Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Κίνα, πνευμονία: ο αυτοκράτορας έστειλε διαστημικά στρατεύματα στα σχολεία.

 Οι παραδοσιακοί ανεπίσημοι ανακαλύπτες του Sars-Cov-2 είναι οι συνωμοσιολόγοι της Ταϊβάν, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που ανέφεραν ένα ξέσπασμα μιας άγνωστης πνευμονίας στην Κίνα στις αρχές Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, ο πρώτος που χτύπησε επίσημα το τύμπανο έγινε ένα παγκόσμιο γραφείο με το ακρωνύμιο ProMED - Programme for Monitoring Emerging Diseases.


Το ProMED λειτουργεί online από το 1994, αναλύοντας τόσο φήμες και κουτσομπολιά, όσο και εφημερίδες, ιατρικές εκθέσεις περιφερειακών αξιωματούχων, τις οποίες χειρίζονται αρκετές δεκάδες γραφεία σε όλο τον κόσμο. Και αφού ανέλυσε τα πάντα σχετικά με το τι γράφεται και τι ακούγεται, τον Δεκέμβριο του 2019 η ProMED εξέδωσε ένα ακόμη ενημερωτικό δελτίο με συνοδευτικό χάρτη περιγραμμάτων στον οποίο σημείωσε την Κίνα με κόκκινο χρώμα.

Κόκκινη όμως όχι με όρους νίκης του κομμουνισμού εκεί και επικής ανάπτυξης υπό την ηγεσία του ντόπιου Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά επειδή εκεί ξεκάθαρα ξεκινούσε κάποιου είδους επιδημία.  Και ενώ όλα αυτά είναι ένα είδος ιστορίας, το πρόβλημα είναι ότι τώρα αυτή η ProMED άρχισε να στέλνει λίγο πολύ το ίδιο πράγμα για την Κίνα.


Οι ηγέτες στην Ινδία άρχισαν να συσπώνται και άρχισαν να προετοιμάζουν νοσοκομεία.

Ενώ το επίσημο παράδειγμα αφορά τα μυκοπλάσματα, η πνευμονία εξακολουθεί να ονομάζεται μυστηριώδης. Και αυτό είναι πολύ περίεργο: η πνευμονία βρίσκεται στην Κίνα εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά το παθογόνο δεν μπορεί ακόμα να απομονωθεί, σαν να ήταν κάποιο είδος εξωγήινου. 

Εν τω μεταξύ, βίντεο από την Κίνα συνεχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο, όπου τα πλήθη στα νοσοκομεία αυξάνονται. Νοσοκομείο στο Πεκίνο:

Επαρχιακό νοσοκομείο με παραδοσιακή ιατρική, VIDEO.

Αλλά τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν τώρα στα κινεζικά σχολεία, όπου έχουν ήδη προσγειωθεί ομάδες γενναίων αστροναυτών:

Οι αυτοκρατορικοί φρουροί που περιφέρονται στα σχολεία με blaster φαίνονται, φυσικά, πολύ αστείοι, αλλά υπάρχουν αποχρώσεις.

Το μυκόπλασμα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον μικρόβιο με την έννοια ότι, όπως και άλλα βακτήρια, δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Υπάρχει μόνο μια κυτταροπλασματική μεμβράνη, δύο στρώματα λιπιδίων που διαχωρίζουν το κυτταρόπλασμα του μικροβίου από το εξωτερικό περιβάλλον. Επομένως, εάν ένα συνηθισμένο βακτήριο, προστατευμένο από ένα κέλυφος, μπορεί να πετάει μόνο του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το μυκόπλασμα θα πεθάνει ακόμη και πριν η μύξα του πρώτου άρρωστου στάζει στο γραφείο. Επομένως, το πότισμα των θρανίων με τοξικά χημικά είναι εντελώς άσκοπο και είναι απίθανο οι Κινέζοι να μην το γνωρίζουν. Άρα η επίσημη έκδοση για το μυκόπλασμα δεν λειτουργεί, υπάρχει κάτι άλλο εκεί. Αλλά τί?

Δεδομένου ότι τώρα ζούμε σε έναν κόσμο CGI, ηθοποιών κρίσεων και άλλων πραγμάτων, δεν μπορείτε πάντα να πιστεύετε στα μάτια σας και πρέπει να συμπεριλάβετε και τα αυτιά σας. Και τα αυτιά ακούνε τα εξής:

«Πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται. Αλλά δεν βήχουν ούτε έχουν συμπτώματα», λέει ένας κάτοικος του Πεκίνου. 

Σε αυτή τη βάση, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη πνευμονία, οι Κινέζοι κάνουν πάλι παράσταση. Ωστόσο, άλλοι λένε ότι αντίθετα, όχι μόνο είναι γεμάτο άρρωστους ανθρώπους, αλλά και άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να πεθαίνουν ενεργά, και όχι παιδιά, αλλά εκπρόσωποι όλων των ηλικιών. Αλλά το ιθαγενές Κομμουνιστικό Κόμμα διέταξε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και αν κάποιος μιλήσει πολύ για το πώς πέθαναν οι γνωστοί του, ο αυτοκράτορας θα στείλει φρουρούς του Κόκκινου Στρατού και αυτός που διαδίδει τις φήμες θα τειχιστεί αμέσως. 

Έτσι, η δυναμική συνεχίζει να παραμένει ασαφής και πρέπει να περιμένουμε την εμφάνιση αστροναυτών σε χώρες που γειτνιάζουν με την Κίνα και να παρακολουθήσουμε τι γράφουν και λένε οι πιο διάσημοι γιατροί. Αυτή  τη στιγμή, για παράδειγμα, περίπου 200+ από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά έχουν δημιουργήσει μια αναφορά ζητώντας μια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

Αυτό αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με την πνευμονία· επικεφαλής του πλήθους των ενθουσιασμένων καθηγητών βρίσκεται η Γκρέτα Τάμπεργκ. Όλα όμως μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μία μόνο ώρα, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου