Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Αιγύπτιος σεΐχης: Ο Ιησούς θα κερδίσει τον πόλεμο για το Ισλάμ.

 O  πρώην Μεγάλος Μουφτής της Αιγύπτου Sheikh Dr. Ali Gomaa δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube στις 11 Νοεμβρίου 2023, στο οποίο περιγράφει τι πιστεύει ότι θα συμβεί στη Μέση Ανατολή στο εγγύς μέλλον. Το πρωτότυπο βίντεο μεταφράστηκε από το The Middle East Media Research Institute."Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μετά την καταστροφή της σιωνιστικής οντότητας οι Εβραίοι Το Ισραήλ και η σιωνιστική οντότητα δεν αξίζουν ούτε φτερό κουνουπιού, στα μάτια του Αλλάχ και του μουσουλμανικού λαού", ξεκίνησε ο Σεΐχης Gomaa. "Ας φανταστούμε ένα πολιτικό σενάριο στο οποίο το Ισραήλ καταστρέφεται. Τι θα συμβεί;"

"Η Αμερική θα κινηθεί αμέσως", συνέχισε ο σεΐχης. "Μη νομίζετε ότι μόλις ρίξουμε το Ισραήλ στη θάλασσα θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας. Η Αμερική θα κινηθεί αμέσως. Το Χαντίθ λέει ότι θα πολεμήσετε τους Βυζαντινούς. Αυτοί οι Αμερικανοί είναι οι Βυζαντινοί των ημερών μας".

"Αν το Ισραήλ τελειώσει και η Αμερική μετακομίσει, τι θα συμβεί;" είπε ο Σεΐχης Γκομάα. "Η Ρωσία θα κινηθεί αμέσως.  Ποιοι είναι αυτοί οι Ρώσοι; Είναι ο Γωγ και ο Μαγκόγκ, γνωστές φυλές στην Αρμενία. Είναι όλα γνωστά στα βιβλία".

Ο προμεσσιανός πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ είναι γνωστός στην εβραϊκή εσχατολογία, καθώς περιγράφεται στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ, κεφάλαιο 38. Το βιβλίο της Αποκάλυψης της Καινής Διαθήκης αναφέρεται σε αυτόν στο 20:8. Η εβραϊκή εσχατολογία θεωρούσε τον Γωγ και τον Μαγώγ ως εχθρούς που θα νικηθούν από τον Μεσσία, γεγονός που θα εγκαινιάσει την εποχή του Μεσσία. Μια άποψη εντός του Χριστιανισμού είναι πιο έντονα αποκαλυπτική, καθιστώντας τον Γωγ και τον Μαγώγ, που εδώ υποδηλώνουν έθνη και όχι άτομα, συμμάχους του Σατανά εναντίον του Θεού στο τέλος της χιλιετίας

Δύο κεφάλαια του Κορανίου πραγματεύονται τους Γωγ και Μαγώγ. Στο Κοράνι οι Yajuj και Majuj (Γωγ και Μαγκόγκ) είναι δύο εχθρικές, διεφθαρμένες δυνάμεις που θα ρημάξουν τη γη πριν από το τέλος του κόσμου, όταν θα κατασταλούν από τον Dhu al-Qarnayn "τον Δικέφαλο".

Ο Σεΐχης Γκομάα συνέχισε, περιγράφοντας τον αιματηρό ρόλο που πιστεύουν οι μουσουλμάνοι ότι θα διαδραματίσει ο Ιησούς στην επίλυση της σύγκρουσης.

"Φανταστείτε ότι οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι μετακινήθηκαν", είπε. "Τι θα κάνατε; Θα τους πολεμούσατε γιατί αυτή είναι η γη σας, η χώρα σας".


"Επομένως, το θέμα αυτό απαιτεί άμεση θεϊκή παρέμβαση", συνέχισε ο Σεΐχης Γκομάα. "Ο Προφήτης Μωάμεθ μας είπε ότι μια τέτοια παρέμβαση θα γίνει και ότι ο Ιησούς, ο γιος της Μαρίας, θα κατέβει θα σκοτώσει τον Γωγ και τον Μαγκόγκ και οι μουσουλμάνοι θα νικήσουν τους Βυζαντινούς. Αλλά αυτό θα απαιτήσει τη θεϊκή παρέμβαση".

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ: Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου