έναν μυστικό κύκλο ενεργειών ή δονήσεων μέσα από τη γη να επηρεάζονται και να ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής ή ανάπτυξης χωρίς όμως ο συνειδητός μας νους να το αντιλαμβάνεται,τα στοιχεία όμως μας δείχνουν ότι αυτοί οι κύκλοι υπάρχουν καταγράφονται και δεν ξεφεύγουν καθόλου μέσα από τις εποχές τους.
Θα μπορούσαμε με φαντασία δηλαδή να πούμε ότι η οικονομία μέσα στην κοινωνία μοιάζει με ένα συγκεκριμένο καρπό ή φρούτο που θέλουμε να βάλουμε στη γη για να φυτρώσει,  το κάθε φρούτο και ο κάθε καρπός έχει την δική του ημερομηνία εποχής που μπορείς να το φυτέψεις. Όποιος γνωρίζει λοιπόν το μοτίβο του διαγράμματος αυτού του κύκλου για το πότε κάτι είναι ικανό να συμβεί μέσα τους μυστικούς κύκλους τότε γνωρίζει και με ποιον τρόπο θα σταματήσει κάποιον συγκεκριμένο  λαό να συμμετέχει στον κύκλο
Ο κοντρατιεφ δεν μιλησε αναγκαστικα για την οικονομια σε σχεση με το χρημα , μιλησε για ενα 66 ετη κυκλο οπου ολα οσα δημιουργουν μια καλυτερη η μια χειροτερη οικονομια ανθιζουν η μαραινονται , σαν παραδειγμα για μια οικονομια μπορουμε να πουμε ειναι η συνεργασια των ανθρωπων , η ο ανταγωνισμος , η αμιλλα , η κοινη πορεια η το κοινο οραμα συμφερον κοκ… ολα οσα μπορουν μεσα απο την συνειδηση μας να συνεισφερουν η να μην συνεισφερουν μεσα σε μια αναπτυξη οικονομιας ..!
Ο κυκλος και οι εποχες του Κοντριατεφ ειναι ο παρακατω με βαση το σημερα…

Θα παρατηρησεις οτι εμεις ειμαστε μεσα στον κυκλο του 2000-2015 γονατιστοι και προς την ανοδο της οικονομιας παμε με απωλειες σε κυριαρχικα δικαιωματα , με απωλειες σε νομους , με δανεικα πολλα και μια μονιμη επιτηρηση του τι θα κανουμε …μια μονιμη επιτηρηση του τι θα παραγουμε …!
Με πιο απλα λογια , μπορεις να πεις οτι ειμασταν και ατυχοι …αν δεν θες να πεις ειμαστε αχρηστοι …η εχουμε προδοτες …στον παγκοσμιο φυσικο οικονομικο κυκλο εμεις ειμαστε κουτσοι στην περιοδο της αναπτυξης του … 2015-2030 ..οπου δεν μπορουμε να εχουμε το φουλ δυναμικο της χωρας στην εξελιξη και στην παραγωγη της ..!
Τυχαιο ; Ισως αλλα ισως και οι γνωστες των μυστικων φυσικων κυκλων να καταφερνουν να βαζουν τρικλοποδια στην εκκινηση για το κατοσταρι μολις οι αθλητες ακουσουν το πιστολι εκκινησης !  Εσυ θα το κρινεις αυτο αν κατσεις και κανεις συγκριση των κυκλων και της ιστοριας μας !

Ο κυκλος τον πολεμων και τον συγκρουσεων …
Καταρχας με ενοχλει παρα πολυ η μασημενη τροφη γιατι πιστευω στην ερευνα και οχι στο δογμα , πιστευω οτι πρεπει να αμφισβητεις τα παντα και οχι να παιρνεις αμασητο οτι σου δινεται..για αυτο πολλες φορες επιλεγω να μην ειμαι επεξηγησαματικος μιας και δεν θεώ να απευθυνομαι σε μαρουλια αλλα σε σκεπτομενους ερευνητες ελληνες …στοχος μου ηταν και ειναι απο την αρχη να ξυπνησω ξανα την κριση σας ..και οχι να την κοιμισω μεσα απο ενα δικο μου δογμα αληθειας !!>..Αρα σε αυτο το θεμα θα ειμαι επιγραμματικος αφηνωντας σε εσενα αν σε ενδιαφερει η αληθεια να πας να ερευνησεις μιας και σου δινω την διαδρομη…!
11.1 Κυκλοι των ηλιακων μαγνητικων εκρηξεων …..
Εχει παρατηρηθει οτι στο πικ αυτων των κυκλων εχουμε ανοδο της πραγματικης συνειδητοτητας και των επιτευγματων παγκοσμια … με πιο απλα λογια ..ολοι οι επιστημονες που αφησαν ιστορια εφτασαν στο υψηλοτερο δυναμικο τους οταν υπηρχε η ανωτερα μετρηση στης Ηλιακες μαγνητικες ακτινοβολιες  …
Ταυτοχρονα εχει μετρηθει ενας κυκλος οπου μεσα σε αυτη την αλληλουχια ηλιου και ανθρωποτητας ..η ανθρωποτητα μπαινει σε καταστασεις διαμαχης ..!

Πως μπορουμε εμεις να επωφεληθουμε απο αυτον τον κυκλο αν τον γνωριζουμε ;…
Το παρακατω διαγραμμα δειχνει την πορεια μας σε σχεση με το 11.1 του Ηλιου ..

Ο ηλιακος κυκλος 22-23 μας εχει δωσει αυτο το διαγραμμα , το 2011 ξεκινησε η αραβικη επανασταση ..θα ηταν δυσκολο για εμας να υπολογισουμε οτι σε +11.1 χρονια απο το 2011 θα εχουμε ενα μεγαλο πικ σε διαμαχα πολεμο; ..
Θα ηταν δυσκολο για εμας να πουμε οτι το 2020 με 2022 θα εχουμε μια μεγαλη αυξηση σε διαμαχη παγκοσμια;…Ηδη συμβαινει και προετοιμαζεται …θα εχουμε εναν πολεμο με το Ιραν το 2020 με 2022 .. ;
Ειναι αναμενομενο ..και η Ελιτ το πουλαει με ολες της μορφες φοβου , με τις μορφες πιστης και προφητειας , με το να μιμειτε το προφητευμενο για να ελενξει το κοπαδι …χρησιμοποιει τους κρυφους κυκλους για να σε φερει στην θεση να δηλωσεις υποταγη σε αγνωστες δυναμεις ..!
Πως μπορουμε να σπασουμε τους κυκλους ;  Αν σπασουμε την λαθος σκεψη που μας φυτεψαν , την λαθος νοητικη μας θεση οτι ο καθενας ειναι για την παρτι του , οτι δεν ειμαστε ολοι ενωμενοι , οτι δεν ενωνονται ολα σε ενα μεγαλυτερο σχεδιο και πολλα πολλα ακομα που θα τα γραψουμε συντομα….!

Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου