Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Οι G.I. Joe & η ατζέντα των Illuminati.


Οι G.I. Joe & η ατζέντα των Illuminati

Ο G.I. Joe είναι μια εμβληματική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά νεαρών αγοριών και κοριτσιών κατά την δεκαετία του ’80. Οι περισσότεροι οπαδοί θυμούνται ακόμα τους πρωταγωνιστές και τις επικές μάχες τους. Αλλά τι γίνεται με την πλοκή τους; Αναλύοντας την τηλεοπτική αυτή σειρά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, αναδύονται πολλά παράξενα ερωτηματικά.

Πολλές από τις “μακρινές” πλοκές της Cobra συμβαίνουν στην πραγματικότητα σήμερα. Θα μπορούσε το G.I. Joe να είναι μια περίπτωση προγνωστικού προγραμματισμού; Θα εξετάσουμε ορισμένα επεισόδια του G.I. Joe που περιγράφουν την αντικατάσταση του δολαρίου και την χρήση του ελέγχου του νου σε διασημότητες και πολίτες και θα δούμε πώς σχετίζονται με το σημερινό πλαίσιο.

Όποιος έχει μεγαλώσει την δεκαετία του ’80, μπορεί να προσωπικά να βεβαιώσει ότι η σειρά G.I. Joe ήταν σίγουρα στο μενού των τηλεοπτικών κινούμενων σχεδίων που παρακολουθούσε μετά το σχολείο του. Το πρόγραμμα G.I. Joe δεν ήταν το δειλό καρτούν της Ντόρας της Εξερευνήτριας. Αντιθέτως ήταν ένα μισάωρο γεμάτο κακούς χαρακτήρες που κλωτσούσαν και πυροβολούσαν με λέιζερ για να φτάσουν στην νίκη.

Ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς που ονομάζεται Money to Burn, είναι ένα από τα πολλά, το οποίο απεικονίζει με μεγάλη λεπτομέρεια ένα ζωτικό μέρος της σημερινής ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του ψυχολογικού πολέμου, της αξιοποίησης αποκρυφιστικών δυνάμεων για την απόκτηση πολιτικής εξουσίας, της στρατιωτικής έρευνας που χρηματοδοτείται από τεράστιες εταιρείες και ο έλεγχος του νου που χρησιμοποιείται σε πολίτες και διασημότητες. Τα περισσότερα από αυτά τα σκοτεινά χαρακτηριστικά επιτυγχάνονται από τον Cobra Commander, τον “κακό” της σειράς, ο οποίος είναι ένας αδίστακτος τρομοκράτης με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.

Οι Joes όμως πάντα κατάφερναν να σταματήσουν τον Cobra, διαλύοντας τα σατανικά σχέδιά του σε ένα όργιο πυρών από όπλα λέιζερ και θεαματικές εκρήξεις.

Παρακολουθώντας όμως την σειρά σήμερα, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ανησυχητική. Εξαιτίας των νόμων για την ελεύθερη πρόσβαση στις πληροφορίες και του Διαδικτύου, αποκαλύπτεται ότι οι σημερινές σκιώδεις κυβερνήσεις εκτελούν στην πραγματικότητα τα περισσότερα από τα σχέδια του Cobra… στην πραγματική ζωή.

Τα νέα για αυτά τα σχέδια έρχονται σε καθημερινή βάση στις κυρίαρχες ειδήσεις. Μήπως το G.I. Joe περιέχει “προγνωστικό προγραμματισμό”, μια τεχνική που βασίζεται στην εμφύτευση ιδεών και εννοιών στο υποσυνείδητο των θεατών, ώστε να φαίνονται φυσιολογικές και εύκολα αποδεκτές όταν πραγματικά συμβαίνουν;

G.I. Joe: Joe

Είναι ένας αμερικανικός ήρωας τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων, με το κοινό όνομα Τζο, που παίχτηκε στην τηλεόραση από το 1985 έως το 1989. Η εναρκτήρια ακολουθία τίτλων ανέφερε το εξής: ” Τα αρχικά G.I. Joe είναι η κωδική ονομασία για την τολμηρή, άρτια εκπαιδευμένη δύναμη ειδικών αποστολών της Αμερικής. Σκοπός της, να υπερασπιστεί την ανθρώπινη ελευθερία ενάντια στην Κόμπρα, μια αδίστακτη τρομοκρατική οργάνωση αποφασισμένη να κυβερνήσει τον κόσμο”. Οι εκπομπές τελείωναν με μια ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας, όπου οι Joes έδιναν συμβουλές ασφαλείας στα παιδιά. Αυτές οι ανακοινώσεις κατέληγαν πάντα με μια διάσημη πλέον ρήση: “Η γνώση είναι το ήμισυ του παντός!”

Η σειρά κινουμένων σχεδίων σχεδιάστηκε για να προωθήσει την ομώνυμη σειρά φιγούρων δράσης της Hasbro. Στην πραγματικότητα, κάθε επεισόδιο παρουσίαζε επίτηδες έναν διαφορετικό χαρακτήρα προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις του σχετικού παιχνιδιού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που οι Joes είχαν σχετικά μικρούς και κλισέ διαλόγους σε σύγκριση με τους πιο σύνθετους και ενδιαφέροντες από αυτών των Cobras.

Εκτός από την προώθηση των εμπορευμάτων, η σειρά προωθούσε μια ολοφάνερα φιλοαμερικανική ατζέντα υπέρ του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος, μια αντανάκλαση του δόγματος της εποχής Ρίγκαν που συνέβαινε εκείνη την εποχή, η οποία χαρακτηριζόταν από την ‘αναμέτρηση’ με την Σοβιετική Ένωση. Σε αυτό το πλαίσιο, θα περίμενε κανείς ότι η Οργάνωση Κόμπρα θα εκπροσωπούσε τους “κακούς κομμουνιστές”, όπως ήταν η τάση σε τόσες πολλές ταινίες της δεκαετίας του 1980.

Παραδόξως, αυτό δεν ισχύει. Οι “κακοί” στο G.I. Joe στην πραγματικότητα χρηματοδοτούνται από μια τεράστια αμερικανική εταιρεία με το όνομα Extensive Enterprises και οι ερπετοειδείς ηγέτες της εκτελούσαν τα ύπουλα σχέδιά τους από τους κρυμμένους “ναούς Cobra”. Αυτές οι βάσεις, που ιδρύθηκαν σε όλο τον κόσμο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα εθνικά σύνορα, βρίσκονταν συχνά σε μυστικιστικές τοποθεσίες, όπως το Νησί του Πάσχα ή οι υπόγειοι πολεμιστές τερακότα της Κίνας (οι Κόμπρα πιστεύουν στις δυνάμεις της γεωμαντείας).

Στην πραγματικότητα, η ‘Οργάνωση Κόμπρα’ φέρει ελάχιστα χαρακτηριστικά κομμουνιστικής ή τρομοκρατικής οργάνωσης και πολλά χαρακτηριστικά μιας ελιτίστικης μυστικής κοινωνίας στο στυλ αυτού που αποκαλούμε ‘Ιλλουμινάτι’. Κάπως όπως η οργάνωση ‘Ύδρα’ στον κόσμο της Marvel.

Η “Cobra Command” έχει σχήμα ημιτελούς πυραμίδας. Αυτό το σχήμα μπορεί να βρεθεί σε πολλές περιπτώσεις σε ναούς Κόμπρα. Η ημιτελής πυραμίδα είναι σήμερα το πιο διάσημο σύμβολο των Illuminati.

Ακόμη πιο σημαντική είναι η πλοκή του πρώτου επεισοδίου του G.I. Joe που προβλήθηκε ποτέ. Στην μίνι σειρά, με τίτλο ‘Pyramid of Darkness’, η Cobra προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του κόσμου κλείνοντας το δίκτυο ηλεκτροδότησης του βόρειου ημισφαιρίου. Η ελίτ των Cobra οραματίζεται τα σχέδιά της για την δημιουργία μιας ‘Πυραμίδας του Σκότους’ στην γη. Η δημιουργία μιας πυραμίδας για να κρατήσει τον κόσμο “στο σκοτάδι” είναι ένα ισχυρό σύμβολο για τον έλεγχο των μαζών από τους Illuminati. Η λέξη Illuminati σημαίνει “οι πεφωτισμένοι” … το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής τους βασίζεται στο ότι οι μάζες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αδαείς και αποβλακωμένες. Με άλλα λόγια: στο σκοτάδι.

Καθώς παρακολουθούμε τα επόμενα επεισόδια, γίνεται αντιληπτό ότι τα πολυάριθμα σχέδια του Cobra Commander για την κατάκτηση του κόσμου μοιάζουν τρομακτικά με πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, 25 χρόνια μετά την προβολή αυτών των επεισοδίων, σε ένα ακόμη παράδειγμα του πώς η “επιστημονική φαντασία” γίνεται πραγματικότητα.

Το Χάρτινο Χρήμα Αχρηστεύεται.

Στο επεισόδιο με τίτλο ‘Money to Burn’, η Cobra βρίσκει έναν τρόπο να κάψει αμέσως όλα τα χαρτονομίσματα της Αμερικής χρησιμοποιώντας έναν “θερμομοριακό πομπό ανάφλεξης”, καθιστώντας ουσιαστικά το αμερικανικό δολάριο άχρηστο. Μια φοβισμένη κυρία βλέπει τα χρήματά της να τυλίγονται στις φλόγες. Στην συνέχεια, η Cobra απευθύνεται στο έθνος μέσω τηλεοπτικής εκπομπής (φαίνεται ότι έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης). Και αναφέρει:

“Προσοχή πολίτες! Λόγω της οικονομικής ανευθυνότητας και της ανικανότητας των ηγετών σας, η Cobra έκρινε απαραίτητο να αναδιαρθρώσει την οικονομία του έθνους σας. Ξεκινήσαμε με την εξάλειψη του άχρηστου πράσινου χαρτιού, το οποίο η κυβέρνησή σας σας έχει εξαπατήσει πιστεύοντας ότι είναι πολύτιμο. Η οργάνωση Cobra θα έρθει να σας σώσει και, μέσα από τις στάχτες, θα αναδυθεί μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ!”

Αυτό είναι αρκετά σκοτεινό για μια εκπομπή που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Αυτή η ομιλία ουσιαστικά περιγράφει τον τρόπο λειτουργίας της σκιώδους κυβέρνησης των Illuminati: δημιουργούν μια κρίση, προκαλούν χάος, ισχυρίζονται ότι έχουν την μόνη λύση, κάνουν τους ανθρώπους να ικετεύουν γι’ αυτή την λύση και αποκαθιστούν την “Τάξη από το Χάος”. Επιπλέον, η δήλωση ότι αυτή η Νέα Τάξη θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της θυμίζει την μασονική έννοια του φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες.

Υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας στην δήλωση της Cobra σχετικά με την πραγματική αξία του χαρτονομίσματος. Το αμερικανικό δολάριο δεν έχει καμία πραγματική αξία από το 1971, όταν ο κανόνας του χρυσού εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση Νίξον. Η αξία του αμερικανικού δολαρίου βασιζόταν σε ένα σταθερό βάρος χρυσού. Σήμερα έχει ήδη χάσει όλη του την αξία και είναι θέμα χρόνου να γίνει άχρηστο εν μία νυκτί, καθώς η αξία του δεν υποστηρίζεται από κανένα απτό αγαθό… κι αυτό ακριβώς συνέβαινε σε αυτό το επεισόδιο του G.I. Joe.

Μετά την ανακοίνωση της Cobra, ο ζαλισμένος και μπερδεμένος αμερικανικός λαός συγκεντρώνεται μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών και φωνάζει “Θέλουμε χρήματα!”, εκλιπαρώντας την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Οι Joes βλέπουν την κατάσταση και παρατηρούν ότι “η αγορά και η πώληση έχουν αντικατασταθεί από ταραχές και λεηλασίες”.

Τότε ο Cobra εμφανίζεται ξανά στην τηλεόραση και λέει:

“Πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης της οργάνωσης Cobra! Αν θέλετε χρήματα για να αγοράσετε τρόφιμα για τα παιδιά σας, πηγαίνετε όλα τα τιμαλφή σας στο πλησιέστερο υποκατάστημα της Extensive Entreprises. Εκεί, όλα τα αγαθά θα ανταλλάσσονται με το νόμισμα της Cobra!”

Η Cobra παρουσιάζει το νέο νόμισμα που θα ανταλλάσσεται με τα τιμαλφή των ανθρώπων, όπως ο χρυσός.

Αυτό ακριβώς το φαινόμενο συμβαίνει σήμερα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια να αφαιρεθεί ο χρυσός και άλλα τιμαλφή από τα χέρια του κοινού μέσω των προγραμμάτων “Cash for Gold”. Μπορεί να έχετε δει αντίστοιχες γελοίες διαφημίσεις. Κρατήστε τον χρυσό και αγοράστε περισσότερο απ’ αυτόν! Επίσης αγοράστε περισσότερο ασήμι, είναι τα μόνα αληθινά μέταλλα που θα μας σώσουν.

Σε έναν κρυφό ναό της Κόμπρα, οι επικεφαλής της Extensive Enterprises δείχνουν σε έναν πλούσιο πελάτη το “μεγαλύτερο απόθεμα υλικών περιουσιακών στοιχείων που έχει συγκεντρωθεί ποτέ”. Ένα θησαυροφυλάκιο γεμάτο με το χρυσάφι των αδαών ανθρώπων. Ευτυχώς, οι Joes ήρθαν για να σώσουν, αποκατέστησαν το αμερικανικό δολάριο και κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα στην θέα τους, συμπεριλαμβανομένου του ναού της Κόμπρα.

Έλεγχος του μυαλού των διασημοτήτων για τον έλεγχο του μυαλού των μαζών.

Πολλά άρθρα στο terrapapers.com (ο κ. Ίων Μάγγος είναι από τους πρώτους που έγραψαν άρθρα σχετικά) συζητούν την χρήση του ελέγχου του νου, μια έννοια που ίσως είναι δύσκολο ν’ αναγνωρίσουν οι περισσότεροι. Λοιπόν, οι Joes τον έλεγχο του μυαλού, τον πολεμούσαν το 1986.

Στο επεισόδιο με τίτλο “Ραντεβού στην Πόλη των Νεκρών”, ο Shipwreck και ο Snake Eyes (δύο χαρακτήρες του G.I. Joe) μπαίνουν σε ένα νυχτερινό κέντρο που ανήκει στην Cobra και ονομάζεται “Snake Club” (η Κόμπρα προφανώς γνωρίζει την δύναμη της κατήχησης της νεολαίας μέσω της διασκέδασης). Εκεί, ένας τραγουδιστής ονόματι Satin τραγουδάει τον έπαινο της Cobra με την μορφή ερωτικού τραγουδιού. Οι χορεύτριες των τραγουδιστών είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κοστούμια σε στυλ Κόμπρα.

Παρόμοιες εμφανίσεις τραγουδιστών που εμφανίζονται στην σκηνή με χορευτές που συμβολίζουν την καταπίεση του λαού συμβαίνουν ακόμη και σήμερα. Η Beyonce ανέβασε στην σκηνή την αστυνομία με εξοπλισμό των ΜΑΤ παρουσιάζοντά της ως cool και μοντέρνα, στα βραβεία Grammy 2010.

Διασημότητες MK-Ultra.

Σε ένα άλλο επεισόδιο, με τίτλο ‘Glamour Girls’, η εκπομπή περιγράφει τίποτα λιγότερο από την χρήση της MK-Ultra στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Ο Διοικητής Cobra, με τη. βοήθεια του Dr. Mindbender, κλείνει μια συμφωνία με έναν διεθνή μεγιστάνα καλλυντικών. Η Cobra συμφωνεί να παρέχει συνεχή ροή όμορφων νεαρών κοριτσιών στην εταιρεία με αντάλλαγμα μια τεχνολογία μεταμόσχευσης προσώπου που έχει αναπτύξει ο μεγιστάνας. Η Cobra, λοιπόν, εγκαινιάζει την “Επιχείρηση Υψηλή Μόδα”, η οποία έχει ως στόχο να στρατολογήσει νεαρά μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς ικανοποιώντας τα όνειρά τους να γίνουν διάσημες.

Προκειμένου να δελεάσει αυτά τα κορίτσια, η Cobra τους στέλνει προσκλήσεις για μια φωτογράφηση, η οποία θα δημοσιευτεί σε ένα τεύχος του περιοδικού “Glamour Girls”, του πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον κόσμο – ένα έντυπο που ανήκει στις Εκτεταμένες Επιχειρήσεις της Cobra (η Cobra, φυσικά, κατέχει πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως οι σημερινοί Illuminati).

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια που έλαβαν πρόσκληση είναι ενθουσιασμένα με την ιδέα να εμφανιστούν στο περιοδικό και παρουσιάζονται ευχαρίστως στο κτίριο του Glamour Girls για την φωτογράφιση. Όμως τις ξεγελούν: Το φλας της φωτογραφικής μηχανής στέλνει υποσυνείδητα υπνωτικά μηνύματα στα μοντέλα, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ευεπηρέαστα και εύκολα διαχειρίσιμα. Έτσι μόλις υπνωτιστούν, τα μοντέλα υπακούουν σε οποιαδήποτε εντολή.

Στην συνέχεια, τα μοντέλα λαμβάνουν εντολή να πάνε σε ένα “πάρτι” και το κάνουν χωρίς ερωτήσεις. Στην ελεγχόμενη από το μυαλό τους κατάσταση, τα μοντέλα αποστασιοποιούνται από την πραγματικότητα και αντιλαμβάνονται το πάρτι ως μια λαμπερή συνάντηση στην οποία παρευρίσκονται αριστοκρατικοί κύριοι. Όταν η υπνωτική τους κατάσταση εξασθενεί, η σκληρή πραγματικότητα αρχίζει.

Όταν τα κορίτσια βγαίνουν από την κατάσταση αποστασιοποίησης, μία από αυτές λέει “Δεν είμαστε πια στο Κάνσας”. Αυτή είναι μια αναφορά στον ‘Μάγο του Οζ’, μια ταινία που χρησιμοποιείται στον πραγματικό προγραμματισμό ελέγχου του νου. Το να είσαι μέσα ή έξω από το “Κάνσας” είναι, στην πραγματικότητα, μια κωδική λέξη σχετικά με την διασχιστική κατάσταση ενός υποκειμένου.

Όλες οι νεαρές κοπέλες και οι διασημότητες που πέφτουν σ’ αυτή την παγίδα, χειραγωγούνται και ρίχνονται σε ένα μπουντρούμι. Μια διασημότητα βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα αυστηρά φυλασσόμενο μπουντρούμι. Παρόμοιες εγκαταστάσεις προγραμματισμού χρησιμοποιούνται σε πραγματικά προγράμματα ελέγχου του νου. (αναζήτησε το άρθρο: Η Μύηση του Μπίμπο)

Το θέμα του ελέγχου του νου γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο στην σημερινή βιομηχανία της μόδας και συχνά κωδικοποιείται με την χρήση άψυχων κούκλων και πεταλούδων Monarch. Ευτυχώς, οι Joes καταφέρνουν να εντοπίσουν το μπουντρούμι της Κόμπρα, να σβήσουν τα φώτα ελέγχου όλων και να σώσουν τις νεαρές κυρίες.

Στην Επιχείρηση ‘Mind Menace’, το θέμα του ελέγχου του νου αξιοποιείται για άλλη μια φορά. Σε αυτό το επεισόδιο, η Οργάνωση Κόμπρα απαγάγει πολίτες που είναι γνωστό ότι έχουν ψυχικές ικανότητες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την δύναμή τους και να τους χρησιμοποιήσει σε μυστικές αποστολές. Οι απαχθείς πολίτες με τις ψυχικές δυνάμεις εισέρχονται στο ναό της Κόμπρα. Η συσκευή στο στήθος τους είναι ένας ενισχυτής. Παρόμοιες συσκευές φέρονται να εμφυτεύονται στους εγκεφάλους των πραγματικών θυμάτων του προγραμματισμού Θήτα.

Σε όρους προγραμματισμού Monarch, αυτό είναι γνωστό ως “Προγραμματισμός Θήτα” και περιλαμβάνει την χρήση ψυχικών δυνάμεων, όπως η εξωαισθητηριακή αντίληψη (ESP), η τηλεπισκόπηση, η τηλεπάθεια και η ψυχική δολοφονία. Έχουν δοθεί στην δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η CIA διεξάγει πειράματα για την αξιοποίηση αυτών των δυνάμεων και την χρήση τους στο πεδίο της μάχης από την δεκαετία του 1970.

“Η THETA υπάγεται στον “ψυχικό” προγραμματισμό. Οι Bloodliners (όσοι προέρχονταν από σατανιστικές οικογένειες πολλών γενεών) διαπιστώθηκε ότι παρουσίαζαν μεγαλύτερη τάση να έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες από ό,τι οι μη Bloodliners. Λόγω των προφανών περιορισμών του, ωστόσο, αναπτύχθηκαν και εισήχθησαν διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου, δηλαδή, βιο-ιατρικές συσκευές ανθρώπινης τηλεμετρίας (εμφυτεύματα εγκεφάλου), λέιζερ κατευθυνόμενης ενέργειας που χρησιμοποιούν μικροκύματα ή/και ηλεκτρομαγνητισμό”. Ron Patton, Project Monarch Mind Control

Ο προγραμματισμός Θήτα πήρε το όνομά του όπως και ο προγραμματισμός Άλφα, Βήτα και Δέλτα εν μέρει από τους τέσσερις τύπους εγκεφαλικών κυμάτων του ΗΕΓ. Τα κύματα Θήτα είναι συχνά στα παιδιά. Ο ψυχικός πόλεμος έγινε ένας κλάδος του ‘Προγραμματισμού Monarch’. Αυτός είναι ο ‘Προγραμματισμός Θήτα’. Πρόκειται για το πάντρεμα των αποκρυφιστικών πρακτικών με την επιστήμη αιχμής. Η ιδέα να μπορέσουμε να αντιγράψουμε αυτό που έκανε ο Ελισσαιέ στον βασιλιά της Συρίας, όταν “τηλεπαθητικά” κατασκόπευε τον εχθρό, ανακάλυψε τα σχέδιά του και έτσι κατέστρεψε τις πιθανότητες επιτυχίας του.

Σήμερα αυτό έχει ονομαστεί “ESPionage”, και ο όρος του αμερικανικού στρατού είναι “psychotronics”. Φυσικά, η θέση της CIA είναι ότι δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα που να λειτουργεί, αλλά αυτό απλώς δεν είναι αλήθεια, διότι οι συν-συγγραφείς γνωρίζουν πολλούς Θήτα αλτερ και συστήματα μοντέλων Θήτα που έχουν προγραμματισμό Θήτα ο οποίος είναι επιτυχής. Ανεξάρτητα από το αν το κοινό αντιλαμβάνεται τον Ψυχικό πόλεμο ως βιώσιμο ή όχι, δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί γι’ αυτόν και έχουν παραχθεί πολυάριθμα μοντέλα Theta.

Δεδομένου ότι οι σκλάβοι δεν μπορούν να προγραμματιστούν σταθερά με τον προγραμματισμό Θήτα, τοποθετήθηκε στον εγκέφαλο των σκλάβων Monarch μια χειρουργική εμφύτευση ενός δέκτη/μετατροπέα υψηλής συχνότητας που τροφοδοτείται από νάτριο/λίθιο και συνδυάζεται με έναν πυκνωτή εκφόρτισης πολλαπλών περιοχών. Αυτό δίνει στους χειριστές την δυνατότητα να σηματοδοτούν με απομακρυσμένα σήματα τον εγκέφαλο του θύματος.

Όταν ο δέκτης λαμβάνει τα σήματα, διεγείρονται ηλεκτρονικά ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου, οι οποίες με την σειρά τους ενεργοποιούν τον προκαθορισμένο προγραμματισμό. Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται πλέον σε ένα μεγάλο ποσοστό των σκλάβων του Monarch”. Fritz Springmeier, ‘Η φόρμουλα των Illuminati για την δημιουργία ενός μη ανιχνεύσιμου σκλάβου ελέγχου του νου’.

Αυτά τα μυστικά προγράμματα αποκαλύπτονται με επιδέξιο τρόπο στο κοινό μέσω των ταινιών. Στην ταινία ‘Men Who Stare at Goats’, το θέμα παρουσιάζεται ως κωμωδία. Ωστόσο, η ταινία βασίζεται σε ένα πραγματικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ: ‘Το Πρώτο Γήινο Τάγμα’ του αντισυνταγματάρχη Τζιμ Τσάνον.

‘Το Πρώτο Γήινο Τάγμα’ μετονομάστηκε σε ‘Νέο Γήινο Στρατό’ στο ‘Men Who Stare At Goats’, μια μονάδα που χρησιμοποιεί υπεραισθητικές δυνάμεις (ESP). Η ταινία υπαινίχθηκε επίσης ξεκάθαρα την σκοτεινή/σατανική πλευρά του ελέγχου του νου σε ορισμένες σκηνές της.

Στο G.I. Joe, οι πολίτες που ελέγχεται το μυαλό τους μιλούν με ρομποτικό τρόπο και κρατούνται σε εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας. Ευτυχώς, οι Joes εντόπισαν τους Cobras, έσωσαν τους πολίτες και έσπασαν στο ξύλο όλους τους κακούς.!!

Επιγραμματικά.

Ο G.I. Joe είναι μια εμβληματική τηλεοπτική σειρά των μέσων της δεκαετίας του ’80 που αναμφίβολα επηρέασε και διαμόρφωσε την φαντασία μιας ολόκληρης γενιάς παιδιών. Οι γεμάτες δράση σκηνές μάχης, οι αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες και οι φουτουριστικές, επιστημονικής φαντασίας πλοκές έκαναν την σειρά μια σίγουρη επιτυχία.

Παρακολουθώντας αυτές τις σειρές σήμερα, ανακαλύπτουμε ότι πολλές από τις πλοκές της Cobra υπήρξαν μια κρυφή πραγματικότητα ή και γίνονται πραγματικότητα. Και αυτά τα σχέδια δεν προέρχονται από “μια σκιώδη τρομοκρατική οργάνωση”, αλλά από τους δικούς μας “εκλεγμένους” ηγέτες και την ελίτ των ηγετών τους.

Οι Joes παρουσιάζονται ως μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών με ισχυρές αξίες, που πολεμούν με ακεραιότητα και ειλικρίνεια ενάντια σε μια τρομοκρατική ομάδα που ετοιμάζει διαρκώς άσχημα σχέδια. Είναι αυτό που υποτίθεται ότι είναι ο αμερικανικός στρατός και η ιδανική εικόνα που το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα θέλει να πιστεύουμε. Αλλά οι εχθροί του Τζο, η διαρκώς συνωμοτούσα τρομοκρατική ομάδα δεν είναι μια ξένη απειλή: υπάρχει μέσα στο ίδιο αμερικάνικο σύστημα.

Με άλλα λόγια, αν οι Joes υπήρχαν σήμερα, θα πολεμούσαν την “δημοκρατικά εκλεγμένη” κυβέρνησή τους, το κρυφό κομμάτι της… αυτό που ονομάζεται Illuminati.

Έτσι, το ερώτημα παραμένει: Γιατί η σειρά περιέγραφε και προέβαλε αυτά τα εξελιγμένα σχέδια με τόσο ζωντανές λεπτομέρειες στο νεανικό κοινό της; Ήταν το G.I. Joe μία από τις πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που χρηματοδοτούνταν από την αμερικανική κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες των εταιρειών ΜΜΕ που το μετέδιδαν; Άραγε προετοίμαζαν την νεολαία για την αποκάλυψη της πραγματικότητας εκθέτοντάς την σε νεαρή ηλικία; Προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν το κοινό; Όλες οι απαντήσεις στο τραπέζι αφού και …το παιχνίδι συνεχίζεται!!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την ρήση Η γνώση είναι το ήμισυ του παντός!” αλλά ποιά γνώση; Γιατί πιστεύετε ότι οι Illuminati δεν έχει αλλοιώσει την γνώση που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση; Πως θα την ανακαλύψετε και πως θα την διακρίνετε; Ευτυχώς εμείς οι Έλληνες έχουμε τον πηγαίο, παγκόσμιο θησαυρό γνώσεων, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία. Ανακαλύψτε την κι εξερευνήστε την!! Είναι τόσο πολύτιμη όσο ο χρυσός και το ασήμι στην οικονομία μας!!

***
@Ηώ Αναγνώστου / 2020

terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου