Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ: Οι τελευταίες εξελίξεις της υγείας του.

Ως τη φιλομοναρχική Ισπανία, προκάλεσε αναστάτωση η είδηση της αιφνίδιας νοσηλείας σε σοβαρή κατάσταση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Στο σπίτι του ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ

Όπως αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το ισπανικό lifestyle περιοδικό «Vanitatis», το οποίο ασχολείται συχνά με αποκλειστικά θέματα που αφορούν τη ζωή των Ισπανών γαλαζοαίματων καθώς και της Ελληνίδας βασίλισσας τους Σοφίας, αδελφής του 79χρονου Κωνσταντίνου, ο τέως βασιλιάς μετά τη μίνι αυτή περιπέτεια είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το περιοδικό, το οποίο αντλεί τις πληροφορίες του από το γραφείο Τύπου της πρώην βασιλικής οικογένειας, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την υγεία του τέως βασιλιά. Στο κείμενο δημοσιεύεται επίσης αποκλειστική απάντηση για το θέμα από το γραφείο Τύπου, που ούτε λίγο ούτε πολύ ακυρώνει κάβε είδηση περί κρίσιμης κατάστασης αναφέροντας τα εξής: «Είναι σε καλή κατάσταση και δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως δημοσίευσαν οι εφημερίδες. Αν ήταν, θα έκανε μια επίσημη δήλωση το γραφείο του στην Ελλάδα».

Ερωτήματα

Από τη δήλωση αυτή γεννιούνται βέβαια πολλά ερωτήματα, και αυτό γιατί την ώρα που δεκάδες δημοσιογράφοι στην Ελλάδα αναζητούσαν από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης την αλήθεια κάποιοι κοντινοί τον άνθρωποι -άγνωστο γιατί-. δεν φρόντισαν να αναρτήσουν το παραμικρό σχόλιο στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα τής οικογένειας, ώστε να κοπάσουν γρήγορα ο θόρυβος και η ανησυχία που είχαν δημιουργηθεί.
Άλλωστε με την υγεία του 79χρονου πρώην βασιλιά δεν ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκαν όλα τα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso, καθώς δεν είναι και λίγες οι δημόσιες εμφανίσεις τον που προκάλεσαν αίσθηση, μια και εμφανίζεται είτε με μπαστούνι βοήθειας, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα σταθερότητας του βαδίσματος του, είτε να κάνει χρήση ειδικού αμαξιδίου σαν εκείνο που εθεάθη το Πάσχα στις Σπέτσες.
Το διαδικτυακό ισπανικό περιοδικό στο δημοσίευμά του έχει αναρτήσει και μια τρυφερή φωτογραφία από τα πρόσφατα γενέθλια τον Κωνσταντίνου, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός στις 2 Ιουνίου δίπλα στη σύζυγό τον Άννα Μαρία, στις δύο αδελφές Σοφία και Ειρήνη καθώς και στα παιδιά τον Νικόλαο και Θεοδώρα (φωτό).

Δείτε τηνneaselida.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΡΊΩΣ Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΌΠΟΥΛΟΣ ΤΟ (Γλίξμπουργκ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΩΣ (ΕΠΊΘΕΤΟ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΧΩΡΙΌ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟ ΕΠΊΘΕΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΈΩΣ ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΥ . EEEE Η ΌΧΙ ΠΕΊΑ ΤΟ KΑΤΑΝΤΉΣΑΤΕ ΞΕΦΤΊΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή