Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ET,εξωγήινοι και ο αντίχριστος; Είναι στα λεφτά.

 Πού κρύβετε κάτι που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί; Το κρύβετε κάπου τόσο προφανές που κανείς δεν θα σκεφτόταν ποτέ να το ψάξει, γιατί θα ήταν πολύ προφανές. Αυτό ακριβώς έκαναν- έκρυψαν ένα σωρό πληροφορίες για τα χρήματα των ΗΠΑ. 

Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας κωδικοποιημένος χάρτης στο χαρτονόμισμα του δολαρίου, και ότι σχετίζεται με το εσωτερικό της γης και τα ΑΤΙΑ; 


Ένας πολιτισμός εξωγήινης προέλευσης στο εσωτερικό της γης, τι λέτε γι' αυτό! Αν υπάρχει πολιτισμός στο εσωτερικό της γης, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά σατανικής δαιμονικής προέλευσης. Οι εξωγήινοι των UFO, οι Ε.Τ.Ε., οι Ε.Δ. και οι αναληφθέντες δάσκαλοι, όπως αυτοαποκαλούνται, είναι δαίμονες ή το τέκνο τους. 

Πόσο ταιριαστό για το χαρτονόμισμα του δολαρίου, ως η σανίδα για την καταστροφή της Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων και την εγκαθίδρυση της νέας, να περιέχει έναν χάρτη που δείχνει εξέχοντα μέρη εσωτερικής σημασίας και συνδέει τον αντίχριστο και το επερχόμενο βασίλειο της πλάνης του με το εσωτερικό της γης και τα ΑΤΙΑ.

Δείτε τον Κώδικα του Δολαρίου για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά από όσα έχω δει είμαι πεπεισμένος ότι τα χρήματα των ΗΠΑ περιέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και δείχνουν την επερχόμενη νέα τάξη πραγμάτων και τον ηγέτη της που συνδέεται με εξωγήινους UFO ET - τον αντίχριστο.

Στην πραγματικότητα, η ημερομηνία του εσωτερικού γήινου συμποσίου τους ήταν κωδικοποιημένη στο χαρτονόμισμα του δολαρίου.

Κρυπτογραφημένη ημερομηνία #3: 25 Αυγούστου 2017 

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως- ο χάρτης στο χαρτονόμισμα του δολαρίου οδηγεί στην Αγκάρθα και στην εσωτερική γη. Αφού διάβασα ένα ειδησεογραφικό άρθρο σχετικά με ένα δημόσιο συμπόσιο για την Αγκάρθα και την εσωτερική γη, το οποίο έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 25/8/2017, αποφάσισα να ελέγξω και να δω αν η ημερομηνία αυτή είναι κωδικοποιημένη στο χαρτονόμισμα του δολαρίου, και ιδού, είναι! 

Η κρυπτογράφηση της έβδομης ημερομηνίας βρέθηκε πολλαπλασιάζοντας το 19,47 με το 12 συν 0,3853 (38 μοίρες και 53 λεπτά είναι το ακριβές γεωγραφικό πλάτος της Ουάσινγκτον). Αυτό δίνει 241,1418, που αντιστοιχεί σε 241 έτη και 52 ημέρες. Προσθέτοντας αυτό το χρονικό διάστημα στις 7/4/1776 φτάνουμε στις 25/8/2017 - την ημερομηνία του συμποσίου της Agartha για την εσωτερική γη. 

19,47 x 12,3853 = 241,1418 = 241 χρόνια και 52 ημέρες.

4 Ιουλίου 1776 + 241 χρόνια και 52 ημέρες = 25 Αυγούστου 2017.

 Και ως επιβεβαίωση αυτής της θεωρίας, δείτε τι βρήκε αυτός ο ερευνητής στο νέο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων κάτω από ένα μικροσκόπιο υψηλής ισχύος.


Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν βάζοντας ένα εξωγήινο πρόσωπο στο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων; Φαντάζομαι ότι αυτό θα είναι θέμα εικασιών, αλλά ξέρω ότι ο ψευδομεσσίας που συνδέεται με τα UFO και είναι αντίχριστος, θα γίνει μια μέρα γνωστός στον κόσμο. Και πολλοί στον κόσμο θα πέσουν στην πλάνη του, θα υποκλιθούν και θα πάρουν το σημάδι του. 

Εδώ είναι ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο - ας ρίξουμε μια ματιά σε μια μικρή ιστορία σχετικά με το νέο χαρτονόμισμα των εκατό δολαρίων. 

Ιστορία: Το νεότερο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων ανακοινώθηκε στις 21 Απριλίου 2010 και, λόγω προβλημάτων εκτύπωσης, δεν τέθηκε σε κυκλοφορία παρά μόνο σχεδόν τριάμισι χρόνια αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου 2013. 

Τώρα συγκρίνετε αυτές τις ημερομηνίες με αυτό το διάγραμμα.


 


Προσέξτε την πιθανή ημερομηνία έναρξης του 2020 στις 10/8, η οποία ταιριάζει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου εκατοντάρη στις 10/8. Και στην ίδια γραμμή παρατηρήστε την πιθανή ημερομηνία του κανόνα του αντίχριστου στις 19/4/2024. (Σημείωση: λαμβάνοντας υπόψη τις ζώνες ώρας, την περιεκτική και αποκλειστική μέτρηση και τις 3 ημέρες, αυτό μπορεί να είναι μια αντιστοιχία). 


Συμπέρασμα: 

Πώς αισθάνεστε που βάζουν κωδικοποιημένες σατανιστικές πληροφορίες στα χρήματα που κουβαλάτε μαζί σας; Λέει πολλά για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ακόμα κι έτσι, έλα γρήγορα Κύριε Ιησού. Αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε τη Σφραγίδα 5. 

Είναι λοιπόν το εξωγήινο πρόσωπο στα νέα 100 δολάρια μια επιβεβαίωση ότι δαιμονικοί ψεύτικοι εξωγήινοι ελέγχουν τον κόσμο και τελικά θα αναδείξουν τον αντίχριστο ως παγκόσμιο κυβερνήτη; Και είναι η ημερομηνία 8 Οκτωβρίου μια επιβεβαίωση του χρονοδιαγράμματος των έσχατων καιρών από το 2020 έως το 2027; Ο χρόνος θα δείξει.


endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου