Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC)του CERN στη Γενεύη, βρίσκεται σε χειμερία νάρκη λόγω της ενεργειακής κρίσης στην ΕΕ.

 

Ο Επιταχυντής Αδρονίων του CERN το τελευταίο θύμα της ενεργειακής κρίσης.

Η διάσημη επιστημονική ερευνητική υποδομή βασίζεται στην ισχύ από το γαλλικό δίκτυο.

ΦΩΤΟ:  Ένας άνδρας οδηγεί το ποδήλατό του κατά μήκος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC). 
Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC), ένας τεράστιος επιταχυντής σωματιδίων που βρίσκεται στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας, βρίσκεται σε χειμερία νάρκη στις αρχές του τρέχοντος έτους λόγω των ευρωπαϊκών προσπαθειών εξοικονόμησης ενέργειας. Ο χειριστής λέει ότι θα έχει ακόμα πολλά δεδομένα για ανάλυση παρά τη διακοπή.

Η Δευτέρα σηματοδοτεί την προθεσμία που έθεσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Έρευνας ή CERN, που χειρίζεται το τεράστιο μηχάνημα, για να σταματήσει τα πειράματα για τη χειμερινή περίοδο, ανέφερε το RIA Novosti. Η απόφαση επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το CERN αντλεί περίπου 200 MW ηλεκτρικής ενέργειας από το γαλλικό δίκτυο κατά τη διάρκεια της αιχμής της κατανάλωσης το καλοκαίρι, περίπου το ένα τρίτο αυτού που χρειάζεται ολόκληρη η πόλη της Γενεύης. Αλλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα πειράματα στο LHC τίθενται σε αναμονή, το ποσοστό πέφτει σε περίπου 80 MW. Σε ένα χρόνο ο επιστημονικός οργανισμός καταναλώνει 1,3 TWh (Τεραβατώρα) ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο επιταχυντής έχει ένα δακτύλιο 27 χιλιομέτρων από υπεραγώγιμους μαγνήτες που πρέπει να ψύχονται σχεδόν στο απόλυτο μηδέν με υγρό ήλιο για να ελέγχει τα σωματίδια που κινούνται με ταχύτητες που πλησιάζουν την ταχύτητα του φωτός. Τόσο οι μαγνήτες όσο και το σύστημα ψύξης είναι τεράστιοι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. Το Super Proton Synchrotron, ένας μικρότερος επιταχυντής 7 χιλιομέτρων που τροφοδοτεί σωματίδια στον LHC, είναι το δεύτερο πιο απαιτητικό μέρος της εγκατάστασης.
Εν μέσω της φετινής πανευρωπαϊκής προσπάθειας για εξοικονόμηση ενέργειας, το CERN αποφάσισε να κλείσει τον LHC δύο εβδομάδες νωρίτερα. Όταν ο επιταχυντής επανέλθει στο διαδίκτυο το επόμενο έτος, το πρόγραμμα των πειραμάτων θα προσαρμοστεί για να διασφαλιστεί 20% χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι αξιωματούχοι του CERN λένε ότι οι επιστήμονες θα έχουν ωστόσο πολλά ακατέργαστα δεδομένα για ανάλυση.
«Για τον Μεγάλο Επιταχυντή μας, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν δεδομένα δύο εβδομάδων που χάνονται» , δήλωσε στο Euronews η Malika Meddahi, αναπληρώτρια διευθύντρια για επιταχυντές και τεχνολογία του CERN. «Ωστόσο, δεδομένου του όγκου των δεδομένων που συγκεντρώνονται τώρα και θα συσσωρεύονται μέχρι το 2025, ο αντίκτυπος είναι λιγότερο σημαντικός».
Η ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση εκτυλίχθηκε πέρυσι, εν μέρει λόγω της χαμηλότερης από την αναμενόμενη παραγωγής παραγωγής από ανανεώσιμες πηγές. Εντάθηκε από την κρίση στην Ουκρανία λόγω της απόφασης της ΕΕ να διακόψει τους εμπορικούς δεσμούς με τη Ρωσία ως μέρος της στρατηγικής της για τις κυρώσεις.
========================

σχετικό δημοσίευμα  4-9-22
Ο μεγαλύτερος επιταχυντής σωματιδίων στον κόσμο κινδυνεύει λόγω της ενεργειακής κρίσης στην ΕΕ
Οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN) φοβούνται ότι μπορεί να χρειαστεί να κλείσουν τους επιταχυντές σωματιδίων για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ένα μέρος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) φαίνεται υπόγεια στο Meyrin της Ελβετίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019.
Η ευρωπαϊκή ενεργειακή κρίση απειλεί να επηρεάσει τον μεγαλύτερο επιταχυντή σωματιδίων στον κόσμο, τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC), παραδέχτηκε ο επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης ενέργειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικής Έρευνας (CERN), Serge Claudet.
Ο οργανισμός εργάζεται τώρα σε σχέδια έκτακτης ανάγκης που θα μπορούσαν ακόμη και να δουν τον LHC να κλείνει για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας σε ώρες αιχμής, είπε στη Wall Street Journal.
«Η ανησυχία μας είναι πραγματικά η σταθερότητα του δικτύου, γιατί κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε ένα μπλακ άουτ στην περιοχή μας», είπε ο Claudet. Ωστόσο, οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον LHC σε λειτουργία και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ξαφνική διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος αξίας 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρόσθεσε.
Ο LHC είναι ένας από τους οκτώ επιταχυντές σωματιδίων που βρίσκονται στο εκτεταμένο συγκρότημα του CERN στα σύνορα μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας της Γαλλίας, που απαιτεί περίπου 200 μεγαβάτ ενέργειας κατά τις περιόδους αιχμής λειτουργίας της. Ολόκληρη η κοντινή πόλη της Γενεύης καταναλώνει μόνο τριπλάσια αυτής της ποσότητας.
Το CERN ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με τον προμηθευτή ενέργειας του – τον ​​γαλλικό κρατικό κολοσσό ηλεκτρικής ενέργειας EDF SA – και θέλει τουλάχιστον μια ημέρα ειδοποίηση σε περίπτωση που χρειαστεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.
Σύμφωνα με την τρέχουσα στρατηγική του, το κέντρο θα έκλεινε άλλους επιταχυντές για να μειώσει την κατανάλωσή του κατά 25%, αλλά θα διατηρήσει τον LHC σε λειτουργία, είπε ο Claudet.
Η απενεργοποίηση του LHC θα εξοικονομούσε άλλο 25%, σύμφωνα με τον επικεφαλής του πίνακα διαχείρισης ενέργειας. Ωστόσο, θα αναστέλλει επίσης τα πειράματα που αφορούν τον επιταχυντή κατά εβδομάδες, καθώς απαιτεί μεγάλη ποσότητα ισχύος ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται. 
Προηγουμένως, η Ρωσία ήταν ο κύριος προμηθευτής ορυκτών καυσίμων στην ΕΕ, σύμφωνα με τη Eurostat. Το 2020, παρείχε το 29% του αργού και το 43% του φυσικού αερίου που εισήγαγε το μπλοκ.
==========
Οι επιστήμονες του CERN σκάβουν βαθύτερα στα μυστικά του σύμπαντος
RT 6 Ιουλίου 2022 
Οι φυσικοί του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων ανακάλυψαν τρεις νέους τύπους «εξωτικών» σωματιδίων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ. Ένα μοντέλο της σήραγγας του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) εμφανίζεται στο κέντρο επισκεπτών του CERN (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικής Έρευνας) στη Γενεύη-Μέιριν της Ελβετίας. 

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τρεις « εξωτικούς τύπους σωματιδίων» σε ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του τρόπου λειτουργίας του σύμπαντος, ανακοίνωσε την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN.
Οι φυσικοί που χειρίζονται τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) βρήκαν στοιχεία για τρεις νέους συνδυασμούς κουάρκ, στοιχειωδών σωματιδίων που σχηματίζουν την ύλη. Συνήθως, τα κουάρκ ενώνονται σε ομάδες των δύο και τριών και αποτελούν σωματίδια όπως πρωτόνια και νετρόνια.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, ωστόσο, τα κουάρκ σχηματίζουν ομάδες των τεσσάρων και πέντε, τα λεγόμενα «τετρακουάρκ» και «πεντακουάρκ». Στο συγκεκριμένο πείραμα, εντοπίστηκε ένα νέο είδος «πεντακουάρκ» και το πρώτο ζευγάρι «τετρακουάρκ» . Η τελευταία εξέλιξη είναι συνεπής με το Καθιερωμένο Μοντέλο, μια θεωρία που αυτή τη στιγμή παρέχει την καλύτερη απάντηση για το πώς το σύμπαν είναι χτισμένο σε μικροσκοπικό επίπεδο.
«Βρισκόμαστε μάρτυρες μιας περιόδου ανακάλυψης παρόμοια με τη δεκαετία του 1950, όταν άρχισε να ανακαλύπτεται ένας «ζωολογικός κήπος σωματιδίων» αδρονίων και τελικά οδήγησε στο μοντέλο κουάρκ των συμβατικών αδρονίων τη δεκαετία του 1960. Δημιουργούμε «particle zoo 2.0», είπε ο Niels Tuning, συντονιστής φυσικής που εργάζεται στο πείραμα ομορφιάς Large Hadron Collider. Τα αδρόνια είναι κάθε υποατομικό σωματίδιο που αποτελείται από κουάρκ.
«Η εύρεση νέων ειδών τετρακουάρκ και πεντακουάρκ και η μέτρηση των ιδιοτήτων τους θα βοηθήσει τους θεωρητικούς να αναπτύξουν ένα ενοποιημένο μοντέλο εξωτικών αδρονίων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του LHCb Κρις Πάρκες, σημειώνοντας ότι η ακριβής φύση των τελευταίων είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστη.
Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος επιταχυντής σωματιδίων στον κόσμο που έχει ένα δακτύλιο μαγνητών μήκους 27 χιλιομέτρων. Ενισχύει δύο δέσμες σωματιδίων υψηλής ενέργειας σχεδόν στην ταχύτητα του φωτός πριν συγκρουστούν. Εκτοξεύτηκε για πρώτη φορά το 2008 και ανέτρεψε τον κόσμο της φυσικής το 2012 όταν βοήθησε στην ανακάλυψη του άπιαστου μποζονίου Higgs, μια εξέλιξη που επέτρεψε τον έλεγχο της ακρίβειας του Καθιερωμένου Μοντέλου, επικυρώνοντας χρόνια επιστημονικής έρευνας. Το μποζόνιο Higgs επιτρέπει επίσης σε άλλα σωματίδια να σχηματίσουν μάζα καθώς περνούν από το πεδίο του.
Οι φυσικοί λένε ότι έχουν βρει στοιχεία σε δεδομένα από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων της Ευρώπης για τρεις συνδυασμούς κουάρκ που δεν έχουν ξαναδεί, ακριβώς τη στιγμή που ο μεγαλύτερος καταστροφέας σωματιδίων στον κόσμο ξεκινά έναν νέο γύρο πειραμάτων υψηλής ενέργειας.
==============


10 εκπληκτικά γεγονότα για τον Μεγάλο Επιταχυντή του CERN που πρέπει να γνωρίζετε
πηγή RT  31 Αυγούστου 2015

άρθρο του Robert Bridge
Ο Ρόμπερτ Μπριτζ είναι Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος. Είναι ο συγγραφέας του «Μεσάνυχτα στην Αμερικανική Αυτοκρατορία», Πώς οι εταιρείες και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι καταστρέφουν το αμερικανικό όνειρο.

Μια γενική άποψη του πειράματος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) εμφανίζεται κατά τη διάρκεια επίσκεψης των μέσων ενημέρωσης στον Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN) στο γαλλικό χωριό Saint-Genis-Pouilly, κοντά στη Γενεύη στην Ελβετία 

Τον Σεπτέμβριο, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων της Ευρώπης (LHC) θα συνθέσει υποατομικά σωματίδια με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός, ένα πρωτοφανές πείραμα που έχει μερικές από τις κορυφαίες φωνές στον κόσμο της επιστήμης - και της θρησκείας - να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους .
Το CERN είναι ίσως πιο διάσημο για την ανακάλυψή του το 2012 του άπιαστου μποζονίου Higgs [που πήρε το όνομά του από τον Βρετανό φυσικό Peter Higgs που προέβλεψε την ύπαρξή του το 1964], το λεγόμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο επιτρέπει σε άλλα σωματίδια να δημιουργήσουν μάζα καθώς περνούν. μέσα από το πεδίο Higgs.

Σήμερα, ωστόσο, το CERN είναι πιο διάσημο -ή ίσως το κακόφημο είναι η καλύτερη λέξη- για ένα επερχόμενο πείραμα στο οποίο οι επιστήμονες θα υποδυθούν τον Θεό σε μια προσπάθεια να αναδημιουργήσουν τις συνθήκες αμέσως μετά το γεγονός «Big Bang» που γέννησε το Σύμπαν εκατομμύρια πριν από χρόνια.

Για όσους βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με το CERN και τους αμφιλεγόμενους στόχους που ελπίζει να επιτύχει, εδώ είναι ένα γρήγορο εκκίνησης.
10. Το CERN είναι το μεγαλύτερο μηχάνημα στον κόσμο

Διασχίζοντας τα γαλλο-ελβετικά σύνορα, το συγκρότημα επιταχυντών CERN 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι θαμμένο σε βάθος έως και 575 πόδια (175 μέτρα). Το συγκρότημα της σήραγγας εκτείνεται κατά μήκος μιας πίστας 17 μιλίων (27 χιλιομέτρων). Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στο έργο λένε ότι το εργαστήριο κατασκευάστηκε υπόγεια επειδή ο φλοιός της Γης παρέχει προστασία από την ακτινοβολία. Λένε επίσης ότι θάφτηκε από σεβασμό για το φυσικό τοπίο, κάτι που ακούγεται ελαφρώς ειρωνικό λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει ο επιταχυντής στο δρόμο.

φωτο:Οι τεχνικοί φαίνονται να εργάζονται στο πείραμα Compact Muon Solenoid (CMS), μέρος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC), κατά τη διάρκεια επίσκεψης των μέσων ενημέρωσης στον Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN) στο γαλλικό χωριό Cessy, κοντά στη Γενεύη στην Ελβετία 

9. Τεράστια βαρυτική έλξη

Ο επιταχυντής CERN αποτελείται από περίπου 9.600 σούπερ μαγνήτες – οι οποίοι είναι 100.000 φορές πιο ισχυροί από τη βαρυτική έλξη της Γης – που πυροδοτούν πρωτόνια γύρω από μια κυκλική τροχιά με εκπληκτικές ταχύτητες. Μια δέσμη μπορεί να περιστρέφεται για έως και 10 ώρες, διανύοντας απόσταση μεγαλύτερη από 10 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα, αρκετή για να φτάσει στα άκρα του Ηλιακού μας Συστήματος και πάλι πίσω. Ταξιδεύοντας ακριβώς κάτω από την ταχύτητα του φωτός, ένα πρωτόνιο στον LHC θα κάνει 11.245 κυκλώματα κάθε δευτερόλεπτο.

Δεν είναι λιγότερο εκπληκτικά τα πηνία του μαγνήτη, τα οποία αποτελούνται από 36 συνεστραμμένους κλώνους των 15 χιλιοστών, κάθε κλώνος με τη σειρά του από 6000-9000 μεμονωμένα νήματα, με κάθε νήμα να έχει διάμετρο τόσο μικρή όσο 7 μικρόμετρα. Το μήκος των 27 χιλιομέτρων του LHC απαιτεί περίπου 7.600 χιλιόμετρα (4.100 μίλια) καλωδίου, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 270.000 χιλιόμετρα (145.000 μίλια) κλώνου — περισσότερο από αρκετό για να κάνει κύκλους της Γης έξι φορές στον Ισημερινό. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του CERN , εάν τα νημάτια ξετυλίγονταν, «θα τεντώνονταν στον Ήλιο και θα επέστρεφαν πέντε φορές με αρκετό περιθώριο για μερικά ταξίδια στη Σελήνη».
8. Το CERN δημιουργεί ακραίες θερμοκρασίες

Μπορεί να υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο σούπερ επιταχυντής CERN είναι θαμμένος εκατοντάδες πόδια κάτω από τη γη: Οι απίστευτες καυτές θερμοκρασίες που μπορεί να φτάσει. Πόσο ζεστό ρωτάς; Λοιπόν, περίπου τόσο ζεστό όσο οι συνθήκες στο Σύμπαν μετά τη Μεγάλη Έκρηξη, ή περισσότερο από 100.000 φορές τη θερμοκρασία στο κέντρο του Ήλιου. Αυτό θα επιτευχθεί, λέει το CERN, επιταχύνοντας και συγκρούοντας δύο δέσμες βαρέων ιόντων, ένα επικό επιστημονικό γεγονός που θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα.
7. Αλλά ο Στίβεν Χόκινγκ ανησυχεί

Αν και μπορεί να χρειαστεί κάποια διανοητική γυμναστική για να τυλίξετε τον εγκέφαλό σας γύρω από αυτό ακριβώς που προσπαθούν να επιτύχουν οι επιστήμονες του CERN στο υπόγειο εργαστήριό τους, ο μέσος λαϊκός μπορεί ενστικτωδώς να καταλάβει ότι ένα τέτοιο πείραμα μπορεί να γίνει με απρόβλεπτες παγίδες. Ο Στίβεν Χόκινγκ, ο διαπρεπής φυσικός, φαίνεται να συμφωνεί.

«Το σωματίδιο του Θεού που βρέθηκε από το CERN θα μπορούσε να καταστρέψει το σύμπαν», έγραψε ο Χόκινγκ στον πρόλογο ενός βιβλίου, Starmus, μιας συλλογής διαλέξεων από επιστήμονες. Το μποζόνιο Χιγκς θα μπορούσε να γίνει ασταθές σε πολύ υψηλά επίπεδα ενέργειας και να έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει μια «καταστροφική διάσπαση κενού που θα προκαλούσε κατάρρευση του χώρου και του χρόνου και… δεν θα είχαμε καμία προειδοποίηση για τους κινδύνους» , συνέχισε.

Ο Χόκινγκ δεν είναι η μόνη φωνή στην επιστημονική ερημιά που προβλέπει πιθανή καταστροφή εάν το CERN συνεχίσει στην ατομική λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Ο αστροφυσικός Neil de Grasse Tyson είπε στον Eugene Mirman στο ραδιοφωνικό του πρόγραμμα Star Talk ότι το πείραμα θα μπορούσε κυριολεκτικά να προκαλέσει την «έκρηξη» του πλανήτη.

«Ρωτήστε τον εαυτό σας: Πόση ενέργεια το κρατάτε μαζί; Τότε βάζετε περισσότερη από αυτή την ποσότητα ενέργειας στο αντικείμενο». Ο Tyson ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα: «Θα εκραγεί».

Στα τέλη του 2008, όταν το CERN άναβε για πρώτη φορά τους κινητήρες της μηχανής του, ο Otto Rossler, Γερμανός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Tubingen, υπέβαλε μήνυση κατά του CERN στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την αιτιολογία ότι η εγκατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει μια μίνι μαύρη τρύπα που θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να εκμηδενίσει τον πλανήτη. Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Ρόσλερ, αλλά παρ' όλα αυτά κατάφερε να προκαλέσει έντονη συζήτηση για την πιθανή σκοτεινή πλευρά του πειράματος.

Ο Βρετανός φυσικός Stephen Hawking 

6. Άνοιγμα της πόρτας σε άλλες διαστάσεις

Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του CERN, ο Sergio Bertolucci, πρώην Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικών Υπολογιστών της εγκατάστασης, έγινε πρωτοσέλιδο όταν είπε σε βρετανικό ταμπλόιντ ότι ο super collider θα μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες του άλλου κόσμου σε μια άλλη διάσταση για «ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα» . Ωστόσο, αυτός μπορεί να είναι απλώς αρκετός χρόνος «για να κοιτάξετε σε αυτήν την ανοιχτή πόρτα, είτε βγάζοντας κάτι από αυτήν είτε στέλνοντας κάτι μέσα της.
«Φυσικά», πρόσθεσε ο Μπερτολούτσι, «μετά από αυτή τη μικρή στιγμή η πόρτα θα έκλεινε ξανά, φέρνοντάς μας πίσω στον «κανονικό» τετραδιάστατο κόσμο μας... Θα ήταν ένα σημαντικό άλμα στο όραμά μας για τη φύση… Και φυσικά [ δεν θα υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη σταθερότητα του κόσμου μας».

Φυσικά, αυτό το σχόλιο έχει πυροδοτήσει φόβους ότι ο επιταχυντής του CERN θα μπορούσε να προσκαλέσει άθελά του ανεπιθύμητους επισκέπτες από άλλες διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Υπάρχει κανείς για δεινόσαυρους που κάνουν βόλτες στα Ηλύσια Πεδία ή εξωγήινες μορφές ζωής που καταλαμβάνουν ολόκληρο τον πλανήτη; Τέτοια σενάρια –τουλάχιστον για ορισμένους επιστήμονες– δεν περιορίζονται πλέον στον φανταστικό κόσμο των μυθιστορημάτων του Isaac Asimov. Με τις συνεχιζόμενες εργασίες στο CERN, γίνεται ακόμη και λόγος για άνοιγμα μιας πύλης για ταξίδια στο χρόνο.

Η απλή διατύπωση τέτοιων φουτουριστικών σεναρίων δείχνει πόσο μακριά έχει ταξιδέψει η ανθρωπότητα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και το δυστοπικό μας μέλλον που προβλέπεται σε βιβλία όπως το "Brave New World" και το "1984" μπορεί να είναι ήδη εδώ. Θα μπορέσει ο άνθρωπος να ελέγξει την τεχνολογία που έχει δημιουργήσει ή θα καταστρέψει η τεχνολογία τον ίδιο, τα έργα του και μαζί με αυτήν ολόκληρο τον πλανήτη;

5. Η περίεργη επιλογή της γεωγραφικής θέσης του CERN


Τώρα πέρα ​​από όλες τις εικασίες για το τι πραγματικά επιχειρούν οι επιστήμονες του CERN με τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων τους, πολλοί παρατηρητές δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν ότι η πόλη στη Γαλλία όπου βρίσκεται μερικώς το CERN ονομάζεται «Saint-Genus-Poilly». Το όνομα Pouilly προέρχεται από το λατινικό «Appolliacum» και πιστεύεται ότι στα ρωμαϊκά χρόνια υπήρχε ναός προς τιμή του Απόλλωνα και οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί πίστευαν ότι ήταν μια πύλη προς τον κάτω κόσμο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το CERN είναι χτισμένο στο ίδιο σημείο.
Οι θρησκευτικοί ηγέτες –πάντα καχύποπτοι για τους στόχους του επιστημονικού κόσμου– συνδέθηκαν με ένα εδάφιο κατευθείαν από τις Αποκαλύψεις (9:1-2, 11), το οποίο αναφέρεται στο όνομα «Απόλλυον». Ο στίχος αναφέρει: «Σε αυτόν δόθηκε το κλειδί του απύθμενου λάκκου. Και άνοιξε τον απύθμενο λάκκο… Και είχαν από πάνω τους ένα είδος, που είναι ο άγγελος του απύθμενου λάκκου, του οποίου το όνομα στην εβραϊκή γλώσσα είναι Abaddon, αλλά στην ελληνική γλώσσα έχει το όνομά του Απολλύων».


Τώρα δοκιμάστε να πείτε σε έναν πνευματικό ηγέτη ότι η Βίβλος είναι θεωρία συνωμοσίας.
4. Αγγίζοντας το "Dark Matter"
Παραδόξως, οι αστροφυσικές παρατηρήσεις έχουν δείξει ότι όλη η ορατή φυσική ύλη αντιπροσωπεύει μόνο το 4% του Σύμπαντος. Τώρα ο αγώνας διεξάγεται στο CERN για να βρεθούν εκείνα τα άπιαστα σωματίδια ή φαινόμενα που ευθύνονται για τη σκοτεινή ύλη (23 τοις εκατό) και τη σκοτεινή ενέργεια (73 τοις εκατό). Ουσιαστικά αυτό που ελπίζει να επιτύχει το πείραμα του CERN είναι ο διαχωρισμός – μέσω του θρυμματιστή ατόμων – της αόρατης σκοτεινής ύλης, η οποία έχει περιγραφεί ως η ίδια η κόλλα που συγκρατεί, από το ορατό. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με αυτό το πείραμα: Κανείς δεν έχει ιδέα ποιες θα είναι οι συνέπειες αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Έτσι, για άλλη μια φορά, αυτό το παράδειγμα «σκοτεινό εναντίον ορατού» έχει δημιουργήσει μια μάχη που ξεπερνά τον επιστημονικό κόσμο, και γίνεται ένα ζήτημα που αφορά τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα.
3. Λογότυπο CERN

Θα αφήσω στη φαντασία του αναγνώστη να καθορίσει εάν η ομάδα δημοσίων σχέσεων στο CERN άνοιξε την πόρτα σε τεράστιες εικασίες - για να μην αναφέρουμε μια τεράστια ποσότητα «θεωρίας συνωμοσίας» - επιλέγοντας το συγκεκριμένο σχέδιο λογότυπου που έκαναν. .


2. Θεότητα της καταστροφής ως εταιρική μασκότ
Αν και οι περισσότερες εταιρείες αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση με τη θρησκεία και τον πνευματικό κόσμο, το CERN επέλεξε ως μασκότ του μια ινδουίστρια θεά. Όχι όμως οποιαδήποτε ινδουίστρια θεά. Ακριβώς έξω από το κτίριο της έδρας του βρίσκεται ένα αρχαίο άγαλμα του Shiva, του αρχαίου Apollyon, της θεάς της καταστροφής. Παράξενος?


1. Καμία δημοκρατική συζήτηση

Το CERN επιταχύνει επί του παρόντος τον μεγαλύτερο ατομικό επιταχυντή στον κόσμο (χρειάζονται μήνες για να φτάσουν τα σωματίδια κοντά στην ταχύτητα του φωτός από τους μαγνήτες) προετοιμάζοντας την επόμενη ατομική τους σύγκρουση που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον επόμενο μήνα - με ελάχιστη αναφορά στα μέσα ενημέρωσης των κινδύνων. Εφόσον ορισμένοι επικριτές λένε ότι αυτό το επιστημονικό πείραμα εγκυμονεί μεγαλύτερους κινδύνους ακόμη και από τις δοκιμές πριν από την εισαγωγή της ατομικής βόμβας, θα ήταν λογικό να υπάρξει πολύ περισσότερη συζήτηση για αυτήν τη «σκοτεινή ύλη». Δυστυχώς, και όχι λίγο ειρωνικά, το CERN –το οποίο ουσιαστικά αυτοδιοικείται ως δικό του φέουδο– λειτουργεί εξίσου αόρατα με τα σωματίδια που προσπαθούν να μελετήσουν.

Ωστόσο, το CERN ήταν ο πρωτοπόρος σε μια σειρά από άλλα εξαιρετικά αξιόπιστα έργα, τα οποία μπορεί να δελεάσουν τους ανθρώπους να τους προσφέρουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας σχετικά με το CERN, το οποίο σίγουρα κατατάσσεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ακριβά επιστημονικά πειράματα στην ιστορία.

Το 1989, υπό την καθοδήγηση του Tim Berners-Lee, το CERN ξεκίνησε το έργο World Wide Web, το οποίο οδήγησε στην πρώτη ιστοσελίδα στην ιστορία. Στις 30 Απριλίου 1993, το CERN ανακοίνωσε ότι ο Παγκόσμιος Ιστός θα είναι δωρεάν για οποιονδήποτε.

φωτο: Ο Tim Berners-Lee περίπου το 1990, στην αυγή του Παγκόσμιου Ιστού. 
===========
σχετική μας ανάρτηση
14 Μαρτίου 2022
CERN, ο Άγγελος του Υπογείου Abaddon, επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να φέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων?
Μυστηριώδες CERN: Μήπως ο Άγγελος του Υπογείου επιστρέφει μέσω μιας τεχνητής πύλης για να εγκαινιάσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων?
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Corona, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων  (LHC) στο ερευνητικό κέντρο CERN της Γενεύης έκλεισε για σχεδόν δύο χρόνια τον Ιούνιο του 2020. Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο επιταχυντής θα ενισχυθεί και πάλι αυτόν τον μήνα με διπλάσια ισχύ, κάτι που, σύμφωνα με τους ενδιαφερόμενους παρατηρητές, δεν είναι τυχαίο.
Μήπως ο λόγος είναι να φέρει πίσω τον Abaddon  (Αβαδδών), τον Άγγελο του Υπόγειου,(αρχάγγελο της αβύσσου στη Βίβλο) μέσω μιας υπερδιαστατικής πύλης για να ξεκινήσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη?

(*Στο Βιβλίο της Αποκάλυψης της Καινής Διαθήκης , ένας άγγελος που ονομάζεται Abaddon περιγράφεται ως ο βασιλιάς ενός στρατού από ακρίδες.)

Λέγεται ότι το προσωπικό του CERN έχει αναφέρει ότι έχει δει εξωγήινα όντα από έναν άλλο κόσμο στις εγκαταστάσεις όταν ο LHC λειτουργεί σε υψηλή λειτουργία και σε συνδυασμό με ορισμένες ουράνιες ευθυγραμμίσεις, όπως ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις.
Τον Νοέμβριο του 2009, ο επικεφαλής της έρευνας και της επιστήμης των υπολογιστών στο CERN, ο Ιταλός φυσικός σωματιδίων Σέρτζιο Μπερτολούτσι (Sergio Bertolucci), εξέπληξε τους πάντες λέγοντας: "Σχεδιάζουμε να ανοίξουμε μια πύλη σε μια επιπλέον διάσταση. Κάτι άγνωστο μπορεί να βγει από αυτή την πύλη, ή μπορεί να στείλουμε κάτι μέσω αυτής"
Τι ήθελε να πει ο Μπερτλούτσι Ένας έμπειρος επιστήμονας που έχει χάσει τα λογικά του, ή υπάρχει πράγματι κάτι ανάμεσα στον ουρανό και τη γη που δεν καταλαβαίνουμε ακόμη - ή μάλλον, δεν πρέπει να καταλάβουμε?

το 2016, ένα βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που έδειχνε μια ομάδα μεταμφιεσμένων ανθρώπων να γιορτάζουν μια λατρεία ανθρωποθυσίας στην πύλη εισόδου του CERN. Οι απόκοσμες φιγούρες συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του Ινδού θεού Σίβα σε κύκλο με μια γυναίκα ξαπλωμένη στο έδαφος στη μέση. Ένα από τα άτομα σηκώνει ένα μαχαίρι στον αέρα και φαίνεται να μαχαιρώνει τη γυναίκα που βρίσκεται στο έδαφος. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος γύρισε τη σκηνή σοκ. Παρόλο που το ερευνητικό κέντρο πήρε αποστάσεις από το βίντεο στον επίσημο ιστότοπο του, η πικρή γεύση παραμένει.
Μήπως το ερευνητικό κέντρο απλώς εξάπτει τη φαντασία των βαριεστημένων ανθρώπων ή μήπως η πύλη της κόλασης ανοίγει κατά καιρούς πάνω από τη Γενεύη Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συζητείται στο διαδίκτυο.
Ο μεγάλος Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων στο CERN είναι χτισμένος σε ένα σύστημα ενεργειακού δικτύου 188 γραμμών. Έχει συνολικό μήκος 27 χιλιομέτρων, τα σωματίδια επιταχύνονται σχεδόν στην ταχύτητα του φωτός και καταστρέφονται.
Με 3.400 υπαλλήλους, το CERN είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στον κόσμο στον τομέα αυτό. Επί του παρόντος, συμμετέχουν 10.000 επιστήμονες, εκατοντάδες πανεπιστήμια και εργαστήρια από περισσότερα από 100 έθνη.
Η μακρά διακοπή λειτουργίας shutdown 2 ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και έληξε τον Μάρτιο του 2022. Περισσότερα στο CERN::https://home.cern/news/news/accelerators/ls2-report-new-schedule#:~:text=On%2012%20June%2C%20the%20new,gradually%20from%20December%202020%20onwards

Πύλη για την κόλαση
Φαίνεται ότι, παραφυσικά φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί συχνά στο CERN τα τελευταία χρόνια - συμπεριλαμβανομένων πυλών που φαίνεται να ανοίγουν πάνω από τις εγκαταστάσεις. Πολλοί παρατηρητές του δικτύου αλλά και μέλη του προσωπικού πιστεύουν ότι τα φαινόμενα σχετίζονται με τα πειράματα.
Τον Δεκέμβριο του 2015, ένα βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο που έδειχνε μια μεγάλη δίνη πάνω από την ερευνητική εγκατάσταση, - επιπλέον, στη δεξιά άκρη της εικόνας, ένα λευκό λαμπερό στρογγυλό αντικείμενο που φαίνεται να εξαφανίζεται μέσα στη δίνη, η οποία διαλύθηκε αμέσως μετά.
Στις 24 Ιουλίου 2016, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων ενισχύθηκε στη μέγιστη ισχύ για το πείραμα "Awake". Και πάλι, ένας απόκοσμος, μυστηριώδης σχηματισμός σύννεφων εμφανίστηκε πάνω από την εγκατάσταση.
Αστραπές έλαμψαν από τον σκοτεινό πύργο των νεφών, φωτίζοντας έντονα ολόκληρη την περιοχή. Οι κάτοικοι της κοινότητας Meyrin σοκαρίστηκαν, ορισμένοι μάλιστα πανικοβλήθηκαν, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν απόκοσμους θορύβους, φωνές, σάλπιγγες και μπιπ και ότι είδαν πρόσωπα δαιμόνων.
Οι υπάλληλοι του CERN, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν, περιέγραψαν το γεγονός ως το άνοιγμα μιας πύλης στην κόλαση. Τι πραγματικά συμβαίνει στο CERN? Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές επιστημόνων ότι υπήρξαν επανειλημμένες ανεξήγητες βλάβες (αποτυχίες) του LHC τα τελευταία χρόνια, οι οποίες μπορεί να μην ήταν τυχαίες.
Υπάρχει η υποψία ότι εξωγήινες δυνάμεις έβαλαν το χεράκι τους σε αυτό, επειδή πραγματοποιήθηκαν πειράματα που ήταν τόσο επικίνδυνα που θα είχαν αρνητικές επιπτώσεις όχι μόνο στη Γη, αλλά σε ολόκληρο το σύμπαν.
Υπάρχει ένας αριθμός κριτικών ερευνητών που προειδοποιούν εδώ και αρκετό καιρό για τις καταστροφικές συνέπειες της δημιουργίας τεχνητών πυλών, οι οποίες, σύμφωνα με υπολογισμούς, είναι ικανές να καταστρέψουν ολόκληρο το σύμπαν στη χειρότερη περίπτωση. Οι υπερμαγνήτες του CERN (CERN super magnets) δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι περίπου 100.000 φορές ισχυρότερο από τη βαρύτητα (Βαρυτικό πεδίο) της Γης.
Φαίνεται ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη στο CERN. Ακόμη και κατά την επιλογή του ονόματος, ο χειριστής πρέπει να είχε κάτι στο μυαλό του.

Αν και το CERN σημαίνει Conseil Européen Recherche Nucléaire , το οποίο μεταφράζεται από τα γαλλικά ως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πυρηνικής Έρευνας, ωστόσο, στην κέλτικη μυθολογία υπάρχει επίσης ένας θεός που ονομάζεται Cernunnos.
Κάποιοι συνδέουν τον Cernunnos με τον Shiva, ο οποίος σίγουρα δεν κοσμεί τυχαία την είσοδο της ερευνητικής εγκατάστασης. Ο Nataraja (Ναταράτζα) ή Shiva είναι ο θεός της καταστροφής και της αναδημιουργίας των κόσμων στην ινδουιστική μυθολογία.


Η επιστροφή των Θεών
Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι ισχυροί αποκρυφιστές από όλες τις γωνιές της γης και τα υψηλότερα επίπεδα διαφόρων κυβερνήσεων, της επιστήμης και της έρευνας, σε συνεργασία με μαύρους μάγους και μάγισσες, προσπαθούν να προετοιμάσουν την άφιξη του Σίβα και του πλήθους των δαιμόνων του για να τους απελευθερώσουν από την άβυσσο.
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται συχνά και η σατανική τελετή τον Ιούνιο του 2016, η οποία τελέστηκε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της σήραγγας της βάσης Gotthard. Η σήραγγα βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το CERN. Οι αποκρυφιστές λένε ότι η τελετή συμβόλιζε την επιστροφή των θεών, αλλά κυρίως του Σατανά.
Υποστηρίζεται ότι στο CERN γίνονται προσπάθειες να χειραγωγηθεί και να ελεγχθεί η συνείδηση των ανθρώπων μέσω της "τεχνητής νοημοσύνης" και των δαιμόνων, προκειμένου να προκληθεί η τελική σύγκρουση μεταξύ του Σατανά και των θεϊκών δυνάμεων - όπως ακριβώς αναφέρεται στην Αποκάλυψη.
Στο επίκεντρο της τελετής εγκαινίων βρισκόταν ένας κατσικάνθρωπος, ο Μπαφομέτ ή Σατανάς, ο οποίος βιώνει την ανάστασή του μετά το θάνατό του και εξοικειώνεται συμβολικά με την τεχνολογία της σύγχρονης κοινωνίας - δαιμονικοί θόρυβοι ακούγονταν ως δραματουργικό υπόβαθρο. Τέλος, ο κατσικάνθρωπος διορίστηκε βασιλιάς του κόσμου από μια γυναίκα.
Μια επίσημη δήλωση ανέφερε ότι η τελετή περιελάμβανε απλώς μορφές και σκηνές από την ελβετική μυθολογία (ήταν ένα μείγμα κελτικής και γερμανικής μυθολογίας), - ωστόσο, πολλά δείχνουν ότι αυτό το τεράστιο θέαμα, το οποίο σίγουρα ξεσήκωσε πολλούς καλεσμένους, χρηματοδοτήθηκε από ηγετικά στελέχη σατανιστικών κύκλων και στοών.
Ο Αμερικανός συγγραφέας του μπεστ σέλερ Σαμποτέρ, που εκδόθηκε το 2018, Τόμας Χορν, ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής του LHC, ζητήθηκε η γνώμη αρχαιολόγων για την απομάκρυνση των ερειπίων του αρχαίου ναού του Αμπάντον, ο οποίος αποτελούσε παλαιότερα την είσοδο του κάτω κόσμου. Σύμφωνα με μια προφητεία, ο Abaddon, ο βιβλικός άγγελος του υπογείου, θα επιστρέψει στους έσχατους καιρούς για να εισαγάγει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι εσωτεριστές είναι πεπεισμένοι για τη θεωρία ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς, - και πράγματι το χάος που επικρατεί στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν ο Abaddon να επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να εισαγάγει την από καιρό προγραμματισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη φέτος?
Οι φήμες λένε ότι εδώ γίνονταν μαγικές τελετές ήδη από τους ρωμαϊκούς χρόνους για να έρθουν σε επαφή με τον κάτω κόσμο. Επομένως, η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία.
Είναι η επιστήμη απλώς καμουφλάζ και ο αποκρυφισμός έχει πραγματικά το πάνω χέρι σε αυτόν τον τόπο?
Σύμφωνα με το μύθο, στην αρχαιότητα οι δαίμονες αυτοί εξορίστηκαν σε μια άλλη διάσταση σε αυτό το μπουντρούμι. Έκτοτε, οι σατανικές δυνάμεις στη γη αναζητούν το κλειδί αυτού του μπουντρουμιού. Είναι αυτό το κλειδί στα χέρια σατανικών υπηρετών στο CERN?

Ένα άτομο που ασχολείται εντατικά με τον αποκρυφισμό είναι ο συγγραφέας Thomas Horn, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα. Για τον Χορν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι δυνατό να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις μέσω τελετουργιών, για παράδειγμα για να καλέσουν (επίκληση) δαιμονικά όντα. Σύμφωνα με τον Χορν, αυτό το εφάρμοζε ήδη ο Βρετανός αποκρυφιστής Aleister Crowley μαζί με τους μαθητές του L. Ron Hubbard και Jack Parsons.
Μετά την ολοκλήρωση πολυετούς έρευνας, ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι η πλειονότητα των επιστημόνων στο CERN δεν είναι ενημερωμένοι για το τι πραγματικά συμβαίνει στην ερευνητική εγκατάσταση. Σύμφωνα με την έκθεση, μόνο μια μικρή ομάδα πολύ ισχυρών ανθρώπων (μυήθηκε) έχει πρόσβαση σε αυτήν.

Ο Patch ανακάλυψε ότι η ερευνητική εγκατάσταση διοικείται και ελέγχεται από τους Ιησουίτες και ότι οι πιο σημαντικοί ηγέτες του CERN ανήκουν οι ίδιοι στο τάγμα των Ιησουιτών.

ο Patch μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όλα τα πειράματα στο CERN αποτελούν μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο για την ανθρωπότητα. Σύμφωνα με τον Patch, εκτός από τα ανοίγματα πυλών, θα διεξαχθούν επίσης πειράματα στο πλαίσιο της λεγόμενης τεχνολογίας της ανάστασης για να επανέλθει στη ζωή το εξαγόμενο DNA από σκελετούς θεών Νεφιλίμ. Εν τω μεταξύ, ακόμη και το DNA αυτών των ανθρώπινων γιγάντων έχει αξιολογηθεί και αντιγραφεί, κάτι για το οποίο το κοινό δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ένας ανώνυμος υπάλληλος του CERN ανέφερε ότι μια παλιά μούμια σε φορείο εισήχθη στο κέντρο του LHC - μετά από αντίστροφη μέτρηση (countdown), υπήρξε μια φωτεινή λάμψη. Αφού η μούμια ανασύρθηκε ξανά, λέγεται ότι κινήθηκε.
Η μούμια λέγεται ότι ήταν μέλος ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου που συνετρίβη στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Κατάφεραν οι ερευνητές να επαναφέρουν τη μούμια στη ζωή με τη βοήθεια του LHC, ή είναι αυτή μόνο μια από τις πολλές φανταστικές ιστορίες που λέγονται μετά τη δουλειά με μια μπύρα;
Ίσως η μέθοδος της τεχνολογίας ανάστασης να μην είναι τόσο νέα όσο υποθέτει κανείς. Οι Remote viewing ερευνητές στο Ινστιτούτο Farsight έχουν ανακαλύψει ότι τα συστήματα σηράγγων κάτω από τις πυραμίδες της Γκίζας είχαν επίσης τη λειτουργία ενός επιταχυντή σωματιδίων για να επαναφέρουν στη ζωή σώματα νεκρών θεών.

Επισήμως, το CERN διεξάγει έρευνα για το πώς έγινε το σύμπαν μας. Στο μεταξύ, όμως, αυξάνονται οι φωνές των αστροφυσικών που λένε ότι, η Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang) δεν έγινε όπως την φαντάζεται η συμβατική επιστήμη μέχρι σήμερα.
Ωστόσο, υπάρχουν τώρα πολλά που πρέπει να ειπωθούν για την τρομερή υπόθεση ότι προφανώς δεν πρόκειται μόνο για την έρευνα στο CERN, αλλά για τη μεταφορά σκοτεινών δυνάμεων από μια διάσταση άγνωστη σε εμάς μέσω μιας υπερδιάστατης πύλης στο παρόν μας.
Το κουτί της Πανδώρας είναι ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου