Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μόλις λάβαμε άλλη μια επιβεβαίωση της υπόθεσης 231134421;


Εικόνα USGS

 Είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε; Έχετε ακούσει για τους δύο μεγάλους σεισμούς που έπληξαν στις 22/11/2022; Ο ένας ήταν 7.0 ρίχτερ στην περιοχή των Νήσων Σολομώντος και ο άλλος,  6.2 ρίχτερ στην περιοχή Baja Mexico με ειδοποιήσεις για τσουνάμι που εκδόθηκαν και για τα δύο.


Εικόνα USGS


Εικόνα USGSΕικόνα USGSΕικόνα USGS

Δεν είναι σπουδαίο, σωστά. Τώρα ελέγξτε αυτό, ας τραβήξουμε μια γραμμή. Εάν σχεδιάσετε μια γραμμή από την υπολογιζόμενη τοποθεσία του σεισμού στο νησί του Σολομώντα μέσω της υπολογιζόμενης θέσης σεισμού Baja, Μεξικό και τη συνεχίσετε σε όλες τις ΗΠΑ, πηγαίνετε πολύ κοντά στο σημείο «ο συνδυασμός είναι η τοποθεσία» στον 
Ατλαντικό Ωκεανό  που συζητήθηκε στο
 Μέρος 4 .


Εικόνα Google EarthΕικόνα Google Earth


Εικόνα Google Earth

Ουάου! Σκεφτείτε το, παρακολουθούμε για ένα χρόνο και μια ημέρα τελετουργικό γεγονός για την υπόθεση 231134421 που θα συμβεί στις 22/11/2022 και έχουμε 2 σεισμούς εκείνη την ημερομηνία που σχεδόν ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το σημείο στον Ατλαντικό Ωκεανό  που εντοπίσαμε. 

Εδώ είναι ένα άλλο μικρό στοιχείο? η απόσταση σε NM στρογγυλοποιημένη στην πλησιέστερη εκατοντάδα είναι 9300 NM. Θυμηθείτε, το 93 μπορεί να είναι αναφορά στο 9/3 και στο ρωμαϊκό ημερολόγιο το 9/3 είναι το ίδιο με το 11/3 στο ημερολόγιό μας. 

Η γραμμή έτρεξε στους 58,6 βαθμούς, περίπου στις 9:30 το πρωί στις 3/11/2023 απομένουν 58,6 ημέρες για το έτος. Υπάρχει πάλι αυτό το 93. 

Είστε έκπληκτοι; είμαι  Πήραμε επιβεβαίωση;

BTW, μόλις πρόσθεσα αυτές τις πληροφορίες στο Μέρος 2 και Μέρος 3 των αρχικών αναρτήσεων.

 

Προστέθηκε στο Μέρος 2 

Το έτος 2023 που ξεκινά στις 22/1/23 είναι η κινεζική χρονιά του υδρόβιου κουνελιού. 22/1/23 έως 3/11/23 είναι 9 μήνες και 11 ημέρες ή 40 εβδομάδες και 4 ημέρες, παρατηρήστε το κουνέλι πίσω από το κορίτσι και τη χρονική σήμανση 1:22.

 


BTW, η τελευταία χρονιά του θαλάσσιου κουνελιού ήταν το 1963, που ήταν η χρονιά ενός  μεγατσουνάμι . 

 

Προστέθηκε στο Μέρος 3  στην ενότητα σχετικά με την ηλιακή έκλειψη στις 14/10/23.

Εδώ είναι μια άλλη σκέψη, στο IPG2 το κορίτσι κάθεται σε έναν κύκλο με κίτρινο χρώμα.

 


Πολλοί ερμήνευσαν ότι πρόκειται για έκλειψη, και το κορίτσι ως η γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο. Έτσι, μπορεί να είναι σύμβολο μιας έκλειψης στον αστερισμό της Παρθένου και με το Κουνέλι στο βάθος -- μια έκλειψη στον αστερισμό της Παρθένου το έτος του Κουνελιού. Και ας μην ξεχνάμε ότι στις 22/1/2023 ξεκινά η κινεζική χρονιά του νερού του κουνελιού.

Επίσης, η λέξη 'EXIT' φαίνεται στο βάθος. Το EXIT έχει τιμή gematria 58 και αντίστροφη μείωση 23. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στις 3/11/23 απομένουν 58 ημέρες για το έτος.

Παρατηρήστε επίσης ότι η πρώτη φιγούρα στα αριστερά έχει μια εμφάνιση Ying Yang που δείχνει μια σύνδεση Κινεζικού Έτους και επίσης φαίνεται να κάθεται σε μια λακκούβα όπως όλοι και επίσης έχει μια γαλαζωπή όψη νερού κάνοντας μια σύνδεση νερού.

 

Υπάρχουν 12 φιγούρες που αντιπροσωπεύουν προφανώς μήνες και αν μετρήσετε από αριστερά προς τα δεξιά, η φιγούρα του Οκτωβρίου έχει ένα μάτι έκλειψης και η επόμενη φιγούρα που θα αντιπροσώπευε τον Νοέμβριο φαίνεται να κάθεται μόνη της και να μην συνδέεται με την ομάδα, υποδεικνύοντας ότι είναι ο μήνας του Εκδήλωση.

Κάτω από το μάτι της έκλειψης είναι ένα Χ, η έκλειψη 14/10/2023 κάνει ένα Χ με τη Μεγάλη αμερικανική έκλειψη στις 17/8/2017 με το σημείο τομής στον Ωκεανό ακριβώς έξω από τη βορειοδυτική ακτή.

Σημειώστε επίσης το 3ο σχήμα έχει ένα M κάτω από αυτό που δείχνει το M για τον Μάρτιο. Ο αριθμός του Απριλίου φαίνεται μωβ, υποδηλώνοντας πιθανώς ένα πυρηνικό συμβάν αυτόν τον μήνα.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που προστέθηκαν στα δύο μέρη και θυμηθείτε ότι η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στις 14/10/2023 στην Παρθένο. Τώρα ελέγξτε αυτό. Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα κεφάλι κουνελιού στην τοπογραφία των ΗΠΑ  και κοιτάζει ακριβώς στη γραμμή.

 

Εικόνα Google Earth


Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την αρχική ανάρτηση. Σπάσιμο του Κώδικα 231134421. μια υπόθεση για την ημερομηνία του τσουνάμι της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ 

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντα, για να λογιστείτε άξιοι να ξεφύγετε από όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου.  Λουκάς 21:36 

Είχες τα Θεοφάνεια σου; Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τους καιρούς του τέλους! Διαβάστε The Coming Epiphany ;—Ο οδηγός σας για την κατανόηση της Βιβλικής προφητείας του τέλους των καιρών. 

Δεν είστε σίγουροι ότι θα πάτε στον παράδεισο; Οι έσχατοι καιροί χτυπούν την πόρτα και το ίδιο και ο Ιησούς. Θέλει να σε σώσει. θα τον αφήσεις να μπει; Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να σωθείτε,   κάντε κλικ εδώ . 

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ονομάζομαι William Frederick και το βιβλίο μου με τίτλο " The Coming Epiphany " είναι διαθέσιμο στο Amazon.com.  

Όταν αγοράζετε αυτό το βιβλίο βοηθάτε να υποστηρίξετε τη δουλειά που κάνω και ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε είναι να στείλετε ψηφιακά αντίγραφα ως δώρα μέσω του Amazon σε οικογένεια και φίλους.  

Ο χρόνος είναι λίγος και χρειάζομαι βοήθεια για να λάβω αυτές τις προειδοποιήσεις στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.   Έχω δημοσιεύσει χιλιάδες άρθρα στο The End Times Forecaster Blog που διαβάζονται σε όλο τον κόσμο. 

 Επιτρέπω πάντα ελεύθερα και με χαρά σε άλλους να αναδημοσιεύουν τα άρθρα μου στους δικούς τους ιστότοπους, αλλά ζητώ επίσης να συμπεριλάβουν αυτήν την ενότητα «Σχετικά με τον συγγραφέα» με κάθε άρθρο. 

Το υλικό που περιέχεται σε αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης και οι αναγνώστες θα πρέπει να συμβουλεύονται αδειοδοτημένους επαγγελματίες πριν λάβουν οποιεσδήποτε νομικές, επιχειρηματικές, οικονομικές αποφάσεις ή αποφάσεις υγείας.

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου