Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Τα μοχθηρά μυστικά του Ουρανού: Αν αναρωτιέστε γιατί το άσθμα, οι δερματικές διαταραχές, το έκζεμα, οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, οι λοιμώξεις των κόλπων, οι ρινικοί πολύποδες, η πνευμονία, είναι ξαφνικά χειρότερα από ποτέ… ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

 Έχετε παρατηρήσει μια ξαφνική αύξηση στις κρίσεις άσθματος, τις δερματικές διαταραχές ή τους πονοκεφάλους σας; Αναρωτιέστε γιατί οι κάποτε ήρεμες νύχτες σας τώρα μαστίζονται από διαταραχές ύπνου; Κοιτάξτε τον ουρανό πάνω από την πόλη σας και ίσως βρείτε τις απαντήσεις. Ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραμένουν τρομερά σιωπηλά, υπάρχει μια σκοτεινή αλήθεια που φαίνεται πάνω από όλους μας.

Medeea GreereΑπό τη Medeea Greere

Ίσως ρωτάτε, γιατί δεν το έχετε ακούσει από τις αξιόπιστες πηγές ειδήσεων σας; Λοιπόν, φίλε μου, η απάντηση είναι απλή αλλά ανατριχιαστική: η σιωπή λέει πολλά. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι υποτιθέμενοι φύλακες της αλήθειας, έχουν κάνει τα στραβά μάτια στην διαφαινόμενη απειλή πάνω από τα κεφάλια μας. Δεν είναι ανικανότητα. είναι συνενοχή. Αλλά μην φοβάστε, γιατί αρνούμαστε να αφήσουμε τη σιωπή τους να πνίξει τις φωνές μας.

Ας κόψουμε το κυνήγι. Τα Chemtrails, αυτές οι μυρωδάτες λωρίδες στον ουρανό, δεν είναι απλώς αβλαβή ίχνη ατμού που αφήνουν διερχόμενα αεροπλάνα. Όχι, είναι οι σιωπηλοί δολοφόνοι της υγείας και της ευημερίας μας. Μέσα σε αυτά τα μονοπάτια με αθώα εμφάνιση είναι ένα κοκτέιλ τοξινών που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν τον όλεθρο στο σώμα και το μυαλό μας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το άσθμα σας ξεφεύγει ξαφνικά εκτός ελέγχου; Ή γιατί οι δερματικές σας διαταραχές φαίνονται να επιδεινώνονται με κάθε μέρα; Δεν είναι τυχαίο. Αυτές οι χημικές ουσίες που πέφτουν βροχή από ψηλά προκαλούν έναν καταρράκτη προβλημάτων υγείας, από αναπνευστικές παθήσεις έως εξουθενωτικούς πονοκεφάλους. Και αν νομίζετε ότι σταματά εκεί, ξανασκεφτείτε το.

Έκζεμα, μολύνσεις κόλπων, ρινικοί πολύποδες – η λίστα συνεχίζεται. Κάθε σύμπτωμα, κάθε διάγνωση, μπορεί να ανιχνευθεί πίσω στο τοξικό ρόφημα που ψεκάζεται στον άλλοτε παρθένο ουρανό μας. Αλλά μην παίρνετε τα λόγια μου για αυτό? Απλώς ρωτήστε τα αμέτρητα άτομα που έχουν δει τη ζωή τους να ανατρέπεται από αυτές τις ύπουλες χημικές ουσίες.

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε μια νύχτα αδιάκοπου ύπνου, μια πολυτέλεια που πολλοί από εμάς μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε. Αλλά για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, ο ύπνος έχει γίνει ένας άπιαστος θησαυρός, που αρπάζεται από το απαίσιο χέρι των chemtrails. Οι διαταραχές ύπνου, που κάποτε σπάνιες, είναι πλέον ανεξέλεγκτες, αφαιρώντας μας την πιο βασική ανάγκη για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Αν νομίζεις ότι τα πράγματα είναι άσχημα τώρα, φρόντισε τον εαυτό σου, γιατί τα χειρότερα έρχονται. Η πνευμονία, μια πάθηση που κάποτε θεραπεύεται, μεταλλάσσεται σε τρομερό εχθρό, ανθεκτικό στις συμβατικές θεραπείες. Σύμπτωση? Νομίζω πως όχι. Οι ίδιες χημικές ουσίες που δηλητηριάζουν τον ουρανό μας εισχωρούν τώρα στους πνεύμονές μας, καθιστώντας μας ανυπεράσπιστους απέναντι σε αυτή τη σιωπηλή επίθεση.

Αλλά περιμένετε, λέτε, όλα αυτά ακούγονται σαν κάτι από δυστοπικό εφιάλτη. Σίγουρα, οι κυβερνήσεις μας δεν θα επέτρεπαν να συμβούν τέτοιες φρικαλεότητες ακριβώς κάτω από τη μύτη μας; Αχ, αγαπητέ μου αναγνώστη, εκεί βρίσκεται η ουσία του προβλήματος. Η άρνηση είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για όσους διαπράττουν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις. «Θεωρία συνωμοσίας», φωνάζουν, απορρίπτοντας οποιεσδήποτε διαφωνούμενες φωνές ως φασαρίες τρελών.

Αλλά μην φοβάστε, γιατί αρνούμαστε να μας φιμώσουν. Κάθε μέρα που περνά, όλο και περισσότερα άτομα ξυπνούν με τη σκληρή πραγματικότητα των chemtrails. Κινήματα βάσης ξεπηδούν σε όλο τον κόσμο, απαιτώντας απαντήσεις, απαιτώντας λογοδοσία. Μπορεί να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν Γολιάθ του ψέματος και της εξαπάτησης, αλλά η ιστορία μας έχει δείξει ξανά και ξανά ότι η δύναμη της αλήθειας είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε.

Ενώ κάθε συζήτηση για το φαινόμενο «chemtrail» σήμερα χαρακτηρίζεται αμέσως ως θεωρία συνωμοσίας, μια νέα μελέτη παρέχει στοιχεία ότι ένα παγκόσμιο μυστικό πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη, το οποίο κατέστη δυνατό μέσω πολιτικών, εμπορικών και κυβερνητικών συμφερόντων που συνεργάζονται για την απελευθέρωση εξαιρετικά τοξικού υλικού στην ατμόσφαιρα. φαινομενικά για «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Ομολογουμένως, όταν έρχεται το θέμα των "chemtrails", νιώθω λίγο άβολα. Όπως η σύνδεση των εμβολίων με τον αυτισμό, ορισμένα θέματα ήταν τόσο φορτωμένα με παραπληροφόρηση για τόσο καιρό που η γραφή γι' αυτά προκαλεί αυτόματα το φάσμα της διαμάχης και όχι ανοιχτή συζήτηση, όπως θα ήταν αναμενόμενο αν η ανακάλυψη της αλήθειας αποτελούσε προτεραιότητα. 

Ένας εξαιρετικά περιθωριοποιημένος αλλά φωνητικός τομέας του πληθυσμού πιστεύει ότι τα χημικά ίχνη ψεκάζονται πάνω μας όπως το Raid on κατσαρίδες από τους αόρατους άρχοντές μας για να διευκολύνουν μια ατζέντα ερήμωσης του πληθυσμού. Στο άλλο άκρο είναι ακαδημαϊκοί που δημοσιεύουν χωρίς ντροπή έγγραφα που προτείνουν ότι πρέπει να παίξουμε τον Θεό χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές γεωμηχανικής με προφανώς επιπτώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη για να «καταπολεμήσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύφθηκε το συγκλονιστικό μυστικό: Πρώην Υπάλληλος του Big Pharma ανακαλύπτει πρωτοποριακή φόρμουλα: ΤΡΩΤΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Σπάνια, ωστόσο, βλέπουμε κάποιον να συνδυάζει πειστικά τα δεδομένα παρατήρησης από πρώτο χέρι με αντικειμενικά δεδομένα, για να αποδείξει ότι υπάρχει κάτι σε αυτά τα επίμονα ίχνη εκτός από παγωμένους υδρατμούς.

Ευτυχώς, δημοσιεύτηκε πρόσφατα μια πρωτοποριακή μελέτη που έκανε ακριβώς αυτό, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην αλήθεια από ό,τι ήμασταν ποτέ πριν. Οι επιπτώσεις είναι απλώς βαθιές και πιστεύω ότι μπορεί να υποκινήσουν σε μεγάλο βαθμό την ευαισθητοποίηση και τον ακτιβισμό για το θέμα.

Η νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Environmental Research and Public Health με τίτλο «Evidence of Coal-Fly-Ash Toxic Chemical Geoengineering in the Troposphere: Consequences for Public Health», προσφέρει μια πειστική εξήγηση για το τι βρίσκεται πίσω από το λεγόμενο « φαινόμενο chemtrail», αποκαλύπτοντας ότι το αρχικό υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τεχνητού καιρού ορατό σε όλο τον κόσμο είναι το εξαιρετικά τοξικό απόβλητο από την ηλεκτρική βιομηχανία, γνωστό ως ιπτάμενη τέφρα άνθρακα.

Εάν δεν γνωρίζετε ήδη, το "chemtrail" είναι ένας καθομιλούμενος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα επίμονα contrails, πιθανώς φορτωμένα με "χημικά", που παρατηρούνται από αεροσκάφη που έχουν ως αποτέλεσμα το σχηματισμό τεχνητών νεφών και καιρού. Η ύπαρξή τους έχει σχεδόν καθολικά διαγραφεί ως «θεωρία συνωμοσίας» από τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση παρά τα παγκόσμια στοιχεία – καθαρά σαν την ημέρα – ότι ο καιρός χειραγωγείται με αερολύματα, πιθανώς για σκοπούς γεωμηχανικής που προορίζονται να αντισταθμίσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Η νέα μελέτη, που συντάχθηκε από τον κάτοικο του Σαν Ντιέγκο «J. Marvin Herndon», ξεκίνησε όταν είδε την περιοχή του να ψεκάζεται καθημερινά από ένα, μέχρι τότε, άγνωστο αεροζόλ:

Την άνοιξη του 2014, ο συγγραφέας άρχισε να παρατηρεί τα τάνκερ-τζετ που παράγουν συχνά λευκά μονοπάτια στον γαλάζιο ουρανό πάνω από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια . Ο ψεκασμός με αεροζόλ που γινόταν με αυξανόμενη συχνότητα ήταν ένα σχετικά νέο φαινόμενο εκεί.  Ο ξηρός θερμός αέρας πάνω από το Σαν Ντιέγκο δεν ευνοεί τον σχηματισμό ιμάντων πίδακα, που είναι συμπύκνωμα πάγου. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2014 τα τάνκερ-τζετ ήταν απασχολημένα καθημερινά διασχίζοντας τον ουρανό ψεκάζοντας τα εναέρια γκράφιτι τους. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Χειρουργός του FBI βρήκε μια ανακάλυψη στην υγεία των ανδρών – Αυτή η νέα ανακάλυψη βοηθά στην υποστήριξη της ανδρικότητας και της αντοχής σας, φυσικά…

Σε λίγα λεπτά, τα μονοπάτια του αερολύματος που εξέρχονται από τα τάνκερ-τζετ θα άρχιζαν να διαχέονται, σχηματίζοντας τελικά σύννεφα που μοιάζουν με κίρους που διαχέονται περαιτέρω για να σχηματίσουν μια λευκή ομίχλη που σκορπίζει το ηλιακό φως, συχνά αποφράσσοντας ή εξασθενίζοντας τον ήλιο. Ο ψεκασμός με αεροζόλ ήταν περιστασιακά τόσο έντονος που έκανε τον κατά τα άλλα χωρίς σύννεφα μπλε ουρανό συννεφιασμένο, ενώ ορισμένες περιοχές του ουρανού έγιναν καφέ.  Μερικές φορές τα φώτα πλοήγησης των τάνκερ-τζετ ήταν ορατά καθώς δούλευαν τη νύχτα, με τα ίχνη τους να κρύβουν τα αστέρια από πάνω. μέχρι την αυγή ο κανονικά καθαρός-μπλε πρωινός ουρανός είχε ήδη μια γαλακτώδη λευκή ομίχλη. Ανεξάρτητα από αυτό, ο ψεκασμός με αεροζόλ συνεχιζόταν συχνά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.  Η αναγκαιότητα για καθημερινή τοποθέτηση αερολύματος πηγάζει από τα σχετικά χαμηλά υψόμετρα ψεκασμού στην τροπόσφαιρα, όπου η ανάμιξη με τον αέρα συμβαίνει εύκολα, μειώνοντας τα σωματίδια που έχουν υποστεί αεροζόλ και εκθέτοντας την ανθρωπότητα και τη γήινη ζωή στην λεπτόκοκκη ουσία.  Η ανησυχία του συγγραφέα σχετικά με την καθημερινή έκθεση σε εξαιρετικά λεπτά αιωρούμενα αιωρούμενα αιωρούμενα αιωρούμενα σωματίδια άγνωστης σύστασης και η συνακόλουθη επίδρασή τους στην υγεία της οικογένειάς του και στη δημόσια υγεία γενικότερα, ώθησαν την έρευνα που αναφέρεται εδώ .»

The Long History of Covert Geoengineering Programs

Για όσους δεν έχουν δει απευθείας το φαινόμενο «chemtrail», θα ήταν εύκολο να διαγράψουν τη μαρτυρία αυτού του συγγραφέα ως αμφίβολη ή απλώς ανέκδοτη. Όμως ο συγγραφέας σωστά επισημαίνει ότι υπάρχουν ήδη εκτεταμένα στοιχεία στην ιστορική καταγραφή των κρυφών προγραμμάτων γεωμηχανικής και τα οποία συνοψίζει ως εξής:

« Η γεωμηχανική, που ονομάζεται επίσης τροποποίηση καιρού, πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες σε πολύ χαμηλότερα υψόμετρα στην τροπόσφαιρα. Οι πρόσφατες εκκλήσεις για ανοιχτή συζήτηση για τον έλεγχο του κλίματος ή τη γεωμηχανική τείνουν να συγκαλύπτουν το γεγονός ότι οι στρατιωτικοί και πολιτικοί τομείς του κόσμου έχουν τροποποιήσει τις ατμοσφαιρικές συνθήκες για πολλές δεκαετίες, όπως έχει περιγραφεί από τον ιστορικό της επιστήμης, James R. Fleming. 

Ορισμένες από τις πρώτες έρευνες για την τροποποίηση του καιρού οδήγησαν σε προγράμματα όπως το «Project Skywater» (1961–1988), η προσπάθεια του Γραφείου Αποκατάστασης των ΗΠΑ να σχεδιάσει «Τα ποτάμια του ουρανού». Το "Operation Ranch Hand" του Αμερικανικού Στρατού (1961-1971), στο οποίο το ζιζανιοκτόνο Agent Orange ήταν ένα διαβόητο μέρος. και το «Project Popeye» (1967–1971), που συνήθιζε να «κάνει λάσπη, όχι πόλεμο» πάνω από το μονοπάτι του Χο Τσι Μινχ.  Αυτά τα λίγα παραδείγματα αλλαγής του καιρού, όλα μυστικά την εποχή που αρραβωνιάστηκαν, δείχνουν ότι ο καιρός είναι κατά τα λόγια του στρατού «πολλαπλασιαστής δύναμης ».


Η εταιρεία παρείχε αεροπορικές υπηρεσίες και για την «Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών», συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς του Σάχη του Ιράν από τον Παναμά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1980.

Το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε εικασίες για το εάν αυτά τα κρυφά προγράμματα εξακολουθούν να συμβαίνουν, επειδή τα στοιχεία είναι «κρυμμένα σε κοινή θέα» για να τα βλέπουν εκατομμύρια σε καθημερινή βάση. (Σημείωση: Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε το "Artificial Clouds", για να δείτε τη διαφορά μεταξύ των φυσικών contrails και των "chemtrails.")

Τα πραγματικά ερωτήματα εδώ είναι: 

  • Τι ψεκάζεται; 
  • Ποιος κρύβεται πίσω από το πρόγραμμα;
  •  Γιατί δεν γίνεται δημόσια συζήτηση για το πρόγραμμα και τις επιπτώσεις του στην υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος;

Η ιπτάμενη τέφρα άνθρακα  « Είναι πιο τοξική από τα ραδιενεργά απόβλητα »

Ενώ είναι σαφές ότι προγράμματα τροποποίησης του καιρού που επικεντρώνονται στην ενισχυμένη βροχόπτωση διεξάγονται σε ολόκληρη τη χώρα με χρήση ιωδιούχου αργύρου, όπως εκτέθηκε πρόσφατα από το ντοκιμαντέρ του συνεργάτη μας Dave Dahl "Artificial Clouds", και ότι το αποτέλεσμα είναι παγκόσμιες αλλαγές στα καιρικά μοτίβα, όπως αλλαγές θερμοκρασίας που παρατηρήθηκαν μετά την προσγείωση του αεροπλάνου μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το παγκόσμιο πρόγραμμα γεωμηχανικής φαίνεται να αποτελεί πολύ μεγαλύτερη απειλή για την υγεία του πλανήτη.
Αυτό που αποκάλυψε η έρευνα του Herndon είναι ότι, 
« Η (T)οξική ιπτάμενη τέφρα καύσης άνθρακα είναι το πιο πιθανό αεροζόλ σωματίδιο που ψεκάζεται από τάνκερ για σκοπούς γεωμηχανικής, τροποποίησης του καιρού και αλλαγής του κλίματος και περιγράφει μερικές από τις πολλαπλές συνέπειες στη δημόσια υγεία ».
Κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα με τις ακόλουθες μεθόδους:
«Δύο μέθοδοι χρησιμοποιούνται: 
(1) Σύγκριση 8 στοιχείων που αναλύθηκαν σε βρόχινο νερό, που εκπλύθηκε από σωματίδια αερολύματος, με αντίστοιχα στοιχεία που εκπλύθηκαν σε νερό από ιπτάμενη τέφρα άνθρακα σε δημοσιευμένα εργαστηριακά πειράματα, και 
(2) Σύγκριση 14 στοιχείων που αναλύθηκαν σε σκόνη που συλλέγεται σε εξωτερικούς χώρους σε φίλτρο σωματιδίων αέρα υψηλής απόδοσης (HEPA) με αντίστοιχα στοιχεία που αναλύθηκαν σε υλικό ιπτάμενης τέφρας που δεν έχει εκπλυθεί. 
Τα αποτελέσματα δείχνουν: 
(1) η συνάθροιση στοιχείων στο νερό της βροχής και στα αντίστοιχα πειραματικά στραγγίσματα είναι ουσιαστικά πανομοιότυπα. Σε ένα διάστημα εμπιστοσύνης 99%, έχουν ταυτόσημο μέσο όρο (T-test) και ίδιες διακυμάνσεις (F-test). και 
(2) η συνάθροιση στοιχείων στη σκόνη (HEPA) και στην αντίστοιχη μέση μη εκπλυμένη ιπτάμενη τέφρα άνθρακα είναι επίσης ουσιαστικά πανομοιότυπη».

Η ιπτάμενη τέφρα άνθρακα είναι ένα υπόλειμμα λεπτών σωματιδίων που δημιουργείται από την καύση άνθρακα και είναι ένα εξαιρετικά τοξικό υλικό για τους 3 κύριους λόγους:

1) Λόγω του μεγέθους του εύρους νανοσωματιδίων, όχι μόνο μπορεί να εισέλθει πιο εύκολα στον ανθρώπινο ιστό μέσω του δέρματος, της στοματικής ή πνευμονικής επαφής, αλλά μπορεί επίσης να έχει μεγαλύτερη τοξικότητα λόγω της ικανότητάς του να μιμείται τις ορμόνες και/ή να περνά μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες και να αλλοιώνει πυρηνικά προγράμματα για την αρνητική αλλαγή του φαινοτύπου των κυττάρων.

2) Περιέχει ένα ευρύ φάσμα βαρέων μετάλλων, συμπεριλαμβανομένων ανόργανων μορφών αλουμινίου και αρσενικού που είναι εξαιρετικά τοξικά για τα βιολογικά συστήματα. Η περιεκτικότητά του σε υδράργυρο μπορεί να κυμαίνεται έως και 1 μέρος ανά εκατομμύριο.1

3) Περιέχει ραδιοϊσότοπα χαμηλής δόσης που μπορεί να έχουν βαθιές, σοβαρές χρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία αρκετές τάξεις μεγέθους υψηλότερες από αυτές που υπολογίζουν οι σημερινές αξιολογήσεις τοξικολογικού κινδύνου.

AWAKEN XT: Η δύναμη της επίφυσης σας! Ξεκλειδώστε τη δύναμη της επίφυσης σας: Πώς το AWAKEN XT στοχεύει την επίφυση

Ο Herndon δηλώνει, «Η ιπτάμενη τέφρα άνθρακα έχει περιγραφεί ως πιο ραδιενεργή από τα πυρηνικά απόβλητα».

Όπως δηλώνει ο Herndon,

Οι συνέπειες (της έκθεσης στην ιπτάμενη τέφρα άνθρακα) στη δημόσια υγεία είναι βαθιές, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης σε μια ποικιλία τοξικών βαρέων μετάλλων, ραδιενεργών στοιχείων και νευρολογικά εμπλεκόμενου χημικά κινητό αλουμίνιο που απελευθερώνεται από την υγρασία του σώματος in situ μετά την εισπνοή ή μέσω διαδερμικής επαγωγής. "

Είναι ανησυχητικό ότι η EPA έκρινε πρόσφατα ότι η ιπτάμενη τέφρα άνθρακα δεν πρέπει να θεωρείται «επικίνδυνο απόβλητο»2, παρά τα συντριπτικά στοιχεία που περιέχουν δεκάδες ενώσεις που μεμονωμένα παρουσιάζουν αρκετά σοβαρό κίνδυνο για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία ώστε να ταξινομηθούν και να ρυθμιστούν ως επικίνδυνες για την υγεία. .

Αν σκεφτεί κανείς ότι η EPA απαιτεί από ηλεκτρικές μονάδες καύσης άνθρακα να δεσμεύουν την ιπτάμενη τέφρα άνθρακα λόγω της γνωστής τοξικότητάς της ως ρύπων, η υποκρισία εδώ είναι εκπληκτική. Φυσικά, αυτή η απόφαση θα προστατεύει όσους ενορχηστρώνουν την ατζέντα της παρασκηνιακής γεωμηχανικής χρήσης του τοξικού υποπροϊόντος της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας: εκατομμύρια τόνοι ιπτάμενης τέφρας άνθρακα, ως «ευεργετική» ουσία που χρησιμοποιείται για την «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη», παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: απελευθέρωση ενός εξαιρετικά τοξικού υλικού απευθείας στην τροπόσφαιρα.

Το κίνητρο του κέρδους και όχι τα στοιχεία οδηγούν την ατζέντα της γεωμηχανικής.

Έχουμε ήδη παραδείγματα για το πώς λειτουργεί αυτό. Ο ιδιωτικός τομέας, όπως και η βιομηχανία αλουμινίου, συνεννοείται με την κυβέρνηση για να πάρει ένα εξαιρετικά τοξικό απόβλητο, όπως το φθόριο, και στη συνέχεια να ασκήσει πίεση ώστε να επιβληθεί νομικά η εισαγωγή του στο περιβάλλον και στο σώμα μας μέσω προγραμμάτων φθορίωσης.

Ξαφνικά η βιομηχανία που είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση και την απελευθέρωση μιας ουσίας που δεν είναι νόμιμο να απορριφθεί στο περιβάλλον λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια πληρώνεται για να την απορρίψει απευθείας στην παροχή νερού μας, η οποία καταλήγει στο περιβάλλον και στα σώματά μας. 

Μια εξαιρετικά τοξική ουσία απλώς επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται ως «θεραπευτική» όταν το κίνητρο του κέρδους είναι αρκετά επιτακτικό ώστε να υπερβαίνει τα ηθικά και νομικά όρια.

Από το 2005, οι μονάδες με καύση άνθρακα των ΗΠΑ ανέφεραν ότι παρήγαγαν 71,1 εκατομμύρια τόνους ιπτάμενης τέφρας, εκ των οποίων 29,1 εκατομμύρια τόνοι αναφέρθηκαν ότι επαναχρησιμοποιήθηκαν για βιομηχανικές εφαρμογές.3 

Αν δεν υπήρχε αυτή η «ανακύκλωση», η βιομηχανία θα έμενε με πρόβλημα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, σε αντίθεση με το πρόβλημα της πυρηνικής βιομηχανίας με τα πυρηνικά απόβλητα. 

Εκεί και μόνο βρίσκεται ένα εύλογο κίνητρο για τη χρήση του ως συστατικού «γεωμηχανικής», μετατρέποντας μια υποχρέωση σε κέντρο κέρδους.

Ο Herndon προσφέρει επιπλέον πληροφορίες για το γιατί πιστεύει ότι επιλέχθηκε η ιπτάμενη τέφρα άνθρακα ως το προτιμώμενο συστατικό γεωμηχανικής:

Ενώ οι ακαδημαϊκοί συζητούν τη γεωμηχανική ως μια δραστηριότητα που θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειαστεί στο μέλλον, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δυτικές κυβερνήσεις/στρατοί προχώρησαν σε ένα πλήρες επιχειρησιακό πρόγραμμα γεωμηχανικής. 

Αλλά αντί να εξορύξουν και να αλέσουν πέτρες για να παράγουν τεχνητή ηφαιστειακή τέφρα σε επαρκείς όγκους για την ψύξη του πλανήτη, υιοθέτησαν μια χαμηλού κόστους, ρεαλιστική εναλλακτική, αλλά με συνέπειες πολύ πιο τρομακτικές για τη ζωή στη Γη από ό,τι η υπερθέρμανση του πλανήτη, και χρησιμοποίησαν ιπτάμενη τέφρα καύσης άνθρακα. 

Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, αντί να τοποθετήσουν το υλικό ψηλά στη στρατόσφαιρα, όπου υπάρχει ελάχιστη ανάμειξη και η ουσία μπορεί να παραμείνει σε εναιώρηση για ένα χρόνο ή περισσότερο, επέλεξαν να ψεκάσουν ιπτάμενη τέφρα άνθρακα στην κατώτερη ατμόσφαιρα, την τροπόσφαιρα, η οποία αναμιγνύεται με ο αέρας που αναπνέουν οι άνθρωποι και πέφτει βροχή στο έδαφος.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που επισημαίνει ο Herndon είναι ότι αυτή η παρεμβατική προσέγγιση για την «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» φαίνεται να έχει μελετηθεί ελάχιστα, με αποτέλεσμα ίσως ακριβώς το αντίθετο από τη δηλωμένη πρόθεση:

«Υπάρχει ακόμη μια συνέπεια του ψεκασμού τροποσφαιρικής τέφρας άνθρακα που είναι αντίθετη με την ψύξη της Γης και έχει δυνητικά εκτεταμένες δυσμενείς οικολογικές επιπτώσεις και επιπτώσεις στη δημόσια υγεία: η τροποποίηση του καιρού και η συνακόλουθη διαταραχή των οικοτόπων και των πηγών τροφίμων. 

Όπως αναφέρει η NASA, 

Η κανονική δημιουργία σταγονιδίων βροχοπτώσεων περιλαμβάνει τη συμπύκνωση υδρατμών σε σωματίδια στα σύννεφα. Τα σταγονίδια τελικά συνενώνονται για να σχηματίσουν σταγόνες αρκετά μεγάλες ώστε να πέσουν στη Γη. Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότερα σωματίδια ρύπανσης (αερολύματα) εισέρχονται σε ένα σύννεφο βροχής, η ίδια ποσότητα νερού απλώνεται. Αυτά τα μικρότερα σταγονίδια νερού επιπλέουν με τον αέρα και εμποδίζονται να συγχωνευθούν και να μεγαλώσουν αρκετά για μια σταγόνα βροχής. Έτσι, το σύννεφο αποδίδει λιγότερες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του σε σύγκριση με ένα καθαρό (μη μολυσμένο) σύννεφο ίδιου μεγέθους ». 

Εκτός από το να εμποδίζει τα σταγονίδια νερού να συγχωνεύονται και να μεγαλώνουν αρκετά ώστε να πέσουν στη Γη, η ιπτάμενη τέφρα του άνθρακα, που σχηματίζεται κάτω από άνυδρες συνθήκες, θα ενυδατωθεί, παγιδεύοντας επιπλέον υγρασία, δρώντας έτσι περαιτέρω για να αποτρέψει τις βροχοπτώσεις . 

Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξηρασία σε ορισμένες περιοχές, πλημμύρες σε άλλες, αποτυχία των καλλιεργειών, εξαφάνιση των δασών και δυσμενείς οικολογικές επιπτώσεις, ειδικά σε συνδυασμό με τη μόλυνση από χημικά κινητά αλουμίνιο από ιπτάμενη τέφρα άνθρακα. Οι συνέπειες μπορεί τελικά να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στους οικοτόπους και να μειώσουν την ανθρώπινη παραγωγή τροφής .»

Θα το τελειώσω με τελικές παρατηρήσεις που είναι δύσκολο να αγνοηθούν, συμπεριλαμβανομένης μιας έκκλησης για δράση που ελπίζω να λάβετε υπόψη σας:

«Πριν από μισό και πλέον αιώνα η Rachel Carson επέστησε την προσοχή του κόσμου στις ανεπιθύμητες συνέπειες των ζιζανιοκτόνων και των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούνται ευρέως στη γεωργία. 

Αντί να κάνουν τα στραβά μάτια, οι άνθρωποι παντού είχαν κίνητρο να σταματήσουν τα χειρότερα αυτής της περιβαλλοντικής επίθεσης. Σήμερα έχουμε πλήρη επίγνωση του τεράστιου διασυνδεδεμένου ιστού των εξαρτήσεων και των συμβιών που περιλαμβάνουν τη ζωή στον πλανήτη μας. 

Η Γη βρίσκεται σε μια κατάσταση δυναμικής βιολογικής, χημικής και φυσικής ισορροπίας της οποίας η πολυπλοκότητα υπερβαίνει κατά πολύ την κατανόηση της σύγχρονης επιστήμης. 

Ο διάχυτος τροποσφαιρικός ψεκασμός ιπτάμενης τέφρας άνθρακα απειλεί αυτήν την ισορροπία, της οποίας τη λεπτότητα ή την ανθεκτικότητα δεν μπορούμε να ποσοτικοποιήσουμε. 

Η ανθρώπινη υγεία κινδυνεύει, όπως και τα βιώματα της Γης. 

Να μείνουμε σιωπηλοί; 

Ή θα ασκήσουμε το αρχέγονο δικαίωμά μας να μιλάμε για τη δική μας υπεράσπιση ως είδος και να αμφισβητούμε τη λογική της ενσωμάτωσης ιπτάμενης τέφρας άνθρακα στην αέναα κινούμενη ατμόσφαιρα της Γης;

amg-news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου