Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ – ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;; ΤΕΛΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!

AP_19268623140755

Όσο περνάει η ώρα επιβεβαιώνεται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το τι πραγματικά συνέβη στη συνάντηση Κούλη – Ερντογάν. Ο Μητσοτάκης μετά τον «σεβασμό» που έδειξε στη Συμφωνία των Πρεσπών, συνεχίζει το ανθελληνικό έργο του προκατόχου του παραδίδοντας την Πατρίδα στους τουρκαλάδες. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΡΕΝΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ…. – ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ)

Σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και αναφερόμενος στην συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκου πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Τ.Ερντογάν αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε να… συγκληθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας του οποίου η σύγκληση έχει να γίνει από το 2016!
Και μάλιστα θα γίνει σε μία πόλη που είναι στην καρδιά του Ρ.Τ.Ερντογάν όπως ο ίδιος έχει δηλώσει περιγράφοντας τις πόλεις της «οθωμανικής καρδιάς του»: Την Θεσσαλονίκη!
Προσθέτοντας ότι δόθηκε εντολή στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών να ετοιμάσουν την συνάντηση που θα γίνει στην Ελλάδα.
Και τι θα συζητήσει τον Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας; Τα τουρκικά αιτήματα που έθεσε στην συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος πρόεδρος: Την αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης του 1923 ή την «επικαιροποίησή της», όπως αποδέχεται και η ελληνική πλευρά με αλλαγή του θρησκευτικού προσδιορισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων σε εθνοτικό, δηλαδή τον χαρακτηρισμό τους ως Τούρκων και την επαναλειτουργία των τζαμιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Το ένα στην Αθήνα, είναι εκείνο που βρίσκεται μέσα στη Ρωμαϊκή Αγορά στην Πλάκα. Πρόκειται για το Φετιχιέ Τζαμί, δηλαδή το «Τζαμί του Πορθητή», για να θυμόμαστε πάντα ποιος μας άλωσε. Αυτό έχει αναστηλωθεί και λειτουργεί ως πολιτιστικός χώρος.
Του αντέτεινε το φυσιολογική ο Κ.Μητσοτάκης ότι εάν θέλει ο Ρ.Τ,Ερντογάν να λειτουργήσει το «Τζαμί του Πορθητή» στην όΑθήνα, στη σκιά της Ακρόπολης, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, πρέπει να επαναλειτουργήσει και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη ως χριστιανικός ναός; Δεν νομίζουμε.
Στην Θεσσαλονίκη ζήτησε την… Ροτόντα! Ναι, θέλει να επαναλειτουργήσει η Ροτόντα ως τζαμί!
Σε ότι αφορά την μουσουλμανική μειονότητα απαίτησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν να αποδεχθεί η Αθήνα ότι είναι τουρκική, τόσο στην Θράκη, όσο και στα Δωδεκάνησα!
Αυτό που σίγουρα δεχθήκαμε ως αντάλλαγμα είναι «να συνδράμουμε τη Τουρκία στην ΕΕ ώστε στο να διατεθούν περισσότερα κονδύλια στην Άγκυρα για την περίθαλψη των μεταναστών» διαβεβαίωναν κυβερνητικές πηγές! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.
Κούλη, ο «μήνας του μέλιτος τελείωσε». Και τις προθέσεις του τις αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δηλώνουμε αδυναμία στρατιωτικής αντιμετώπισης της Τουρκίας και αρχίζουμε διαπραγματεύσεις. Και στις διαπραγματεύσεις ως γνωστόν, δίνεις και παίρνεις…
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου