Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Θρίλερ στην 110 Πτέρυγα Μάχης, βρέθηκε νεκρή Υπαξιωματικός!/Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή 29χρονη αξιωματικός – Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμά της.

Σοκ στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Υπαξιωματικός της ΠΑ βρέθηκε νεκρή στο οίκημα της που

βρίσκεται εντός της 110 ΠΜ. Η Υπαξιωματικός υπηρετούσε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε τοποθετηθεί στο Υπασπιστήριο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Είναι ο δεύτερος θάνατος μέσα σε λίγους μήνες στο ΑΤΑ.

militaire.gr

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή 29χρονη αξιωματικός – Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμά της.

Τραγικό γεγονός έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λάρισα. Μια 29χρονη αξιωματικός της Αεροπορίας εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 Π.Μ.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr η 29χρονη δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της σήμερα το πρωί, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις. Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.

Την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία.

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου