Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ 2-WAY ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Υπάρχουν μόνο τρεις ημέρες έως ότου τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση των πωλήσεων των multi-band Baofeng UV-5R handie-talkies στις ΗΠΑ. Από την 1η Οκτωβρίου 2019, θα είναι παράνομο να τα διαφημίσετε ή να τα πουλήσετε.

Αλλά θα εξακολουθούν να είναι νόμιμα και να λειτουργούν. Μόνο ερασιτέχνες με άδεια χρήσης μπορούν να λειτουργούν στις ζώνες τους. Ωστόσο, οι μη αδειοδοτημένοι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν μαζί τους στις FRS και τις ζώνες MURS.

Ο καθένας θα πρέπει να έχει πρόσβαση στη φορητή αμφίδρομη επικοινωνία εάν τα πράγματα γίνουν στραβά σε αυτή τη χώρα. Προσωπικά, πιστεύω ότι όσο πλησιάζει η εκλογή του 2020, θα προκύψουν περισσότερες ''ψεύτικες σημαίες'' και απόλυτη αναρχία από την αριστερά.

Όσο πιο κοντά βρίσκεστε σε πόλεις με φιλελεύθερες διαδικασίες, τόσο πιο επικίνδυνα θα γίνουν. Το Baofeng UV-5R είναι ένα εξαιρετικά φθηνό ραδιόφωνο (23,00 δολάρια) που εισάγεται από την Κίνα, το οποίο θα σας κρατήσει σε επαφή με τους άλλους εάν προκύψει ανάγκη.

Μάθετε γι 'αυτά - ΚΛΙΚ ΕΔΩ - και παραγγείλετε πριν είναι πολύ αργά!
Υπάρχει ένας λόγος που οι ΗΠΑ απαγορεύουν αυτά τα ραδιόφωνα. η κυβέρνηση δεν θέλει να τα έχετε! Δεν θέλουν οι άνθρωποι να επικοινωνούν όταν όλα τα "κανονικά" συστήματα (σταθερό, κινητά, διαδίκτυο) αφαιρεθούν !!!!
Ο παραπάνω σύνδεσμος εξηγεί όλα αυτά τα ραδιόφωνα. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σαν σαρωτή για τους τοπικούς μπάτσους, εφόσον δεν χρησιμοποιούν τεχνολογία καναλιών.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου