Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

BAS_4 : Κι εγένετο ΘΑΥΜΑ – Δυο αντίθετες απόψεις όταν σπίτι του παιδοβιαστή δεν μιλούν για ανωμαλία.

 Χωρίς να παριστάνω τον προφήτη αλλά με δεκαετιών εσωτερική πληροφόρηση, έχω προϊδεάσει για τις ανωμαλίες, που διαρκώς αναδύονται από τον βούρκο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής >www.triklopodia.gr/bas_4-αλητ-χρημα-τσιρακια-μια-κατα-το-δυνα/

www.triklopodia.gr/bas_4-παιδοβιαστές-τα-έλεγα-αλλά-ακόμα-δε/

Αλλά τώρα τι λέμε για προφητείες, οι προφητείες πέρασαν και “κάποιοι” κάνουν προφητεία τις ειδήσεις της περασμένης βδομάδας. Αλλά τις πραγματικές προ ετών και αιώνων προφητείες πλέον θα τις βλέπουμε στις ειδήσεις, όπως προείπαν οι άγιοι της Ορθοδοξίας.

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ και ένα σας παρουσιάζω στο τέλος αλλά λίγη υπομονή να τα δούμε με την σειρά, αφότου αγαπητός αδελφός μου προώθησε το ακόλουθο σχόλιο από την ομάδα viber ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΤΟ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΆΠΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΛΆ ΜΕ ΕΚΦΡΆΖΕΙ

…. ” Όταν έσκασε το θέμα με την Κιβωτό του Κόσμου, η πρώτη απορία που μου ήρθε κατά νου ήταν «πως άργησε τόσο πολύ; Και πάλι καλά!»

Μια σπουδαία σύγχρονη μορφή στην Ορθοδοξία, ο π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, έλεγε πως αν κάνεις το καλό και δεν βρεις το μπελά σου, σημαίνει πως δεν έκανες το καλό.

Η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται στην ευρύτερη γειτονιά μου και είμαι εθελοντής εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζω προσωπικά τον π.Αντώνιο Παπανικολάου. Μου είχε δώσει και συνέντευξη το 2017 στο ραδιόφωνο. Ξέρω πολύ καλά το έργο του στον Κολωνό και πως άλλαξε μια ολόκληρη συνοικία. Συνήθως, δεν χρειάζεται ειδική ανάλυση για ένα χώρο. Όταν μπαίνεις μέσα, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Άλλοι το λένε αύρα, άλλοι το λένε vibes, άλλοι το λένε feeling και εγώ προτιμώ τη λέξη ατμόσφαιρα. Από τη διαπροσωπική μου επαφή θεωρώ ότι ο π. Αντώνιος Παπανικολάου είναι ένας σύγχρονος άγιος και το γράφω αυτό τώρα που του έχουν στήσει ιντερνετικά λαϊκά δικαστήρια. Το υποστηρίζω γιατί τον έχω γνωρίσει και έχουμε μιλήσει διαπροσωπικά. Ξέρω πάρα πολύ τι αισθάνθηκα και από τα λόγια του και από τη συμπεριφορά του. Έχω παρακολουθήσει Θεία Λειτουργία από το παρεκκλήσιο της Κιβωτού και έχω προσωπική άποψη.

Το τελευταίο διάστημα πηγαίνω αρκετά συχνά γιατί κάνω εθελοντικά μαθήματα στα παιδιά ως ενισχυτική διδασκαλία. Ουδέποτε αισθάνθηκα πως κάτι δεν πήγαινε καλά ή πως κάτι περίεργο συνέβαινε. Αντιθέτως, πηγαίνω υποτίθεται για να προσφέρω και φεύγω πολύ πιο «πλούσιος».

Η Κιβωτός του Κόσμου ήταν και είναι κάτι πρωτοποριακό. Για αυτό αισθάνομαι ότι μπήκε στο στόχαστρο. Μεγάλωσε πολύ.

Στην Κιβωτό κανένας δεν κοίταξε ούτε την καταγωγή, ούτε το θρήσκευμα, ούτε το χρώμα, ούτε την εθνικότητα. Άνοιξε την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά. Ξέρεις πολλούς ιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως που να το κάνουν αυτό;

Ο π.Αντώνιος Παπανικολάου είναι εκεί 25 χρόνια και μάλιστα σε μια κλειστή κοινωνία που όλα μαθεύονται πριν ….συμβούν! Αν ήταν ανώμαλος θα είχε φανεί πολύ νωρίτερα. Πιστεύω όμως πως ο Θεός επέτρεψε να τραβήξει αυτό το μαρτύριο. Όπως ο ίδιος ο Ιησούς κατέβηκε στη γη και ο άνθρωποι τον σκότωσαν. Κοτζάμ Άγιο Νεκτάριο τον πήραν με τις πέτρες και τον έδιωχναν. Ο στυλοβάτης της Ορθοδοξίας, Μέγας Αθανάσιος κατηγορήθηκε αισχρά και χυδαία και συνεκλίθη Οικουμενική Σύνοδος για πάρτη του για να τον ξηλώσουν αλλά παρενέβη ο ίδιος ο Θεός. Σιγά μην τη γλίτωνε ο π.Αντώνιος.

Θέλω να θέσω υπόψη σου μερικές παραμέτρους. Μερικά σημεία. Σκέψου πριν παρασυρθείς από τον υπόνομο των κοινωνικών δικτύων το τουίτερ, που μακάρι να το καταστρέψει ο Ίλον Μάσκ γιατί όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα, αλλά κυριολεκτικά φέρνει τη χωματερή και το βόθρο μπροστά στα μάτια μας.

· Η Κιβωτός του Κόσμου λόγω εγνωσμένου έργου, εμπιστοσύνης του κόσμου, χορηγίες, ξεχείλωσε. Έχει παραρτήματα στον Πειραιά, στο Βόλο, στην Καλαμάτα στα Γιάννενα και το κεντρικό στον Κολωνό. Μπορεί ένας άνθρωπος να παρακολουθεί πέντε ιδρύματα;;

· Λόγω του ανωτέρω, προφανώς και μπορεί κάτι να έχει συμβεί. Άλλωστε οι ανώμαλοι όπου υπάρχουν παιδιά πάνε και αυτοί. Ξέρω τι σκέφτεσαι: Να ελέγχουν ποιοι μπαίνουν. Σου θυμίζω όμως ότι και το κάθαρμα ο Ηλίας Μίχος, πολίτης υπεράνω υποψίας ήταν. Αν του ζητούσαν το ποινικό του μητρώο για να μπει στην κιβωτό του κόσμου και τους το έδινε, θα ήταν πιο λευκό και από τη ζάχαρη! Όπου μαζεύεται πολύς κόσμος δεν μπορείς ούτε να τους ξέρεις όλους, ούτε να τα ξέρεις όλα.

· Όποιος έχει κάνει κάτι άτιμο σε παιδί να του κόψουν το χέρι, δεν έχω καμία αντίρρηση, ούτε είμαστε Καθολική Εκκλησία εδώ πέρα που όλα τα κουκούλωνε. Όμως δεν ψάχνω να βγάλω παλιάνθρωπο τον ιερέα που έκανε καλό στην κοινωνία για 25 χρόνια

Αλήθεια, εσύ τι είδους παιδιά νομίζεις πως πάνε στην Κιβωτό του Κόσμου; Αγγελάκια; Λουλουδάκια; Διάβασε λοιπόν τι παιδιά πάνε: Θυμωμένα, παρατημένα, παραμελημένα, εξοργισμένα, με πατέρα φυλακόβιο και μητέρα ναρκομανή, με μητέρα που εκδίδεται και πατέρα τζογαδόρο, πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Πάρα πολύ δύσκολες. Οπότε και τζαρτζαρίσματα θα γίνουν και προστριβές, και μια αυστηρότητα μπορεί να υπάρξει και μια αποβολή. Εκτός και αν θα πρέπει να γίνει η Κιβωτός μπάχαλο στο όνομα νέων προοδευτικών μεθόδων.

· Παιδιά ξένης καταγωγής κυρίως, πολλές φορές νομίζουν πως η Κιβωτός είναι απολύτως υπεύθυνη για τη φροντίδα τους και υποχρεωμένη να ανέχεται. Δεν νοιώθουν ακριβώς ευγνωμοσύνη που βρέθηκε η Κιβωτός στο δρόμο τους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει παράπονα..

· Ο ιερέας ψήλωσε πολύ. Ο κόσμος τον αγάπησε, είχε μεγάλη επίδραση στην κοινωνία, απολάμβανε τιμών, βραβείων και εμπιστοσύνης, μάζευε πολύ χρήμα, έκανε πραγματικό και υπαρκτό έργο, είχε εθελοντές και χορηγούς. Σαν πολύ δυνατός έγινε και έπρεπε να μαζευτεί.

· Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ΜΚΟ. Φαντάζομαι πως άλλες ΜΚΟ αδιευκρίνιστων προθέσεων δεν την βλέπουν με τόσο καλό μάτι…

· Νεαρά άτομα που πέρασαν από την Κιβωτό και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο με ένα καλό κίνητρο να πουν οτιδήποτε.

· Είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Όλα μετράνε. Αφού το αφήγημα του ΝΔ παιδεραστές μέσω του Ηλία Μίχου δεν έπιασε γιατί βρέθηκαν και Συριζαίοι, ο παππάς είναι ένας εύκολος στόχος. Ξέρω ότι σου φαίνεται τραβηγμένο. Υπάρχει όμως μια σύμπτωση που δεν εξηγείται. Γιατί όταν πριν από λίγους μήνες, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου έλεγε να θέσουμε κανόνες στα ιδρύματα, η αντιπολίτευση έπεσε να τη φάει ζωντανή;

· Κοίτα πίσω από την κουρτίνα και σκέψου τι έρχεται. Αν πέσει η Κιβωτός του Κόσμου και ξηλώσουμε όλα τα ιδρύματα, αμέσως μετά ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για αναδοχές από τον γονέα 1 και τον γονέα 2.

· Προκαλώ τους εισαγγελείς του τουίτερ, να αφιερώσουν 12 δευτερόλεπτα γιατί για παραπάνω είναι απίθανο, και να σκεφτούν πως ιδρύματα σαν την Κιβωτού του Κόσμου υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει Κρατική Μέριμνα. Υπάρχουν γιατί η κοινωνία μας και το Lifestyle κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει την Οικογένεια. Όταν διαλύεται η οικογένεια το πρόβλημα δεν είναι μόνο δημογραφικό αλλά και κοινωνικό. Η κοινωνία γίνεται συντρίμμια και τα παιδιά γίνονται βορά στην trap και σε όσα πρεσβεύει. Αν σου φαίνομαι υπερβολικός, σκέψου και απάντησε μόνος σου: Είχαμε ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα τόσο έντονο το φαινόμενο των παιδικών συμμοριών; Και που είσαι ακόμα! Επομένως, αν θέλουμε πραγματικά να προβληματιστούμε, να δούμε τι γίνεται με τις κρατικές δομές και γιατί διαλύονται οι οικογένειες.

· Αν κοπούν οι χορηγίες, αν σταματήσουν τα έσοδα, πως θα συντηρηθεί η Κιβωτός; Τι θα απογίνουν τα παιδιά; Τα πάγια, το ρεύμα, τους εργαζομένους ποιος θα τους πληρώσει; Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για τις κακοποιημένες γυναίκες και τις μονογονεϊκές οικογένειες ποιος θα τα πληρώσει; Προφανώς κάποιοι αυτό θέλουν αλλά εσύ που παρακολουθείς αποσβολωμένος τα γεγονότα και έχεις φάει το παραμύθι από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, σκέψου λίγο παραπάνω…

· Χιλιάδες άνθρωποι ωφελήθηκαν από την Κιβωτό του Κόσμου. Περιμένω τώρα στα δύσκολα να βγουν να πουν την αλήθεια.

Αμέσως το προωθώ σε διάφορους φίλους αγωνιστές και αδελφούς και καπάκι μου έρχεται αντίθετη θέση, από άτομο ιδιαίτερα “ψαγμένο”, που εκτιμώ ιδιαίτερα :

Αδελφε μου καλησπερα! Για το θεμα της κιβωτου καταλαβαινω οτι αυτος που εγρψε το αρθρο εχει αγαθες προθεσεις αλλα εγω αλλη αποψη. Εδω και χρονια ο ευρωβουλευτης Παπαδημουλης του Συριζα που δεν δινει του αγγελου του νερο βραβευσε και μεσολαβησε ο ιδιος για να παρει επιδοματα απο την ΕΕ η Κιβωτος μετα ολα τα καθεστωτικα κομματα δωσανε χρηματα βραβευσαν και τα προσκυνημενα ΜΜΕ μιλουσανε με τα καλυτερα (!) λογια(!) Πραγμα απιστευτο απο ποτε τα ΜΜΕ που ειναι του συστηματος μιλανε καλα για καποιον; Μονο εαν ειναι δικος τους! Αυτος ο Λιγναδης, ο Μιχος κι ολοι οι ανωμαλοι βγαινανε φωτογραφιες παραμονες της δικης της Χρυσης Αυγης και ζητουσανε καταδικες οταν ειδα τοτε τον πατερα Αντωνιο με ρασα να ζηταει καταδικη εθνικιστων οπως οι προδοτες τοτε σκεφτηκα ποτε ενας ιερεας δεν θα το εκανε αυτο…. ποτε! Για να το κανει δικος τους ειναι σκεφτηκα… Μετα βγαινανε στα πουλημενα παντα ΜΜΕ και ζητουσανε αναγκαστικους εμβολιασμους! Ολοι αυτοι οι ανωμαλοι του συστηματος και ειναι ανωμαλοι οχι μονο για να τους εκβιαζουν αλλα γιατι μονο ανωμαλοι θα εφαρμοζαν ανωμαλες πολιτικες. Οταν η εξουσια ειναι σαπια τοτε θα μαζεψει κοντα της τα σκουληκια για αυτο ειναι τοσοι πολλοι οι ανωμαλοι με εξουσια ποτε τα ΜΜΕ δεν θα λεγανε καλα λογια για εναν αξιο ιερεα! Θα τον θαβανε! Οπως θαβουνε παντα το εργο που κανει καποιος αξιος ιερεας! Εδω φαινεται καποιοι δεν πηραν μεγαλη μιζα η θελουνε απλα να κουκουλωσουν αλλα σκανδαλα για αυτο βγαλανε τωρα το σκανδαλο αυτο στην επιφανεια… και προεδρο του ΔΣ του καινουργιου που βαλανε στην κιβωτο βαλανε μια γυναικα που ειναι καταδικασμενη τελεσιδικα για κακουργημα! Η σαπιλα παντα θα τραβαει τα σκουληκια.. Ολοι οι ανωμαλοι παντα μπροστα στα ΜΜΕ.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ “ΘΑΥΜΑ” : νέα πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου, η καταδικασμένη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αλεξάνδρα Μαρτίνου >

Πάλι τράβηξε “άχριστο” από το πατζάκι του ο μάγος Kouli-man…

Φωτιά στα πατζάκια σου … καψερέ… ΕΡΧΕΤΑΙ

BAS_4

ΥΓ – Μετά τα σκουπίδια, δείτε έναν καλλιτέχνη σκουπιδιάρη >

https://www.brighteon.com/c05107a0-a055-442c-a0e2-14da81fe4c6f

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου