Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Η σεζόν στην παραλία της Κριμαίας συνεχίζεται: Βαμβάκι και πάλι στο Μπελμπέκ.Τι συνέβη στο αεροδρόμιο της Κριμαίας με τη νέα έκρηξη;Την 1η Οκτωβρίου 2022, οι εξωχρωματικές αδυναμίες υποδέχτηκαν τον μήνα με ένα καλό ξεκίνημα - κάτι χτύπησε ξανά στην αεροπορική βάση Belbek στην κατεχόμενη Κριμαία:


Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη εκδοχή των Μορντοβιανών, ένα από τα αεροπλάνα παρουσίασε βλάβη στα φρένα και βγήκε από την περιοχή απογείωσης. Ωστόσο, λεπτομερέστερα πλάνα δείχνουν ότι το πτερύγιο δεν περιοριζόταν μόνο στην απογείωση:

Μετά την εμφάνιση νέων εικόνων στο διαδίκτυο, οι Μορδοβίτες πρόβαλαν μια δεύτερη εκδοχή - έκρηξη πυρομαχικών σε έναν από τους πεζούς. Όμως, νέα πλάνα εμφανίστηκαν ξανά στο διαδίκτυο, διαψεύδοντας και αυτή την εκδοχή:

Έτσι, η τρίτη πιθανότητα για την αιτία του χτυπήματος είναι η επόμενη - ένα φαινόμενο φακού. Ο ήλιος χτύπησε τον πιλότο στο αριστερό μάτι, έχασε για μια στιγμή τον προσανατολισμό του και έπεσε πάνω στις αποθήκες πυρομαχικών. 

Πιθανώς στους αδύναμους Μορντβίνους θα άρεσε μια τέτοια εκδοχή, αλλά είναι επίσης πολύ αμφίβολη. Δεν έχουμε πάει ποτέ στο αεροδρόμιο Belbek, αλλά έχουμε πάει σε πολλά άλλα. Στην ΕΣΣΔ, κατασκευάστηκαν με βάση την αρχή του μέγιστου διαχωρισμού των εκρηκτικών αντικειμένων.

Έτσι, η αποθήκη καυσίμων βρίσκεται συνήθως αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την απογείωση και τα αεροσκάφη και η αποθήκη πυρομαχικών ακόμη πιο μακριά. Και μια κανονική αποθήκη πυρομαχικών είναι επίσης ουσιαστικά ένα μικρό χωριό από καπόνια, μόνο που εκεί τα καπόνια είναι χωρίς τις πύλες πυροβόλων. Μπορεί να βομβαρδιστεί από B-52, αλλά οι τοπικοί σημαιοφόροι θα είναι μωβ - ίσως να μην καταλάβουν καν ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. 

Είναι πιθανό, βέβαια, οι Μορντοβιανοί να έχουν αλλάξει κάτι στο σοβιετικό στρατιωτικό δόγμα και να διατηρούν τα πυρομαχικά των αεροπλάνων σε φορτηγά. Τότε ναι - το αποτέλεσμα του φακού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι. 

Υπάρχει επίσης η εκδοχή ότι τα γενναία γεράκια του Χαλκίωνα άρχισαν να εκπαιδεύονται ως καμικάζι και τώρα έχουν αρχίσει τις πρώτες προσεγγίσεις σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, χρησιμοποιώντας ως πρότυπα τις πόλεις της Κριμαίας. Και αν είναι έτσι, η ζώνη εκπαίδευσης καμικάζι θα επεκταθεί σύντομα στο Ροστόφ, στο Κουρσκ και φυσικά στο Βορονέζ.  Ας ελπίσουμε ότι οι Σκραπιστές που ζουν εκεί θα τους αρέσει η νέα τακτική της πολεμικής τους αεροπορίας, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου