Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ο κόσμος θα καταρρεύσει όταν θα πεθάνει ο Τζίμι Κάρτερ και θα το δείξει η τηλεόραση.

 


Μεταξύ εκατομμυρίων προφητειών, που έγιναν σε διάφορες εποχές για αυτά ή εκείνα τα επερχόμενα γεγονότα, υπάρχουν κυριολεκτικά ελάχιστες προφητείες, όπου αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αντί για ημερομηνίες, οι προφητείες περιέχουν συνήθως κάποια σημάδια που υποδεικνύουν την προσέγγιση των αναγκαίων γεγονότων. Και ανάμεσα σε αυτά τα σημάδια σημαντική θέση κατέχει η αναχώρηση στον κόσμο του ενός ή του άλλου χαρακτήρα. 

Για παράδειγμα, για παράδειγμα, κάποια στιγμή ο Ρασπούτιν είπε ότι αν και μόλις σκοτωθεί - έτσι στη Μοσχόπολη όλα και θα στραφούν, οι αδύναμοι Μορντβίν σκοτώνουν εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένου του Τσάρου. Και ο Βασίλι Νέμτσιν, ο οποίος είχε προβλέψει το ίδιο πράγμα λίγα χρόνια νωρίτερα, είπε ότι η αυτοκρατορία του θείου με το μουστάκι από τον Καύκασο θα τελείωνε μόλις πέθαινε ο τελευταίος από τους τρεις γέροντες που στάθηκαν στα θεμέλιά της. Και οι δύο προφητείες επαληθεύτηκαν. 

Από εκείνες που δεν επαληθεύτηκαν και εξακολουθούν να είναι σχετικές - πρόκειται για το πώς θα μεταφερθεί ένα πτώμα στους βάλτους, καθώς και μια μακροχρόνια καθολική προφητεία για τον ξαφνικό και σχεδόν ταυτόχρονο θάνατο τριών μεγάλων ανώτατων ηγετών, μετά τον οποίο θα αρχίσει αμέσως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και πραγματική η πρόσφατα ληφθείσα προειδοποίηση για τον Αμερικανό ηθοποιό Κλίντον Ίστγουντ, για το θάνατο του οποίου θα ειπωθεί στις ειδήσεις της τηλεόρασης. Και μετά από αυτό, η κόλαση θα ξεσπάσει μέσα σε λίγες μέρες.

Wang σχετικά με Eastwood έγινε τόσο από ορισμένους επιφανείς πάστορες και, αργότερα, από πιο απλούς ανθρώπους ιδιωτικά, έτσι ώστε οι Αμερικανοί θεωρητικοί συνωμοσίας παρακολουθούν συνεχώς την υγεία του ηλικιωμένου ηθοποιού. Ωστόσο, οι πάστορες συνεχίζουν να βαντζάρουν και τον Νοέμβριο του 2023 ελήφθη άλλη μια προφητική προειδοποίηση για την υγεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ.

Στις 9 Νοεμβρίου 2023, στην εκπομπή TruNews Christian Conservative, ο Doc Burkhart μοιράστηκε με τον οικοδεσπότη Rick Wiles ένα προφητικό όνειρο που θεωρούσε ότι είδε. Ο Doc είπε ότι είδε την κηδεία του Carter, η οποία έγινε κάποιου είδους εθνικό γεγονός. Μετά από αυτό υπήρξε ένα είδος στρατιωτικής παρέλασης, στο τέλος της οποίας το Πεντάγωνο πήρε μυστικά UFO στον ουρανό αντί για αεροπλάνα, και στη συνέχεια υπήρξαν παγκόσμιες αλλαγές, ξέσπασε η κόλαση και όλα αυτά τα πράγματα.


Είναι σαφές, βέβαια, ότι κανείς δεν θα κάνει γεωπολιτικές προβλέψεις με βάση τα vangas κάποιου Doc, αλλά ο Chris Reid, ένας άλλος διάσημος πάστορας και προφήτης, τον οποίο ακολουθεί ένα ολόκληρο πλήθος οπαδών λατρείας, είπε το ίδιο πράγμα τον Ιανουάριο του 2023. Εκεί όμως οι εκδηλώσεις πένθους δεν ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο, αλλά κάπου στον Λευκό Οίκο:


Θα μπορούσαν δύο άνθρωποι να φαντάζονται πράγματα ταυτόχρονα; Θα μπορούσαν. Θα μπορούσαν απλά να έχουν πει ψέματα για την διαφημιστική εκστρατεία; Σίγουρα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι παρόμοιες vangas έχουν γίνει πλέον τοπικές. Φτιάχνονται από ανθρώπους που κανείς δεν γνωρίζει. Κάποιοι το δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι μοιράζονται τα οράματά τους σε φόρουμ.


Έτσι είναι πολύ πιθανό η προφητεία να είναι πραγματική. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην ερμηνεία της. 

Ο κύριος όγκος των βαριεστημένων νοικοκυρών, που διαβάζουν τη Βίβλο τη νύχτα υπό τον ήχο της τηλεόρασης και των δελτίων ειδήσεών της, έχουν μάλλον μονότονα οράματα. Αν ο Ομπάμα κάθεται στον Λευκό Οίκο, όλα τα όνειρα αφορούν τον Ομπάμα. Μετά έρχεται ο Τραμπ και τα όνειρα για τον Ομπάμα τελειώνουν απότομα.  Τώρα ο Τζο Μπάιντεν είναι σχετικός, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προφητικών οραμάτων. Αλλά ακόμη και έτσι, τα οράματα για τον Τζίμι Κάρτερ εμφανίζονται από καιρό σε καιρό, μερικές φορές από μια πολύ απροσδόκητη οπτική γωνία.

Έτσι, πιθανότατα, 20 άτομα έχουν ήδη μοιραστεί τις αποκαλύψεις τους για τον θάνατο ενός τεράστιου πλοίου, το οποίο θα φέρει το όνομα του προέδρου των ΗΠΑ. Ωστόσο, υπάρχει κάποια σύγχυση με το όνομα του πλοίου: παρόλο που οι Άγγελοι δείχνουν τα πάντα στις νοικοκυρές, οι φτωχές γυναίκες, απασχολημένες με άλλα πράγματα, δεν καταλαβαίνουν τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες όπως τα αεροπλανοφόρα, και αν είναι επίσης περίπου τριάντα ετών, η μνήμη τους είναι μικρή, δεν γνωρίζουν κανέναν άλλο εκτός από τον Μπους Τζούνιορ και τον Ομπάμα, και μόνο οι μεγαλύτερες ηλικιωμένες γυναίκες θυμούνται για τον Κλίντον.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου