Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Απόψε πάγωσε η Ιστορία [VIDEO].


Eίναι ίσως η 2η πιο δυσβάσταχτη νύχτα στην Ιστορία του Ισραηλινού Κράτους. Η πρώτη ήταν η 7η Οκτωβρίου 2023.

Ακόμη και ο δυστοπικός και ραδιούργος σεναριογράφος του ΝΕΟΥ Ολοκαυτώματος θα είναι δύσκολο να προβλέψει τη συνέχεια. Ακόμη πιο δύσκολο να την διατηρήσει υπό τον έλεγχό του.

Το βαθύ τραύμα στη ψυχή του Ισραήλ αποτυπώνεται στο βλέμμα των Ισραηλινών ομήρων στο video που κατέγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα η Hamas.

Το βλέμμα των ηλικιωμένων γυναικών που κατέγραψε η κάμερα της Hamas είναι εκείνο το βλέμμα της εξόδου από τις Πύλες της Κόλασης του Άουσβιτς.

Είναι το ίδιο βλέμμα που παγώνει την ανάσα, τον χρόνο, την Ιστορία. Ο σεναριογράφος της 7ης Οκτωβρίου αυτή τη φορά πήρε δυσβάσταχτο ρίσκο ακόμη και για τους κυρτούς ώμους του.

Η επανάληψη του σεναρίου Χίτλερ σε εξέλιξη.

Ο καλός συνεργάτης και φίλος του Κουρδιστού Πορτοκαλιού Αθανάσιος Παπανδρόπουλος έχει το λόγο>

Οταν ο Ναζισμός και ο Ισλαμισμός κάνουν παρέα

Οι Παλαιστίνιοι δεν θα βρουν ποτέ τη θέση τους στην Ιστορία, αν δεν απαλλαγούν από τον ισλαμο-ναζισμό που 17χρόνια δια της βίας τους κυβερνά και τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα

Ο Αδόλφος Χίτλερ και οι ομοϊδεάτες του είχαν εντάξει την εξολόθρευση των Εβραίων σ’ ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τελική λύση».

Για τη Χαμάς και τον λοιπό ισλαμικό οχετό που την ακολουθεί, η ιδέα «τελική λύση» είναι μέρος της ύπαρξής της, όπως αυτή σχεδιάστηκε και μπήκε σε εφαρμογή από τον αγιατολάχ Χομεϊνί, τον «άνθρωπο» που ανέδειξε το Κοράνι σε «εγχειρίδιο εγκλημάτων» και μετέτρεψε την αρχαία Περσία σε τόπο εφαρμοσμένου ισλαμισμού. Αυτού που δηλώνει ότι πας μη πιστός μουσουλμάνος δεν είναι άνθρωπος.

Στη βάση αυτής της λογικής, συμμορίες λαθρεμπόρων όπλων, ναρκωτικών και εμπορίας γυναικών, όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, τους Παλαιστίνιους τους θέλουν δούλους και όχι ελεύθερους ανθρώπους.

Εξάλλου η ελευθερία είναι απαγορευμένη λέξη στο Κοράνι. Ας ρωτήσουν κάποιοι τον φίλο και χρηματοδότη της Χαμάς Ερντογάν και θα τους εξηγήσει λεπτομερώς γιατί.

Με βάση λοιπόν αυτή την ιδεολογία, οι δολοφόνοι της Χαμάς, που συνήθως έχουν εκπαιδευτεί από κούνια για να σκοτώνουν, εφαρμόζουν κατά γράμμα την τακτική των περίφημων «Einsatzgruppen», δηλαδή των ναζιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων, που εκτιμάται ότι είχαν δολοφονήσει 1,5 εκατομμύριο Εβραίους.

Εν τούτοις, αυτές οι ναζιστικές συμμορίες, ποτέ δεν έφτασαν στο επίπεδο να σφάζουν βρέφη και να ουρούν σε δολοφονημένες γυναίκες. Τα απεχθή εγκλήματά τους, είχαν δυτικού τύπου επιστημονικότητα.

Αντε τώρα να πείς στη Χαμάς να φτιάχνει κρεματόρια. Ο αποκεφαλισμός με χασαπομάχαιρο είναι πιο πειστικός, για αυτούς στους οποίους απευθύνεται.

Αποτελεί μέρος της κουλτούρας της Χαμάς, αλλά και όλων αυτών που υποστηρίζουν και στηρίζουν «τον δίκαιο αγώνα» της.

Κατά τα λοιπά, καλό θα ήταν οι εγχώριες αρχές να αρχίσουν να ασχολούνται με το πόσοι και ποιοι είναι οι απεσταλμένοι της Χαμάς στην Ελλάδα. Διότι αυτοί που διαδηλώνουν υπέρ της στην Αθήνα, μπορεί μεθαύριο να κάνουν αιματηρά ντου σε ντισκοτέκ τουριστών για παράδειγμα.

Η σφαγή 150 και πλέον αθώων στο Μπατακλάν στο Παρίσι και οι αποκεφαλισμοί δασκάλων σε γαλλικά σχολεία, είναι γεγονότα με πολύ βαθύτερη ιδεολογική σημασία από αυτήν που κάποιοι δίνουν στο φαινόμενο του Ισλάμ κρίνοντας το με δυτικά ορθολογικά κριτήρια.

 

Oι 13 Ισραηλινοί που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι οι>

Margalit Mozes, 78

Adina Moshe, 72

Yaffa Adar, 85

Daniel Aloni, 44

Emilia Aloni, 6

Hanna Katzir, 77

Ruthy Munder, 78

Keren Munder, 54

Ohad Munder, 9

Channa Peri, 79

Doron Katz Asher, 34

Raz Katz Asher, 4

Aviv Katz Asher, 2

 


1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΤΩΝ
  ΕΛΛΉΝΩΝ
  ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕ ΌΛΑ!!!
  ΌΧΙ ΜΊΑ ΌΧΙ ΔΥΟ
  ΑΠΟ ΤΟ 1922
  ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ
  ΈΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ!!!
  ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ
  ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ
  ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ
  ΕΊΝΑΙ
  ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ
  ΤΡΏΝΕ ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή