Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Διορατικός Krzysztof Jatskowski: η κύρια παγκόσμια σύγκρουση θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

 


Με την έναρξη του κρύου καιρού, την προσέγγιση των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που ακολουθεί, οι χώρες και τα έθνη αρχίζουν να βασανίζονται από ερωτήματα σχετικά με το μέλλον. Και παρόλο που το 2022 συνεχίζεται, οι Πολωνοί τραβάνε καθημερινά το μανίκι του αγαπημένου τους μάντη για να τους πει τι έρχεται - όπως έκανε και πριν από 3,5 χρόνια, μετά το οποίο ο κόσμος εξακολουθεί να παραπαίει. Δεν έχει υπάρξει ακόμη λεπτομερής έκδοση του κ. Jatskowski, αλλά θα πρέπει να επισημανθούν τα πιο ενδιαφέροντα σημεία από τις δύο τελευταίες εκδόσεις του. Λοιπόν:

 Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε η πανούκλα και μου ζητήσατε να κάνω μια πρόβλεψη για τα επόμενα 3,5 χρόνια, μίλησα για κάποια έρημα μέρη όπου δεν θα επιτρεπόταν σε κανέναν να πάει. Ακόμα και σε μένα φάνηκε σαν μια ανοησία εκείνη τη στιγμή, αλλά φοβάμαι ότι τα γεγονότα έρχονται.  Φοβάμαι ότι εισερχόμαστε σε μια πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια - τα γεγονότα αρχίζουν να επικαλύπτονται και φοβάμαι ότι αυτό το όραμα του παγκόσμιου πολέμου για το οποίο έχω μιλήσει πολλές φορές πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Τώρα, όταν προσπαθώ να κοιτάξω το 2023 και να δω τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, βλέπω ότι όλος ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος από κάποιο κακό γεγονός που έχει ήδη συμβεί. Δεν νομίζω ότι θα είναι η Ουκρανία, καθώς κάτι θα συμβεί στο Νότο - ένα γεγονός που συνδέω με τη λέξη Ευφράτης. Αφού συμβεί κάτι απελπιστικά κακό εκεί, ο κόσμος θα πληγεί από ένα νέο κύμα υλικοτεχνικών διαταραχών και συνολικών ελλείψεων, ενώ ορισμένες χώρες θα αντιμετωπίσουν ακόμη και πραγματικό λιμό. 

Δεν θα είναι όλη η Ευρώπη σε αυτή την κακή κατάσταση - κάπου θα είναι χειρότερα, κάπου καλύτερα. Στην Πολωνία η κατάσταση θα είναι γενικά φυσιολογική για τα σημερινά δεδομένα. Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι βλέπω στρατιώτες να περπατούν στους δρόμους. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς και οι πολίτες πρέπει να τους υπακούουν. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα στρατιωτικό στην Πολωνία. 

Συνδέω τον στρατό περισσότερο με την πειθαρχία παρά με οποιοδήποτε είδος πολέμου ή μάχης. Αυτοί οι στρατιώτες θα εμφανιστούν στους δρόμους μετά από κάποιες μεγάλες απώλειες, κάτι που δεν θα συμβεί στη χώρα μας.  Θα είναι απασχολημένοι με αυτό που έχει ήδη συμβεί στον κόσμο μέχρι τον Απρίλιο του 2023, αλλά για εσάς και για μένα πρόκειται να συμβεί σύντομα. 

Το τι θα συμβεί και πού θα συμβεί είναι αδύνατον να το καταλάβουμε αυτή τη στιγμή, αλλά ο Απρίλιος του 2023 θα είναι κάποιο σημαντικό και συμβολικό κατώφλι για το οποίο θα μιλούν όλοι. Θα μπορούσε να είναι το τέλος/αρχή ενός πολέμου, το τέλος κάποιας νέας καραντίνας ή, αντίθετα, η έναρξη κάποιων νέων αυστηρών περιορισμών. Ο χρόνος είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί σε ένα όραμα, αλλά εδώ ο Απρίλιος θα είναι το κατώφλι, αυτό είναι σημαντικό. 

Ίσως οι τίτλοι των εφημερίδων μπορούν να βοηθήσουν να ρίξουμε λίγο φως στο τι συμβαίνει. Για παράδειγμα, ένα άρθρο της 23ης Νοεμβρίου: "Η Τσεχική Δημοκρατία προετοιμάζεται για πόλεμο μεγάλης κλίμακας...". Αυτό που γράφεται εκεί δεν είναι πολύ σαφές, διότι οι Τσέχοι δεν συνορεύουν με την Ουκρανία και πολύ περισσότερο δεν συνορεύουν με τη Μόσχα. Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών τότε; Η εκτίμησή μου είναι ότι έρχεται μια μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση, ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει, εισέρχεται σε ένα είδος δεύτερου σταδίου. Και η Μέση Ανατολή είναι πιθανό να ξεσπάσει. 

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα για το Ιράν και για την Τουρκία: Στις 13 Νοεμβρίου, μια βόμβα εξερράγη στην Κωνσταντινούπολη, σκοτώνοντας δώδεκα ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς. Αμέσως μετά, άρχισαν πολύ μαζικά πλήγματα στη Συρία και το Ιράκ εναντίον κουρδικών τρομοκρατικών ομάδων. Ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι έξαλλος και μετά τις αεροπορικές επιθέσεις θα απαντήσουν και οι χερσαίες δυνάμεις σε αυτή την άθλια επίθεση κατά των Τούρκων. Δηλαδή, τα κανόνια θα αρχίσουν να πυροβολούν και τα τανκς θα εισέλθουν. Έτσι, ο κ. Ερντογάν κηρύσσει, κατά μία έννοια, πόλεμο.

Στη συνέχεια διαβάζουμε ότι το Ισραήλ προειδοποιεί για τα ύπουλα σχέδια του Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Και ο παγκόσμιος ατομικός οργανισμός λέει ότι το Ιράν έχει εμπλουτίσει το ουράνιό του σε κρίσιμη ποσότητα. Και υπάρχουν επίσης διαμαρτυρίες στο Ιράν. Συνολικά, πρόκειται για πολύ επικίνδυνες ειδήσεις και δεν θα με εξέπληττε αν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ γίνει πολύ θερμό.

Σας έχω προειδοποιήσει εδώ και καιρό γι' αυτό: αν ξεσπάσει ένας δεύτερος πόλεμος στη Μέση Ανατολή, όσο τοπικός κι αν είναι, να έχετε κατά νου ότι τότε θα είναι η εκπλήρωση του οράματός μου - μια πολύ επικίνδυνη εκπλήρωση, γιατί μίλησα για δύο ανεξάρτητους πολέμους που θα ξεσπούσαν ο ένας μετά τον άλλο και τότε ο ένας από αυτούς θα ήταν εκτός ελέγχου. Μετά από αυτό, θα ξεσπάσει ένας μεγάλος παγκόσμιος πόλεμος.

Χθες κατέγραψα ένα βίντεο για το πώς όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους και πόσο άσχημα θα είναι τα οικονομικά μετά. Αν συμβεί αυτή η παγκόσμια σύγκρουση, η κρίση που έχουμε τώρα θα βαθύνει και θα γίνει μη διαχειρίσιμη, και θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια της εμπιστοσύνης του κόσμου στο χρήμα.  Η Μέση Ανατολή, που φημίζεται για το πετρέλαιό της, και η Μοσχοβία, που επίσης ασχολείται με το πετρέλαιο, θα σταματήσουν να παρέχουν ενέργεια. Αυτό σημαίνει μια πολύ σοβαρή εμβάθυνση της κρίσης.

Τέλος, το κύριο πράγμα που ήθελα να πω σήμερα. Είδα ότι κάποιοι άνθρωποι θα χύσουν κάτι σε κάποια μέρη - κάποιο υγρό. Θα προκληθεί τεράστιος πανικός από την εξάπλωση αυτού του υγρού. Παρακαλώ μην το συγχέετε αυτό με τον πανικό στην Πολωνία, τον οποίο έχω ήδη αναφέρει πολλές φορές. Θα είναι σε διαφορετικό μέρος. Το δηλητήριο θα χυθεί στην άμμο.

Και είναι πολύ περίεργο ότι φυσικά θα χυθεί πολύ λίγο, αλλά αυτό το υγρό θα προκαλέσει τεράστιο πανικό, μεγάλη συγκίνηση και θα είναι πολύ δυνατό. Έχω αυτή τη δευτερεύουσα αίσθηση ότι σύντομα θα δώσουμε κάποια υπερτροφική προσοχή στον αέρα, ότι θα γίνει λόγος για κάποια ανισότητα, για περιοχές όπου μπορεί να υπάρχει ρύπανση.

Συνολικά τώρα, αν δείτε τη μεγάλη εικόνα, βλέπω τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο ως σχετικά ήρεμους. Αλλά τότε θα συμβεί κάτι πολύ, πολύ σοβαρό και θα συμβεί πριν από τον Απρίλιο.  Θα μοιάζει με κάποιο είδος μεγάλης σύγκρουσης στον κόσμο, αλλά τα πάντα έχουν ξαφνικά παγώσει και υπάρχει αβεβαιότητα - τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια; Και όταν προσπάθησα να κοιτάξω τον Απρίλιο κάνοντας αυτό το όραμα - δεν είχα ποτέ αυτό το παράξενο συναίσθημα από κάτι τόσο βαρύ και ζοφερό που η ατμόσφαιρα τον Απρίλιο θα ήταν κορεσμένη.


thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου