Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κυνηγός της Νέσι εντοπίζει "μαύρο σχήμα" μήκους 10 ποδιών στην επιφάνεια του Λοχ Νες με "κυρτή καμπούρα, μακρύ ρύγχος και ουρά" που λέει ότι "αποδεικνύει" την ύπαρξη του τέρατος.

 Ένας κυνηγός της Νέσι ισχυρίζεται ότι απέδειξε την ύπαρξη του τέρατος, αφού εντόπισε ένα "μαύρο σχήμα" μήκους 10 ποδιών με "καμπύλη καμπούρα, μακρύ ρύγχος και ουρά" στο Λοχ Νες.

Ο Eoin O'Faodhagain, 58 ετών, δήλωσε ότι έπαθε το "σοκ της ζωής μου" όταν είδε τη μυστηριώδη παρουσία να κινείται στο νερό ενώ παρακολουθούσε μέσω κάμερας.

Ο βετεράνος κυνηγός περιέγραψε ότι το θέαμα έμοιαζε με σκηνές από την ταινία του 2007 "Το άλογο του νερού": Legend of the Deep που βασίζεται στο πλάσμα.

Είναι πλέον πεπεισμένος ότι τα νέα πλάνα θα μπορούσαν πράγματι να φέρουν τη Νέσι "από τη λαογραφία στην πραγματικότητα".


 'Παρατήρησα έναν παφλασμό και μια κίνηση στην οθόνη που ερχόταν στο προσκήνιο στα δεξιά, και ένα μακρύ μαύρο σχήμα, και άρχισα αμέσως να καταγράφω στην οθόνη αυτό το αντικείμενο', εξήγησε.

'Ενθουσιάστηκα επειδή παρέμεινε στην επιφάνεια του νερού, κινούμενο πολύ αργά, σε αντίθεση με ένα μεγάλο ψάρι που θα πηδούσε από το νερό, αλλά στη συνέχεια θα βυθιζόταν.

'Αυτό το αντικείμενο δεν ήταν ψάρι, ούτε κορμός για το θέμα αυτό - κινούνταν με ελεγχόμενη ταχύτητα, αργά, σε αντίθεση με έναν κορμό που θα κινούνταν με το ρεύμα.

Πιστεύω ότι είναι ένα ζωντανό πλάσμα.

Η τελευταία υποτιθέμενη παρατήρηση - η οποία διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά - καταγράφηκε στο Shoreland Lodges, κοντά στο Fort Augustus, στη νότια ακτή του νερού, με τη χρήση μιας κάμερας που διατηρεί το Visit Inverness Loch Ness (VILN). 

Τα πλάνα - τα οποία έχουν επιταχυνθεί για λόγους συντομίας - φαίνεται να δείχνουν ένα μακρύ μαύρο αντικείμενο να κινείται μέσα στη λίμνη.

Ο κ. O'Faodhagain κάθεται συχνά και παρακολουθεί το νερό μέσω κάμερας από το σπίτι του στην κομητεία Ντόνεγκαλ της Ιρλανδίας.

Με την πάροδο των ετών, έχει συγκεντρώσει πολλές καταχωρήσεις στο επίσημο μητρώο θεάσεων του τέρατος του Λοχ Νες, αλλά αυτή τη φορά είναι πεπεισμένος ότι ίσως τελικά να έχει αποδείξει την ύπαρξή του.

Πρόσθεσε: "Πιστεύω στο τέρας του Λοχ Νες μετά από μια ζωντανή παρατήρηση τον Ιούλιο του 1987.

"Νομίζω ότι το βίντεο και οι φωτογραφίες μου το Σάββατο απέδειξαν την ύπαρξη του τέρατος και το έφεραν από τη λαϊκή παράδοση στην πραγματικότητα".

Πριν από αυτό, υπήρχαν έξι επίσημες θεάσεις στο μητρώο θεάσεων το 2022, αριθμός που αντιστοιχεί σε αυτόν του προηγούμενου έτους. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέχρι σήμερα έχουν γίνει συνολικά 1.143. 


Ο κ. O'Faodhagain, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε νοσοκομείο, περιέγραψε αυτό που είδε ως ένα "πολύ παράξενο πλάσμα" και πιστεύει ότι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα άγνωστο είδος. 

'Υπάρχει μια ουρά σε γκρι σκίαση, μια μαύρη στρογγυλή καμπύλη καμπούρα στο κέντρο και κάτι που μοιάζει με πτερύγιο κοντά στο μπροστινό μέρος του πλάσματος', είπε.

Το κεφάλι και ο λαιμός βρίσκονται σε γωνία από το υπόλοιπο σώμα και υπάρχει κάτι που μοιάζει με μακρύ ρύγχος.

Και συνέχισε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε σήμερα στις λίμνες και τις θάλασσες του κόσμου που να μοιάζει με αυτό το σχήμα.

Μια υπόθεση για την ύπαρξη του τέρατος του Λοχ Νες είναι ότι πρόκειται για ένα άγνωστο είδος".

Τον Απρίλιο, οι ειδικοί περιέγραψαν ότι είδαν τα πιο συναρπαστικά πλάνα που εμφανίστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια του κυνηγιού για το τέρας του Λοχ Νες. 

Ο Γκάρι Κάμπελ, ο οποίος έχει περάσει 26 χρόνια καταγράφοντας κάθε αξιόπιστη παρατήρηση της Νέσι, δήλωσε ότι ήταν το καλύτερο υλικό που είχε δει εδώ και δεκαετίες. 

Τα αξιοσημείωτα πλάνα τραβήχτηκαν από ένα ζευγάρι που είναι επαγγελματίες στις αρχές της δεκαετίας των 50, το οποίο έκανε διακοπές στα Χάιλαντς της Σκωτίας. 

Ένας τρόπος για να το περιγράψουμε είναι το άλογο του νερού. Ξέρω ότι αυτό είναι το όνομα μιας ταινίας, αλλά με αυτό μοιάζει".

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του νεαρού Angus MacMorrow, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες αυγό που μεγαλώνοντας γίνεται η Nessie.

dailymail.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com1 σχόλιο: