Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Επαναλαμβάνεται η κατάσταση του 7ου αιώνα, όταν υπήρχαν δύο φεγγάρια και δύο Γαλαξίες.

 

Αφού ο ήλιος έλαμψε για άλλη μια φορά και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την 1η Δεκεμβρίου, οι αισιόδοξοι κάπως έτρεξαν και άρχισαν να βασανίζουν τη NASA με ερωτήσεις για το τι συμβαίνει εκεί και γιατί; Η NASA εξακολουθεί να σιωπά και εν τω μεταξύ οι απαισιόδοξοι και οι ρεαλιστές συνεχίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες από τα θαύματα που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω τους.

Για παράδειγμα, ο Πορτογάλος φωτογράφος Juan F. Martinez τράβηξε στις 29 Νοεμβρίου αυτό:
Η Αίγυπτος τους συνοδεύεται και από μερικές πολύ αστείες πληροφορίες:

Ωστόσο, στην κορυφή των ειδήσεων για τη νιμπρολογία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένας φίλος από την κομητεία Σόμερσετ, ο οποίος βγήκε στην αυλή για τσιγάρο το βράδυ και είδε δύο φεγγάρια:


Όλοι έσπευσαν αμέσως στην ερμηνεία του θαύματος και μέχρι στιγμής η πιο πρόσφατη εκδοχή προτείνει μια επανάληψη των γεγονότων του Ιανουαρίου 2023, όταν οι δορυφόροι του Νιμπίρου κατά κάποιο τρόπο στάθηκαν τόσο όρθιοι ώστε δύο φεγγάρια ήταν ορατά σε πολλά μέρη και πολύ συχνά. Και στη συνέχεια με κάποιο τρόπο εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, υπάρχει και μια πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή, η οποία έκανε τους επίπεδους γήινους αισθητά υπερενθουσιώδεις. 

Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με το μήνυμα του Ιμπν Αμπάς, ξαδέλφου του Μωάμεθ, κατά την επικοινωνία του με τους παγανιστές της Μέκκας ο Προφήτης τους έδειξε το θαύμα της διάσπασης του φεγγαριού σε δύο μέρη. Οι κάτοικοι της Μέκκας είδαν δύο μισά του φεγγαριού, τα οποία χωρίζονταν από το όρος Χάρα: το ένα μισό του φεγγαριού ήταν ορατό από τη μία πλευρά του βουνού και το άλλο από την άλλη. Το Κοράνι λέει: "Η ώρα πλησιάζει και το φεγγάρι χωρίζεται".

Η ίδια στιγμή αντικατοπτρίζεται σε θρησκευτικούς πίνακες ζωγραφικής:


Ας υποθέσουμε ότι οι σύντροφοι τα φαντάστηκαν όλα αυτά: μια ανώτερη οφθαλμαπάτη, φωτοστέφανο και όλα αυτά. Αλλά το θέμα είναι ότι οι κινεζικές, αιγυπτιακές, περσικές και άλλες αρχαίες πηγές περιγράφουν ένα παρόμοιο γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο το φεγγάρι χωρίστηκε εκεί, αλλά ολόκληρος ο ουρανός ράγισε στη μέση και μπόρεσε να συγκολληθεί μόνο με τις προσπάθειες της μιας ή της άλλης μεγάλης θεότητας.


Υπό το πρίσμα αυτών των ιστοριών, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι δεν ήταν ο Νιμπίρου εκεί, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά τι;

Αν δεν περιπλέξουμε τις εκδοχές με την εφεύρεση του δεύτερου διαστήματος τύπου δίνης, όπου η Γη έφτασε εκεί και εκεί κρεμόταν σαν μεταξύ κόσμων, η απλούστερη εξήγηση είναι ένας πλανήτης-φάρμα, που βρίσκεται είτε στην επιφάνεια ενός μεγαλύτερου πλανήτη, είτε σε κάποια διαστημική πλατφόρμα.

Και, αν, στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, ο θόλος που καλύπτει τη φάρμα ραγίσει για κάποιο λόγο, και το σύστημα φωτισμού του θόλου είναι ολογραφικό, τότε οι κάτοικοι του κάτω κόσμου δεν θα δουν μια ρωγμή στον ουρανό, αλλά δύο πανομοιότυπες εικόνες που θα επικάθονται η μία πάνω στην άλλη.  Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να έχει ήδη βιώσει κάτι τέτοιο ο πλανήτης Γη. Και μια επανάληψη του θεάματος έρχεται, με τον ουρανό να τυλίγεται σε κύλινδρο και όλα αυτά. 

Αν και, φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε μια κοσμική καταστροφή. Έτσι, όπως έχουν παρατηρήσει όλοι οι ίδιοι Τούρκοι και άλλοι νιμπριολόγοι που ζουν σε μουσουλμανικές χώρες, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τα photoshop της NASA, έχει την εντύπωση ότι το φεγγάρι πραγματικά πρώτα έσπασε και μετά κολλήθηκε:


Κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Έτσι, αν το φεγγάρι είναι κάποιο μεγάλο διαστημόπλοιο και κάποιοι πράσινοι άνθρωποι κάθονται εκεί, τότε κάποια ανταγωνιστική εταιρεία θα μπορούσε να το χτυπήσει με μια τορπίλη και να το τινάξει στον αέρα.

Στη συνέχεια, η αντίπαλη εταιρεία έφυγε μόνη της, και οι πράσινοι άνθρωποι έβαλαν το κοτέτσι τους ξανά στη θέση του. Και αφού από εκεί έρχεται το σήμα του "στρογγυλή γη και έναστρος ουρανός", αλλά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Μέκκας είχαν διπλή όραση. 

Ας θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με τα οράματα απλά κάποιας απίστευτης ποσότητας ανθρώπων, ξεκινώντας από ευαίσθητα παιδιά και τελειώνοντας τις αποκαλύψεις παπάδων και βαριεστημένων νοικοκυρών, θα γίνει κάποιο μπα-μπαμ στο φεγγάρι, θα πετάξει σε χίλια κομμάτια. Δηλαδή, θα έρθει πάλι κάποια ανταγωνιστική εταιρεία και θα τα τινάξει όλα στον αέρα, μόνο που αυτή τη φορά θα γίνουν οστεάλευρα.

Ίσως αυτή η ένδοξη στιγμή να είναι προ των πυλών, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου