Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Σοκ-Γιατί πήραμε τα όπλα; Δύο ένοπλες επιθέσεις σε Πήλιο και Γρεβενά – Η μία με πυροβολισμούς.

 Επικρατεί έντονος προβληματισμός για τα περιστατικά.Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι επιθέσεις με όπλα που έγιναν χθες και σήμερα σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, στα Γρεβενά και το Πήλιο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ) στα Γρεβενά κατήγγειλε επίθεση με πυροβολισμούς. 

Όπως ανέφερε ο άντρας, περίπου στις 6 χθες το απόγευμα, είχε φύγει από το εργοστάσιο και κινούνταν με το όχημα του προς το χωριό Ιτέα. Σε κοντινή απόσταση από το εργοστάσιο, συνάντησε έναν άγνωστο σε αγροτικό δρόμο, ο οποίος, για άγνωστο λόγο άρχισε να τον πυροβολεί!

Αν και σοκαρίστηκε, ο υπάλληλος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία και να βγει άμεσα από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί και πήγε πεζός στην Ιτέα και στην αστυνομία για να κάνει την καταγγελία.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί όταν ένας 57χρονος εισέβαλλε σε καφενείο στο χωριό Μηλίνα του Πηλίου με άγριες διαθέσεις!

Τότε, κραδαίνοντας όχι ένα αλλά δύο όπλα και συγκεκριμένα ένα αεροβόλο πιστόλι (ρέπλικα) και ένα μη λειτουργικό τυφέκιο άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί να σκοτώσει τον 21χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος!

Ο νεαρός κάλεσε την αστυνομία ο θερμόαιμος 57χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πηλίου.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου